Газът и парното поскъпват от април, токът от юли

Ще има увеличение на цените на газ и парно от 1 април, но синьото гориво няма да поскъпне с близо 27%, както миналата седмица поиска "Бурлгаргаз" в своята прогноза за цена. Токът също ще поскъпне, но от юли.

Обратно в новината

Коментари - Газът и парното поскъпват от април, токът от юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво Ви е грижа. Ще обявят че се готви поскъпване от 10% на парното, Борисов ще дойде на белия кон ще тропне по масата ще се бори здраво и ще го увеличат САМО с 8% и ние ще сме МНОГО доволни и благодарни. На септември операцията ще се повтори защото вече ще сме добре забравили така че какво Ви е грижа - трябва само да сме доволни и благодарни ;-)

Ще омагьосваме пак електромера, няма друг начин.

Вижте в "Тубата" на една потребителка elanor9100 клип,който се казва "Писмо до Левски" link

Този помияр да ми падне да го обръсна с големия бръснач.Герберска подлога на всички лакоми монополисти.

И защо трябва да поскъпва?Защото всичките ни управници са мухльовци,а ние сме още по-големи,че търпим тях и безчинствата им.

Е така като ти обясни малкият мук ти олеква.

Всичко разбирам, само едно не мога да разбера: Защо заплатата на Семерджиев се плаща от моите данъци, а не прехвърлим щата му на издръжка на монополистите? Той така и така се явява просто един техен говорител.

Проблема с парното не е само, че Семержиев взима заплата;Сашо дончев прибира пари;има монополи, а главно, че сме много бедни.

Доста точен коментар! Толкова е лош, беден и мизерен живота напоследък в България, че просто няма накъде.....Хората масово измират - пенсионерите бедни, болни и самотни, а другите - в катастрофи, убийства, от тежки болести и самоубийства. Хората са обезверени и отчаяни, защото нещата не вървят добре, няма перспектива за някаква позитивна промяна. Младите масово се изнасят в чужбина и там се реализират. А останалите тук стискат зъби и чакат тази пуста криза да отмине, но тя все не отминава.... и така ДО КОГА?

Тези, дето непрекъснато увеличават нещо, за да забогатяват все повече ще занесат всичките си богатства на небето. Няма да им се размине. Жалко е, че ние търпим. Както винаги.....

Щом е поръчано, няма начин да не поскъпнат! Като се настанят Шеврон и като забълват шистовия газ от Добруджа, че като се кибичнат да падат цените на горивата надолу, като ще настане една евтиния, едно благоденствие на народа... М-м!

Реки от газ ще потекат и всеки добруджанец въоръжен с бутилки ще пълни, ще пълни и няма да има край на този рай!

Живот без парно има на марс, в лагерите на Хитлер. Кучетата от улицата мръсна също са без парно. А протести в България няма да има, защото българите са овце и повечето възрастни. Те кротко ще си умрат в панела.

И управляващите знят товаа..

ГазЪт и пОрното поскъпват от април...

близо седемдесет коментара и всички радостни и щастливи. Едни пращат поздрави на семейството на г-н Семерджиев, други ги искат в обятията си, трети се молят на господ, Бойко да изкара поне още пет мандата. На пук на кризата в целия свят, ние сме единствения оазис срещу нея. Това ни го обещаха и така става. Все по бодри ги гледам и пенсионерите. Тези които доживяха днешните управници, напук на всички предишни, които не ги умориха, сега са щастливи в последните си години и гърци и англичани, па даже и германци и американци им завиждат. Г-жа Клинтън и тя като се пенсионира иска да дойде да живее в този земен рай.

Многооо точен коментар!

А кога щеми поскъпне заплатата???

Как може продажбите на парно отопление да са по-високи от производството му - като се надписват безобразно сметките на потребителите.Какво стана с Вальо Топлото още ли няма доказетелства.И ПОСЛЕДНО ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НИ

Току що платих януарската сметка за парното- 136 лева за стая и кухня.А на съседката ми която живее в чужбина само за тръбите за двустаен апартамент платих 46 лева.Едвам събрах пари да платя януарската, а като повишат цените не зная как ще се плаща. Със заплата от 300 лева направо умираме.

