МОСВ постави още едно условие за търсене на газ в Добруджа

МОСВ забрани незаконосъобразни и неконвенционални методи за проучване и търсене на нефт и природен газ във Вранино, Добруджа.

Обратно в новината

Коментари - МОСВ постави още едно условие за търсене на газ в Добруджа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам смисъл терена да се проучва, след като няма да се дълбае. Категорично съм против, всякаква следа от вредно влияние върху природата ни! Не само от чужди фирми, но и от български! Благодаря ви че ни попитахте!

Тези "Зелени" е добре, че са отбелязани с кавички, защото са всичко друго но не зелени. Изпълнители на политически поръчки срещу заплащане - Да! А девизът на МОСВ би трябвало да е: "Да осигурим нечии прогрес чрез бюрокрация. Прогреса за вас, бюрокрацията от нас"

Аман от продажни душици и тролове! Вижтте в Youtube - Centralia - full documentary и тогава пишете колко е полезно да сме енергийно независими с добив на газ от собствени находища в Златна Добруджа, а и не само там! Природата, почвата и водата която имаме я няма нийде по света където съм ходил до сега! Задавам си един основен въпрос, а именно - защо по телевизията и медиите нищо, ама нищичко не е казано за технологиите по добива на шистовия газ, Аааа??? Ако бяха безопасни нямааше да бъдат замразени в голяма част от западноевропейските "гнили" страни! Нямам думи колко прости душици има на нашата земя! Сполай ви и успех!!

И тая джофра не знае за какво става на въпрос при търсене на шистовия газ. Естествено е да разреши след като банковата и сметка е извън България и не се знае колко комисионна е взела. ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ

За всеки непредубеден българин е ясно, че страната ни ТРЯБВА ДА ЗНАЕ КАКВИ ЗАЛЕЖИ ОТ НЕФТ И ГАЗ ИМА В НЕДРАТА СИ. Единствено руските мекерета в страната ни, са против, "мотивирани" от многото рубли, давани им за да не се наруши енергийния монопол на Русия. Съвсем друг е въпросът, че ПРОУЧВАНИЯТА ТРЯБВ АДА СЕ ПРАВЯТ ПО ПРИРОДО-ЩАДЯЩ НАЧИН.

Не това е начина за енергийна ефективност. Да взимат условно 100 а да плащаш условно 100 000.

Бая рубли трябва да е изсипал Газпром щом толкова угоднически шепа шумни дебили отново протестират сакън да не разберем до колко можем да сме енергийно независими. Как се наричат такива "патриоти"?

И още: такива хора си намират повод да протестират дори за приливно-отливни или за термални от минерални води лектроцентрали, да не говорим за вятърни и соларни! За каквото им се заплати, срещу това протестират!

Ми как.. Рубладжии, Мурзилки, червени тролове, .....

Толкова сме изтървали властта и контрола, такова беззаконие цари, че определено не е моментът да започнем добив на българска газ. Защото ще стане като с българското злато.. и мед.. и още десетки други! Здрава, силна държава първо и след това собствени енергийни ресурси по нормално опасна за Природата технология.

и този път спечели + равнява се на 100! Когато си права-права си! Браво!

Това е, за да се успокои общественото мнение. Кой и как ще следи по какъв метод дупчат земята? Американски подлоги!!!

Вие от Кремъл върнете оня милиард, който откраднахте за АЕЦ Белене, и си оттеглете иска за още един милиард; ние с американците сами ще се оправим.

Сериозно ли знаете как сами да се оправите със САЩ? Освен ако не сте един от ръководителите на Израел,очаквайте телефонно повикване от Путин в следващите 10-ина минути- най-малкото ще иска да разбере коя е тази сила на планетата Земя,за която той нищо не знае;-).

Ми да, вие вече им подарихте два ТЕЦа, добива на злато чрез канадците от ДПМ и 30% от АЕЦ

НЕ Зелените, а хората излезли на ПРОТЕСТ промениха мнението на властта !!!!!!

Достатъчно е да вкараме под налягане "малко" токсични отпадъци ... по - евтино ни излиза, отколкото да се чудим къде да ги дяваме. Пък вие си мислете че "проучваме".

уважаемата госпожа на снимката ми прилича на ония лелки, дето мятат ръце и "лекуват", баят против уруки.. Мадам, елате в Добрич, чакаме ви.

Не знам какъв епитет да избера за Вас, хайде ще го кажа на ум. Не сте ли забелязали, че дира избира най-кофтите снимки. И вас да ви изберат една от много като говорите могат да ви направят да изглеждате пиян и дебилен. Госпожата е хубава жена и явно това дразни. Освен това най-после да има честен и знаещ министър с голям опит точно там в околната среда и законодателство. Жалко, че е за кратко. После ще дойдат партийните кадри.

И един мармот...

Газ в БГ ще се добива независимо дали на Милер и Путин и техните местни слуги им харесва или не

айде стига си спамил, ве влечуго

Както и независимо какво казва народа по въпроса-типично по демократично никой няма да ги и пита.

И откога няколко платени от Газпром протестиращи са народа

Ще добиваме ама от соросутките които ще го пикят