Коментари - Започна операция ”Белезници” за данъчни длъжници в Гърция | dnes.dir.bg
назад

Започна операция ”Белезници” за данъчни длъжници в Гърция

Правителството в Атина започва операция "Белезници", в рамките на която смята да приложи разпоредбите в закона, предвиждащи затвор до 20 години за данъчните длъжници, съобщава в. "Имерисия".

Обратно в новината

Коментари - Започна операция ”Белезници” за данъчни длъжници в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще вземеш ти да си държиш авоарите в банки намиращи се в страната към която си данъчно отговорен! Прости като гърци тия гърци :)

Де да беше и у нас така... Нека да квичат после, че било полицейщина...

ГЪРЦИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ ЗА 6 МЕСЕЦА . ДА ИМ ДАДАТ НАШИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ И ЩЕ СИ ВЪРНАТ ДЪЛГОВЕТЕ , А НЕ ДА СМАЗВАТ ЦЯЛАТА ЕВРОПЕЙСКА ИКОНИМИКА

Отдавна и в България трябваше да започне операция Белезници за данъчни длъжници, в рамките на която да приложи разпоредбите в закона, предвиждащи затвор до 20 години за данъчните длъжници, като Цветанов, Кирил Рашков и много други от правителството и бизнеса. Трябва ли правителството да чака и операцията в България да е предприета пак под натиск - на "тройката" - представителите на кредитори от ЕС, ЕЦБ и МВФ.

какво се говори в Гърция, но ще им яде ду..то луканка с продължаващото до последно отлагане на спешните мерки. Няма останалите страни в ЕС да им напомнят на тези хитреци за това им задължение безкрайно. Ще им зашлевят шамара в най-скоро време...така ми се струва, защото са длъжници на цяла Европа, а е възможно и на други страни.

каква ирония - майката на демокрацията първа ще я погази......

какво се говори в Гърция, но ще им яде ду..то луканка с продължаващото до последно отлагане на спешните мерки. Няма останалите в ЕС да им напомнят на тези хитреци за това им задължение безкрайно. Ще им зашлевят шамара в най-скоро време...така ми се струва, защото са длъжници на цяла Европа, а е възможно и на други страни.

финансовия министър Венизелос трябва да бъде сменен с министър Вазелинос за да бъде по безболезнено събирането на данъците

Ana

В Гърция само се говори за прилагане на мерки и намаляване на сивия сектор, а в действителност нищо не се прилага. Дори новите закони предразполагат за укриване на още повече данъци!

а ще сложат ли белезници на всички дето окрадоха държавата и парите от ЕС

Трябва да екстрадират 200 000 българи и 300 000 албанци работещи в сивата икономика на Гърция е не плащащи данъци

Дано не е като тук че никой няма да влезе в затвора.

А ще ги екстрадират ли от България обратно гърчетата с откраднати кинти?