Надраскаха надписи за порно върху храм ”Александър Невски”

Храм-паметникът "Александър Невски" бе надраскан с надписи за детско порно.

Обратно в новината

Коментари - Надраскаха надписи за порно върху храм ”Александър Невски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това просто е било реклама какво се предлага във въпросната сграда, хаха! Не ми се иска да мисля какво щеше да пише на стените на някой български манастир, всеки ги знае поповете що за стока са!

Като бъдат хванати да им бъдат одрязани ръцете за назидание на всички боклуци посегнали на църва.

A на тия по манастирите какво да им оДрежат за назидание на другите религиозни содомити?

Ами нормално, след като вече 28 години несуверенна България се управлява от САЩ, а според както твърди известният американски актьор и продуцент: "Брад Пит:: Холивудски педофилски елит управлява Америка" ("Brad Pitt: Elite Hollywood Pedophiles Control America", July 1, 2017, The Truthseeker).

Къде са полицаите, които постоянно реват за заплати?

,,баданарките,, на ,,сорос,, умора нямат...!!!

Протестърска работа ... Антоанета Цонева, Марта Георгиева, Асен Генов ... и другите соросоиди сквернят паметници и светини

Всичките българи ще горим в ада. Да не ме питате после, защо не съм ви предупредил, че той наистина съществува.

тапият българин кво друго може да измисли?!? :-)))))

Ясно е като бял ден,че това е съгласувана акция на господарите ви от Москва и плюнките им тролове като теб в България!

Изтипосан на фона на американското знаме и го свързваш с Москва?!? Изглежда наистина някой е тАп а пък друг е неграмотен!Направо кефите какви сте ми ......... Е затова беше Белене!За такива като драскачите и за такива като вас!!!

Е, няма нищо случайно и по тия въпроси най-точно според мен е изказването на небезивестния американски актьор и продуцент Брад Пит (Brad Pitt), което може да се намери в нета, но ако го напиша тутакси ще ме изтрият.

Асно е,че е съгласувана хибридна акция за злепоставяне на Бэлгария!Ти и колегите ти тролове и ботове под новината го потвърждавате!

А Вие чели ли сте изказването на Брад Пит, или си приказвате ей така? Бих приел написаното от Вас ако с аргументи опровергаете големия актьор, но Вие най-вероятно не можете и да четете.

Че те и сега са легални... Навсякъде може да се намери трева, а и осъден циганин за секс с непълнолетна или малолетна - няма...

Еврогейове, сър!

бг хора.не бъди расист

свобода на слово!!!

Ако това е свобода на словото, дай да ти изпиша на челото, че си прост. Няма да ми се наложи и да лъжа даже!

Свобода на гадостта е това. Ако беше някоя друга сграда, а не православен храм, антифашистки паметник или просто обезобразено с графити жилище, отдавна щяха да са вдигнали пълна медийна тревога и предприели извънредни мерки срещу вандализма и визуализираната диващина и простащина.

,,свобода на слово,,? И смерт предателям тролей и бот-ом из Антифризний Мордор

В бясната си безсилна злоба кумунярите ровят павета , дращят по храмове. Няма надежда за вас нещастници, България е в НАТО!

горкото НАТО

Горката Русия, да не гръмне като СССР!

Бог да си пази имотите.

Ми то в територията си легално детското порно,не съм чул цигани осъдени дето поебават малки циганки...

Малко, малко, ама на майка си гащите носи.

на един руски шпионин, който твърди, че маршал Гречко е починал от пиене на алкохол върху 15-годишно момиче. Вече няма какво да ни учудва при руснаците.

завиждаш

Ако оцелеем като народ и нация след много време историците ще пишат за социализма като за ВТОРИ ЗЛАТЕН ВЕК на България.

- за някои фамилии.

като при всяка власт

Някой нещо да каже за сектантите най-добре и защо църквата не предприема никакви действия да бъде забранено това сектантско движение в България.

Поповете да кажат кво мислят по въпроса за циганките дето стоят на входа на църквата и разнасят цветя и събират пари там и за автобусите от които със сигурност събират такси сутрин и за това че ХОЛИВУД снимаше екшън там ХИТМАН и дето църквата беше обстрелвана с хелекоптер.

БЕЗБОЖНИКО КОМУНИСТИЧЕСКИ, ПРЕСТАНИ ДА СКВЕРНОСЛОВИШ,

А някой да коментира факта,че туристическите фирми използват църквата за начало на пътуванията си и всички автобуси са там и няма никакви тоалетни дето човек да се изака и изпишка щото и на тоалетна превърнахте църквата така КАКТО ПРЕВЪРНАХТЕ И ЦУМ ТОАЛЕТНА!

