Юнкер към Ципрас: Изключвам провал в преговорите с Гърция

При поредното посещение на гръцкия премиер в Брюксел от ЕК заявиха, че напълно изключват провал. Германия обаче допусна излизане на Гърция от еврозоната.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер към Ципрас: Изключвам провал в преговорите с Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гърците трябва да приложaт исланската политика и да покажaт среден пръст на EC.

Ципрас, може само да хване Батьо, за шлифера, да речеме.

Юнкер как го е гушнал на снимката и докато се усмихва си мисли как да го преметне , че нещо тоя Ципи не се подава на нищо.

Кой свободен грък ще ти гледа земеделска продукция без евросубсидия? Надежда всяка остави.

Шойбле окуражи обаче гърците ...-Ако гърците го послушат имат добри шансове да стигнат българите по икономиюеско развитие.

ще трябва да започнат да работят поне колкото българите!

На Гърция може да й опростят още дългове, но това ще стане след като Ципрас и Сириза бъдат свалени от управлението на страната. Няма как гърците да продължат да харчат (чужди пари), и да продължат да има дават още (опрощавайки дълговете).

На комуноидите и на крадците все Бойко ви е в устата! Въртите , сучете и пак Бойко, та Бойко - тъпанари безмозъчни! И за слънчевите изригвания от които ви боли главата сигурно е виновен.

Гърция да се спасява от ЕС и да не се занимава с някакви треторазредни западноевропейски бандитски държави. Те ще се молят на Гърция, а не тя на тях.

точно така, след Исландия се видя, че умните бягат от икономическото, а дефакто и тотално поробване на народите от престъпния многонационален капитал, проводник на който са САЩ и европейските им марионетки Англия и Германия.

Исландия, Исландия... Населението на Исландия е под един милион... Там хората се стегнаха и наистина спестяваха. И техният модел проработи само защото са толкова малка държава. И по принцип - в Южна Европа им дай само на улицата да излизат и да протестират, да трошат коли и да палят банки и после пак по старому - по цял ден сиеста. Иначе хората са сърдечни и мили, спор няма.

За първи път се признава от високопоставен гръцки представител, че Гърция е в хуманитарна криза! А това не е истина! България е в хуманитарна криза, а гърците ядат и пият и се веселят до сутринта! Ей, никак не им е лесно на европейците, когато трябва да слушат гръцкия плач. Мисля, че само евреи, но това не е сигурно, може би само арменци биха успели да се справят с гърците, а то ще е една безкрайна приказка, от която никой няма да разбере колко милиарда са се загубили към Армения и колко към Гърция. Вижда се, че германците избягват да говорят за пари, когато се спомене фашисткото им минало и отлагат преговорите. А всъщност германците вършат работата на французите и испанците, които са загробили милиарди в гръцкото мероприятие.

ти тая гума къде я ползваш, като се навеждаш пред соросоидните ти господари може би.

Юнкер: Провал за Ципрас и Гърция е изключено. Провала е за ББ и България!!!

ей, купете му една вратовръзка на тоя, че е заприличал на нашенски комсомолец-просяк-комунист

Гърция се намира в хуманитарна криза, и трябва да се мисли не само за краткосрочните мерки, но и за бъдещето, икономическия растеж и заетостта в странната, подчерта той, като добави, че няма бъдеще при 60% младежка безработица Ами това все едно го е казал и за България.

гърците са на 22 място в света по благосъстояние на населението!!Това казват статистиките! и това ако не е кощунство и най-висша форма НАГЛОСТ здраве му кажи! Какво ли си мислят словаците, малтийците и другите нации които са по -назад по покупателна способност?...

Наглост без предел, това е днешната политика на гърците. Ядоха, пиха, крадиха, даваха си напълно незаработени огромни заплати и пенсии, и сега отново с протегната шепичка към ЕС. Такава наглост защо още се търпи, не проумявам. Може би, защото Европа все още се надява да си получи някога огромните кредити обратно, но това надали ще стане някога. Дори днес, гъркът работи за 1 евро, а получава 1.8 евро. А гъркиня, която ден в живота си не е работила, получава т.н. социална пенсия от 740 евро на месец.

Тъй тъй.Как беше израза - "за някой майка, за други мащеха".Значи на гърците, ЕС да праща послания, а нас само "дърпане на уши" и изпълнявайте.

Ние сме тличници. Защо да ни дърпа ушите?

Соросоидната смрад се е качила на амбразурата да коментира маляките. Я раздуйте нещо за 16 млрд лева борч дето ще тегли боко мутрето....

За обяд изпих 1 л. гръцка кръв, обаче още съм жаден!

За кръв не знам, но за 12000 депортирани само от нас и изгорени в коцлагерите евреи от Беломорска Тракия и Македония нещо май съм чувал

Това си е политика на Хитлерова Германия, били са поданици на Германия, ние само сме охранявали, добър предлог, за да не пратим 150 000 войници на север.

е усмихнат. Но зад фразата на Юнкер се крие истината " Ще връщаш дълга или да".

Изключвам провал се крие... пари ще има!

Никога не са казвли друго. Само трябва да изпълнят договорените условия.

При положение, че гърците са почти с най-висок стандарт в ЕС - реват, че имали хуманитарна криза. Баси и наглостта..

Както някой по-умен от мен беше казал - "Човек и добре да живее, все някога се жени ...." А съседите вече изконсумираха сладостта и остана само горчивината от развода.

тъй се реве когато се защитава народ и РОДИНА , а не като наш боко.

Аз не мога да разбера защо гърците се молят на тези гейропоиди, соросоиди и бандеровци. Да напуснта тази голяма лъжа ЕС и да станат член на Евразиайския Съюз. Тогава към тях ще потекат реки от мед и масло и разни други благини. А тъпите европейци ще им завиждат и ще се молят и те да станат част от Руската Империя. Атака - победа, Русия на всичко

Те, Евразийците са се изтепали да работят за благото на гърците...

и... ПО-голяма БЕДА.

По-добре да дойдат при нас на Луната - да си направим лунен - гръкомакедонски съюз. И те тогава като потекат едни лунни долари...

Отговора е елементарен. Винаги когат теглиш кредит, те проучват за кредитната ти история. Би ли ти дал някой пари на заем ако знае, че дължиш вече пари на три други банки и нямаш намерение да ги връщаш???

айде юнкерче добре се мазниш на шефа, брой му паричките и няма да има никакъв провал!

Фесовете с петолъчки от АТАКА какво ще изквичат по въпроса? ;)

Гърция няма вечно да е в ЕС!Още 4 страни ще го напуснат, защото дементно болни-милярдери ционисти от САЩ командват парада с абсурдни искания!

Това означава край на йофтинките портокали. Зехтин по 3800 рубли литъра.... мъкааа....

Италия е с 5 пъти дълга на Гърция, ама не реват. Е, нямат сиртаки!

пъти обаче италианската икономика е по мощна ?

А гръцката защо не е? Меркел ли е виновна?