Плевнелиев покани британски фирми да добиват газ у нас

Ще се радваме, ако британски фирми проявят интерес и към новите находища на природен газ в българското Черноморско пространство.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев покани британски фирми да добиват газ у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече комисионните?

val55

Преди дни: Г-жо Меркел, построете ни поне един завод, па може и два за коли, защото си нямаме. Вчера: Репликата на репликатора: Ваше кралско Величество, елате ни открийте газ па може и два, и ще сте много по-доволни, от дадената вече концесия за златото, а за тока ухааа...

Плевнелиев, аз Ви каня ... у нас!

КВО МУ РЕКОХА?

Призива на Президента Плевнелиев, звучи като: "Ела мечко, изяж ни!"

тоя пак щял да се радва-

като гледам кухите кратуни със сърпове и чукове вътре са ревнали срещу президента, щото видиш ли, как може той да си позволява да иска добив на наш газ, като можем да купуваме скъп от русия и да сме зависими от нея. това може да обиди руснаците. след като имаме наши находища, тогава майната им на руснаците.

проблемът е че ние нишо няма да вземем от тези находиша, а да извиняваи мозе би само 2% концеся, нали троле, но на теб ти се плаша за да съсипваш булгаря,зашото не си българин!!!!!!!!

тъпанар, условията са 50% вземаме ние, 50% взема фирмата която го добива, като от техните 50% ни плащат 25% по добивна цена. ама то трябва и да четеш, само с опорни точки и воленови тъпотии не става

Референдум "за" или "против" добива на шистов газ в България.

събиране на пари за закупуване на оръжия за разстрелването на коалицията

Трудна работа. Инвестициите за такъв добив са огромни, а Българският пазар минимален. Няма и тръбопровод по който да се транспортира газта, а както знаем Турция през Босфора не дават. Не зная кой съветва Президента. Съветниците на Плевнелиев явно не са наясно с трудностите които изпитва Британският нефто и газодобив в Севетно море. Всички разработки на нови находища са преустановени в резултат от ниските цени. Ако имаме рентабилни находища е редно ние да си ги разработваме. При ниска цена на добива може да пуснем азотно-торовите заводи. Дали президента мисли за повече работни места в България или как да нагуши западни фирми е друг въпрос.

Тролчо!Инвестициите за такъв бизнес са нормални и в никакъв случай огромни..България има изградена инфраструктора за транспорт на газ.Къде ни пращаш в Босфора и Турция като пазара е в БГ и на Запад?За трудностите на Британския газо и нефтодобив в Северно море е направо смешно да се говори.Трудности изпитва Русия със добива и реализацията.Особено след санкциите и продължаващата война в Украйна.Ти се опитваш да ни убедиш колко е добре България да остане зависима от Газпром и да плаща скъп газ и горива за транспорта?Е няма как да стане.

Като гледам как пишеш инфраструктОра, ясно ми е колко си осведомен.

Осведомен,да не си един от нашите много умни политици?Господи вие сте като хлебарките!нямате свършване!

Продажният офшорен охлюв отново показа че не му дреме за България, импиичмънт или линч за Плевнелиев!

мисля ,че поне малко мога да претендирам че познавам англичаните,поне тези от лондон. о, дано господ да опази българя. ше ни изсмучат така ,като паякът изсмуква зертвата си след като и е вкарал предварително отровта и е смлял отвътре. хубавата ни страна! такова нешо нито един поробител не е направил с нас. ние самите сме си наи-големите врагове!!! дано господ ни даде мъдрост и разум

за да се държат на власт са готови да продадат и майчиното си мляко.Малко е да ни е срам от тях.

От 2009 Плевнелиев прави всичко възможно да изгони от България всичко що се беше задържало като инвеститор и продължава. Докато герберската паплач и Роско не бъдат изметени няма да има инвестиции.

Ти си резил за България.

Тоя Плевнелиев изперка тотално. Откъде, накъде ще кани инвеститори да добиваме природен газ при условие, че купуваме скъп газ от Русия? Сеща ли се, че руските олигарси няма да му позволят втори мандат, ако не сътрудничи...

Този прави гаф след гаф. Защо не покани български фрими, а кани британски?

Другарю мухльо, британските фирми само ще се серат не само на твоята глава, но и на главата на целокупния български народ .... Те неможаха да се справят със добива нито на конвенционален нито на шистов газ в собствената си родина, т. нар. Великобритания, предизвиквайки изкуствено, поради човешка грешка (сондирайки в разлом) дори зееметресение от 3,8 магнитуд по Рихтер .... , а вие заблуждаавате българите, че (цитирам): "те ще дойдат и ще ни 'открият' целия достъпен запас от газ" .... Мухльо продажен !

Плевньо видя, че Боко кани германците да строят заводи за мерцедеси и БМВ та в българия и реши да не остане по-назад . Той като по-скромничък си остана само с газа . Интересно дали отговорът на поканата ще е като отговорът на Боковата покана - не съвсем дипломатичното Ха-ха-ха, на немския посланник . Най вероятно - да .

Да бе, голям бизнес въртим. Ние им пращаме хора да им гледат бабите и да им чистят къщите, а те пращат по курортите ни наркоманчета и пияндета.

"... а те пращат по курортите ни наркоманчета и пияндета", за да ни представят на живо достиженията на западната демокрация.

Офшорко се излага навсякъде. Пак бръщолеви някакви глупости. Сега пък пред англичани ... Бойко пък щял да прави БМВ-та и Поршета в България ...

Поздравления за изявлението и поканата.Руснаците и техните подлоги от атака,бсп,дпс вън!

Аз и така съм радостен, но още по-радостен ще бъда, ако този мистер Бин освободи Президенството час по-скоро!

Са англичаните.Руските компании само ни крадът и опропастяват.Освен това англичаните имат технологии.Руснаците нямат и . са непочтени данъкоплатци.

За пореден път президента Плевнелиев се показа като истински стопанен, готов да се разпореди със съдбините на страната. Под неговото вещо ръководствородината със сигурност ще си осигури светлото бъдеще

застреляй се ма жено!!! еби му меча и робот

Плевнелиев кани британски фирми да продават на България БЪЛГАРСКАТА газ, ако се открие такава.

България да не му е бащиния, че да се разпорежда кой какво може и не може? После кой ще живее с последствията от добива на шистов газ? И кой ще прибира печалбата от този газ, ако има въобще такъв? Боклук!

...Единия кани англичани да добиват газ Другият ...немски автомобилни концерни Една трета кучка ...влачи рейс с ...КТБ ...и всичките управляват с едни ...които дадоха България...енергетика ,селско стопанство ...промишленост ...заедно ...Докога бе .... Да ви .ба и заспалия ...НАРОД..... НАРОДЕ ?????? ти ги избра и ...ТЪРПИШ...