Безбожниците комунисти разрушаваха църкви и разстрелваха свещеници, сега могат само да дращят . Изроди червени.

Извинявай дядо попе ама садесарите ходят ли въобще на църква ако ги има или пък герберите щото на великден миналата година в църквата БОЙКО БОРИСОВ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ПОЯВИ НА ЛИТУРГИЯТА БЕШЕ САМО ЦАРЯ-БЕЗ КОМЕНТАР!

И да ходят, това не означава, че не са комунисти, знаем ги болшинството от тях от къде са тръгнали. Реално не са слизали от власт, пък нека се наричат както си щат!

Едва ли ще смъкнат новото от твърда дрога само на трева писачите,ама те си знаят.

И кво ся ДАЙТЕ ДА ОСТАВИМ ДЖАМИЯТА ДА МАХНЕМ ЦЪРКВАТА СВЕТА НЕДЕЛЯ И ТАМ ДА ПИШЕМ СЪЩИТЕ НАДПИСИ И ДА ЛЕГИЛИЗИРАТ МАРИХУАНАТА ХЕРОИНА И МЕРГЕЛЕТА ДА ПУШАТ СТУДЕНТИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД-АБЕ ОТ ДПС ИЗЛАГАТЕ СЕ НАПРАВО И СТАВАТЕ СМЕШНИ ОЩЕ ЛИ ВИ ИМА БЕ ЧЕЛМИ?

Махнете незабавно до поповете надписа там това е богохулство срещу ЦЪРКВАТА АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ И ДА СЕ СЛОЖАТ КАМЕРИ И ДА СЕ ВИДИ КОЙ е наркомана, който е сложил този надпис там.

Да разгледаме по-подробно кой всъщност е бил Невски? Историкът Алексей Волович пише за неодиозната фигура на княза: Почти цялата европейска историческа мисъл се свежда до това, че именно колаборационизма на Александър по отношение на татаро-монголите и предателството към братята му Андрей и Ярослав през 1252г. е довело до установяването в Русия игото на Златната орда. именно Александър Невски е един от тези, които са виновни за 240-те години на робство за Русия, тъй като той е принудил хората да признаят Златната орда, без бой.

Хайде заминавай в горния десен ъгъл- там са фактите.

А бяха ли увити с американски знамена докато рисуваха? Това е същото като на Бойку паветата изровени от новия Дондуков...

Всички знаем кои цапат руските паметници и църкви - соросоидите! Много от соросоидите са педофили!

Този път не ви се получи. Воят е фалшив, всичкото смърди на подготвена провокация. Интересно е само какво сте подготвили за следваща стъпка?

По време на управлението на Александър като княз на Новгородската област, шведският крал с многобройна войска се отправил на поход срещу Новгород. Княз Александър поел защитата на града си, като възложил всичките си надежди за победа на Бога. Двете армии се срещнали при река Нева. Новгородският княз, с Божията помощ, удържал славна победа, за която бил наречен Невски. По-късно Александър бил утвърден от татарския хан за велик княз Владимирски, Киевски и Новгородски. Тогава той станал единствен защитник на православната вяра и на народа против татарите, но княз Александър действал не с меч, а с мъдрост и търпение. Та споделям златното правило - Бий,за да те уважават!

После Александър Невски приел исляма и се обрязал. Исторически факт.

интерпретации и измислици Населението на Златната орда е смесица от тюрки и монголци, които са приели ислям. По-голямата част от населението са тюрки: кумани, волжки татари и други. Постепенно монголците се превръщат в малка група управляващ елит, докато тюрките стават основното население. Монголците започват да бъдат наричани татари от руснаците и европейците, за да бъдат разграничени. Руснаците продължават да използват това име до 20 век. По-голямата част на ордата земеделци и номади, с времето започват да използват куманския език, който се превръща в регионален език след разпада на Ордата. Като негови успехи са сочени освобождаването на Православната църква от данъци към монголите и издействането на неучастие на руски войски във водените от тях войни. Други автори твърдят, че той смята заплахата от католицизма за по-силна и предпочита религиозната толерантност на монголите. Според по-критичните изследователи той поддържа васалните отношения като гаранция за собствената си власт в страната. Та на какво ли не е склонен човек, заради едната корона ? А за Борис i ?

Нападнал е търговски керван до река Нева охраняван от 50 рицаря. А Невски го наричат 500 години след това с цел да създаване на некъв герой

Същите дето сега се правят на покрусени от този вандализъм оправдават взривяването на църквата Св. Неделя с целия елит на нацията. Същите удобно забравят, че любимата им БКП беше забранила християнството и всички религии в България, вкарваше хора в затвора за палене на свещ за Коледа или Великден. Всеки, който се прекръсти беше "враг на народа". Но това всичко е забравено, днес те са най-големите православни християни и рисуват Путин на икона, която целуват с жар. Демагогия.

