Свидетелят срещу Братя Галеви починал от отравяне с газ

Смъртта на свидетеля срещу Братя Галеви Пламен Миланов и служителката му Теодора Димитрова се дължи на остро отравяне с въглероден оксид, съобщи прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Свидетелят срещу Братя Галеви починал от отравяне с газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успяха да избягат защото нашата съдебна система ги пусна !!! И за това престъпление няма наказани!

Дупнишкия и Кюстендилски съд са тотално поГалевизирани, така че за ИСТИНАТА чакайте от умрел писмо.

е как така не е имало ток в бизнес сграда, никакво отопление няма, и се топлели с бензинови генератори и кюмбета, каква е тази бизнес сграда, новострояща се и още не е електрифицирана, или що?

Умрелите са се чукали на студено, а Галеви са дошли и са им пуснали, без тяхно знание генератора! Колко други смъртни случаи има на такива, които зимата се чукат в работещи коли за да им е топло в гаражи се знае, но рядко стигат в медиите! А, този случай покрай братя Галеви, продава медиите!

То и тоя човечец който трябваше да каже записите на Цвъко дали са автентични,се помина в катастрофа.Бог да го прости.

Този генератор сигурно го ползват за пръв път. Сигурно изобщо не са чували за отравяне с въглероден окис. Сигурно изобщо не са почувствали миризмата на изгорели газове. Всичко е сигурно и точно.

Бравос на нашите мафиоти - стават все по-изобретателни! Тия умряли от газ, свидетелят срещу Октопода се блъснал с колата, операторът на Маргините се самоубил. Ха-ха-ха!Българската мафия и покровителите и проявяват творчески заряд!

Без съмнение - чиста случайност! Вие нещо друго ли си помислихте?! Тяхната полиция ги пази!

Някой беше казал, че колкото по-нагла е дадена лъжа, толкова по-лесно вярват в нея. Май ще излезе вярно...

"Тъй,като нямало ел . ток използвали бензнов генератор."Доста малоумници има в тази държава за да приемат,че някой ще си сложи в стаята в, която спи, бензинов генератор за да му светят крушките и да работи хладилника.Изключителни откачалници!

Още двама убити свидетели. Няма ли КОЙ да отстреля първоизточника на злото?

Що пишеш против Премиера бе мишок

А няма ли кой да застреля въпросните Галеви и да приключи цялата история по един честен и достоен начин?

Идновременно ли са умрели или един по един са се мъчили?. Тоя генератор за сефте ли са го използвали.И след,като е бензинов, не бръмчи ли бая силно за да спиш при този шум.Дизеловите бръмчат бая силно, като двигател на лека кола, бензиновият сигур е някакъв нов модел, безшумен за да можеш да си нанкаш.

Вервам. Някой вярва ли на катили?

че толкова ли е трудно да ги задушат нарочно с някакъв "сигурен" газ , след това да "направят пропуск" на бензиновия генератор и версията е скалъпена.

Я да видим днеска кого са убили. Хмм само един, нищо де и утре е ден, утре повече.

Пет етажна зграда в центъра без ток!?!? Ползвал бензинов генератор при тея цени на бензина?!?!? Тоя път ще взема да им повярвам, защото имаме некорунпирани институции, разследващи органи, прокоратура и съд, медиите ни са в челото на класациите за независимост и обективност. Изобщо защо може човек да си помисли те нещо не е в ред?

на нашите следователи,прокурори и съдебни медици, е починал защото сърцето му спряло да работи! Гениално,.... то оставаше и да е починал защото кабелната му телевизия спряла да работи!

тоя голям зор е видял да се самоубие по най сложният начин !

Те Прокуратурата я взеха за мезе, никоя институция не работи и всичко го дават на Цацаров.

С тази своя постъпка свидетелят се опита да очерни името на Галеви,които са чисти като утринна роса.

то бива идиотски версии, ама...! Пак не изкараха че е запалил стара гума от ЗИЛ в офиса си в центъра на София, или кюмбе с въглища, да се топли!

Крият се по селата, а полицията може и да ги пази. Само що трепят хората, то делото е приключило. Трябва да е от злоба.

Българите са злобни и отмъстителни, ако не те пречук ще ти правят мръсотии докато си жив.

никой няма и да разследва! Те открадната овца в селото не намират, иначе заловили трафик на дрога от Бразилия за Испания в океана, с участници българи! Само дето не повярвах!

Само дето комплексът на хемоглобина с въглеродния (моно-)оксид се нарича "карбнил-хемоглобин"... Карбоксихемоглобинът е комплексът на хемоглобина с въглеродния диоксид и е нормално присъстващо в кръвта вещество, понеже чрез него организмът се освобождава от метаболизирания въглероден диоксид. Хубаво е когато г-да журналята, заедно с шапкарите тръгнат да се правят на учЕни и да образоват и поучават широката аудитория, първо преди това да се допитат до наистина химически грамотен човек, а не да преписват от гащниците от Уикипедия, които също са го объркали (толкова им е акълът...)

НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ,ВСИЧКО Е"СЛУЧАЙНО"!!!

Пуснали са им малко газ в квартирата и още повече потвърдено, няма насилие:)

в офис сграда няма ток, а на другите има и те се толят с бензинов генератор, като в гараж! Много убедителна версия!

на полицията

Ха! Задушаване!? Точно като по сериалите!

После ти пускат гза, от Хъба ! После те носат в чувал, на етажа, и те слагат на дивана! Мадамата също , но тя, малко повече позаголена, демек SEX! Е, кой бе, нема да им поверва, на служителите на Бъчварова?

Колко удобен нещастен случай. Професионалистите знаят как да барат.

Сега, от какво, дали от новата Ръководителка , но, след Ромяна, усещам някаква Промяна! Браво! Старшинка Тодорка, от резерва, аналЛизаторка.

Според експертите смъртта и на двамата се дължи на остро отравяне с въглероден оксид, който се отделя при дефект в затворена система на отоплителни уреди Въпросът не е от какво са умрели, а КОЙ е дефектирал отоплилните уреди.

не разбра, тези двамата спали ли са в офиса, че не са разбрали, че се задушават от въгл.двуокис?

Праскали са се

Преди достигане на фаталната доза, ако наистина става въпрос за въглероден окис, човек губи съзнание така че просто няма как да разбере че е изложен на отровния газ който е без мирис и цвят. Въглеродния двуокис е задушлив газ, но и при него човек губи неусетно губи съзнание преди фаталния край.

Попе, пак ти казвам. Пиши си за историята и по технически въпроси не се изказвай. Не си в час и много ти личи.

Да де, той и Мишо Бирата умря от инфаркт!

А ДАЛИ СА ИЗБЯГАЛИ БРАТЯТА?