Тя цялата държава потъна, тръгнали да се тревожат за таз месечното увеличение на енергийния ресурс.

Семерджиев, най-сърдечни поздрави на майка ти, на баща ти, на леля ти и, разбира се, най-вече на теб.

що ли не направим кота гърците така и така сме слуги на ес

За три години парното е поскъпнало 30% а доходите замразени.Е - как да го плащаме.Вижте гръцкият вариант господа управляващи-там номерът ви няма да мине.

Колко е нормално, всички параметри, които регулирате - Електоенергртика, Топлоенергетика, Природен газ и ВиК - да скочат едновременно, и то нагоре? Очаквате ли крайния потребител да ви разбере? Фактите говорят, че през последните няколко години се води политика на непрестанно увеличаване на цените - това регулиране ли е? Моля, имайте в предвид, че българският потребител се намира в състояние на икономическа криза.

Не желая, на този да му се плаща заплатата от мойте данъци! Така може да ме информира и Виктор Николаев! За какво си на това място бе, Семерджиев?Заради мекият ти тембър ли?

"рекордно ниски температури през ануари", но след проверка се оказва, че януари 2012 е само с 1.1 градус по-студен от януари 2011. Това ли са рекордно ниските температури. Мошенници скапани.

ДА! при Станишко имаше ръст, мойто момче!!!

неЗАВИСИМИЯТ регулатор регулира само печалбите на монополистите. Защо износът на ток да не оказва задържащо въздействие в/у цените. За какво тогава се изнася ?!?! Еб ти скапаните политици и измислени министри....

КЪДЕ ЖИВЕЕ КРЕТЕНЧЕТО СЕМЕРДЖИЕВ ???

"...да се инвестира повече в системата и това няма как да не се плати от потребителите. ..." ИМА КАК - НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ!!!

Да живее българо-съветската дружба! Да живеят малоумниците, които я подкрепят!

Приятно е да прочетеш съобщението на говорителя на монополистите!

ОСТАВКА НА МИНИСТЪРА НА ЕНЕРРГЕТИКАТА И НА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА БЪЛГАРСКИ ЕНЕРГИЕН ХОЛДИНГ!

Малко е ,да се вдигне поне с 45%!!И се топлете с физически упражнения скачайки по площадите против проучването на газа!!!

гаД! Има алтернативна енергия. Шистивите проучвания СА ЗАБРАНЕНИ В ЦЯЛА ЕВРОПА, глупако! Няма да им дадем чернозема на България, за да измираме от глад и болести. Разкарай се, нещастно говедо!

"Няма да им дадем чернозема на България," Чужденците не го ли изкупиха вече тоя чернозем?

Бре, човек, ти да видя някъде да пише газпром! Булгаргаз, пак българите сами сме си изедници, ние сме си душманите. Не Шеврон да дойде, ами майка Тереза, пак няма да падне цената на газта! А като литър вода стане колкото кубик газ, ще те питам какво ще пиеш!

Що не вземем да ви разковем герберската кочина някъде към април, стига сте се гаврили с тия дето ви плащат заплатите.

Всеки път обяснявам едно и също, но понеже хората не са льольовци, неискат да чуят!:България печели не от реализирания на нейна територия газ, а от транзита през територията и!Цените се вдигат за да има по-голямо ДДС в хазната и да се закърпи Бюджета!

Е и какво толкова печелим от тоя транзит? Някои печелят ама те са огромно малцинство. Транзита е по фиксирани тарифи и не се влияе и повишава като газта за съжаление.

НЯМА ДА ВИ ПЛАЩАМ ПОВЕЧЕ

Ако само ти откажеш, ще ти вземат дома и ще те изхвърлят на улицата. Трябва да сме единни и да защитаваме интересите си, както правят белите хора по света.

И заплатите се вдигат само за Първи Април.

ги разкараме ведъж завинаги! Поляците го направиха, а ние? ние докага ще плащаме да стоим на студено!! 130 лв. е сметката ни за 1 радиатор и ледени тръби от инсталацията. Лято ще им срежа тръбите , ако откажат да ги махнат сами. Това не се търпи! Нека тия мошеници ни обяснят да 1-ца топлоенергия колко газ разходват, защото газта е висококалорична и парата, минаваща през радиоторите ни струва стотинки. Запомнете: ние НЕ ПОЛУЧАВАМЕ ГАЗ, А получаваме ПАРА. Вече има евтини инфрачервени отоплителни пана, които ще ни осигурят евтино отопление и ще закопаят завинаги бандитската топлофикация.