Тебе са те вкарали в затвора не защото си палил свещ, а защото си идиот,кретен,дебил итн.

Курнела от Крушовица да си лекува бързо климактериума и да озапти червените си безбожни комунистчета с лика на изрода Че на фанелките.

Напълно в стила на либералистите безбожни от дай България.

Безбожниците комунисти разрушаваха църкви и разстрелваха свещеници, сега могат само да дращят . Изроди червени.

Какви комунисти бе тапир гламав? Това са такива тъпунгери като тебе! Тъпак!

но ме разсмя...не бих се сетила за ТАПИР ГЛАМАВ:-) добро попадение

1. Протестна нота от посолството на Путлеристан. 2. Изявление от Захарова (Курица Безцьица) 3. Вземане на "мерки" 4. Баце на бял кон защитава съветско-задунайските отношения, Курни се прави на омерзена, но като цяло подкрепя усилията на правителството и дори предлага АЕЦ Белене да бъде прекръстено на "Владимир Владимирович", за да изкупим историческата вина на българите. 5. Утре по всички студия Божо Алкохолика, Професор Дебил Христов, Шашаренкова, Вулвин, Амгъл Дърева и прочие видни интелектуалци и анализатори напоително ще сочат с пръст. Ще посикат още по-строги мерки и дори жива охрана да пази МОЧА, Альоша и прочее национални гордости.

поддръжката на този храм струва милиони на държавата. да сложат по еди камери и директна връзка към полицията, за да прибират такива гамени за хулиганство.

На това, другарчета му казваме АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ. Широко използван похват за постигане на целите на Партията. Можеше и пречупени кръстове да има или да се счупят няколко прозореца на храма за още по-голям ефект. Но може и по-късно във втори епизод и на друго място да се направи. И ще се направи. А после ние ще излезем да защитим оскверненото, да посочим с пръст соросоидите и да повикаме братушките да ни избавят. Хитро, а?

Същите, които драскат и върху паметника на Съветската армия. Протестърчета. Че те дори не се крият за легализацията на "тревата".

Тьй беше там и ги видя нали? Утре ще си свидетел на процеса.

Хванаха ги няколко пъти бяха от партията на Костов,дори кандидати за депутати и общински съветници,местен лидер на партията му в някакъв град. Асен Генов и той вандалства някакъв паметник на комунистите май беше.

Тия надписи са отвратитетелни, още повече ,че са на стената на църквата,тия ,които са го направили са едни отрепки,но и другите дето дращят всякакви простотии по стените и цапат с боя където им хрумне /в т.ч. и по паметниците на Съветската армия и Альоша/ са от същата категория комплексари и отрепки!Така че ,това може да е дело на същите хора!?

Нали Путинистите обвиняват Западния свят, че е либерален, гейски, наркомански, педофилски и тн. Това е 100% дело на провокатор със руско самосъзнание. Хибридно меропреятие, сделано в СССР!

Лекувай се.

Нали Путинистите обвиняват Западния свят, че е либерален, гейски, наркомански, педофилски и тн. Това е 100% дело на провокатор със руско самосъзнание. Хибридно меропреятие, сделано в НовСССР

Нали Путинистите обвиняват Западния свят, че е либерален, гейски, наркомански, педофилски и тн. Това е 100% дело на провокатор със руско самосъзнание. Хибридно меропреятие, сделано в СССР!

Ти май си хибрида тук- по нашему казано КАТЪР, муле такова, и то само за да заработиш няколко цента...

в природата са и двете.къде е проблема?

в комунистическата ти тъпа тиква

Само това могат да измислят малките путлерастчета. Най-вероятно им е подсказано от мозъчен тръст "Решетников", за да могат дрОгарете да извикат зелените човечета да Ю"освободят" България от пари, злато, документи и частна собственост за пореден път. Тази игра я играят кАмунягите от 130 години.

Възможно,но както и да го погледнеш най-близки до БКП от днешните партии е ГЕРБ.

А тебе и подобните ти соросоиди да ги освободят от глава,крака, ръце. Със соросоидите трябва да се разправя човек жестоко и да бъдат изтребени до крак. Като се освободи България от соросоиди може и да ни просветне отново.

Това са младите комуноиди облечени в черно и развяващи червени и руски знамена.

Господ ще ги оправи - нема къде да бегат.

Прокажено племе, как не ви изчистиха башибозуците, пет века с мехлем ли ви мазаха?