.... смяна на парното може да има само с инверторни климатици. При около -20 климатиците отказват или стават неефективни, та точно тогава минаваме всички на печки, духалки, конвектори и т.н., а енергийната система с недостига на ток ни сервира режим, че го бяхме позабравили. Аз на времето продадох жилище с парно и си купих такова без парно щото нещо много ме изравняваха откъм джоба - струваше си, защото минах на дърва, а те до сега бяха с поносими цени. За разни конвектори, инфрачервени и др. джаджи не си и помисляй. Няма да е по-евтино. Поне ще си правиш сам сметката заотопление, а за свободния човек това е важно.

Тоя требе като мусолини надолу с главата на дървото, мазен охранен рапон!

Май май е време за ново правителство! Тоав неможе да озапти монополите!

Че то иска ли да ги озапти?! Според мен - не иска щото цица тлъсти комисионни. Правителство и енергийно лоби - все в едно гърне пърдят. Вижте кой е Трайчо, кой е Плевнелийчо?!

Така със сигурност няма да станем средно заможна нация както се гаври Плевнелиев, а направо сме по-зле и от Етиопия.

Така ще бъде, докъто не се освободим от герберската власт и безполовите като Плевнелиев.

Смешник е Семерджиев, през месец два ни поднася изненада.Повишение на парно и ток.Нека кажат монополистите увеличение с 100 %, нашия да се направи на човеколюбив и отреже 50 %, тогава ще се "радваме вкупом".Другото е напрежение, психически тормоз и невъзможност да оцеляваш!!!Жестоки са богатите, нямат освен ум и сърце, жалко природата ни наказва всички вкупом, но най вече бедните.

иде арабистан у булгаристан иде бавно и полека но иде......

1chovek

Да ви кажа много ми е чудна една работа. Защо вместо пари за саниране, не дават пари на етажните собствености за изграждане на локални парни инсталации от съвременен тип - на газ? Знаете ли колко по-евтино ще бъде и за парното и за топла вода. Ама явно нямат далавера и не биха го предложили?

А дали ще има увеличение все пак с повече от няколко процента? Масовия отказ от парно предстои. Той някъде се случи, но когато стане и в София, Пловдив и др. големи градове тогава кожодерите, народомразци ще разберат какво са сторили- не пражка, не арабска, а Софийска пролет. Енергийната система не може да произведе толкова ток. Все пак ще трябват 1500 мегавата отгоре минимум. Следва режим на тока и т.н. ексцесии. Елементарно. Хората не могат да плащат повече. Не само хората, бизнеса как ще го пнесе? Реално огромна част от дохода ще отиде за отопление и ток, това значи по-малко заплати, храна, туризъм, облекло, услуги, GSM, кабелни, и т.н. по веригата се срива вече, а не свива цялата останала тук там икономика. На всичко отгоре няма компенсация на доходи, безработицата расте, а се отчита демагогски ръст на заплати. Смях, драги слушатели. Предстои обостряне на кризата започнала преди, а призната чак в 1989 до нивата от 1996/1997. Яко а. Пак сеир и обедняване.

Живот без парно има на марс, в лагерите на Хитлер. Кучетата от улицата мръсна също са без парно. А протести в България няма да има, защото българите са овце и повечето възрастни. Те кротко ще си умрат в панела.

Април щели да дигат цените още... Да не говорим какви сметки ни сервираха сега, а пък с надутото им парно температурите вкъщи са твърдо под 10 градуса! За да се стоплиш трябва да пускаш и печка!!

А заплатите? Нещо абзаца със заплатите го проспивате редовно и защо ли, като на вас са ви екстра.

Дигайте, гадни ко....та! Ич не ни питайте, или уведомявайте! Само да ни ядосвате! Забравяте само да кажете, че гадния Станишев е виновен!

Не само- и Костов е виновен,да не говорим за Траките с техните пирамиди!