Върнаха влак в Гърция заради съмнение за трафик на бежанци

Българските гранични власти са върнали влакова композиция в Гърция заради съмнения за трафик на бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Върнаха влак в Гърция заради съмнение за трафик на бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако аз бях политик на България бих повдигнал въпрос за конспирация от страна на Гърция спямо България, това е чист външно-дипломатически проблем.

В 21 век съвременен Троянски кон пломбиран влак с "обогатяващи генния фонд" пътници-вливане на свежа синя кръв във вените на тази дърта бяла балканска раса на 25000 години,...ех Сатаната кожата си мениш но данайския нрав не!(мам.а ни вулгарска от векове се мъчиш да ни изтребиш и премахнеш от земята, пак ние все сме многобройни като морски пясък, тая бяла балканска раса няма изчезване мам.ка ни?!)

от тези гърция и турция само мизерии от както свят светува за България, не е ли най-добре като се правят на големи тарикати да си построим стена по-висока от китайската с доброволчески труд и дарения та като искат да ходят в европата да ходят само по море с кораби или с плуване егейско, средиземно и хоп стигнали. абе тези еба..т ли се пак със нас?!

Гадните лъжливи древни данайци, съвременни малякизмени вече са пробутвали на българите "Троянко конче" та те знаят за тези цигански номерца, парен каша духа.

хубаво са ги качили, хубаво са ги запечатали, ми както са направо да си ги карат в Сирия - като хуманитарна помощ

Правилно са постъпили митничарите.Ако само се разчуе сред мигрантите че със влакове се навлиза у нас няма да има спасение.Гърците да не се правят на по хитри от нас.Който ги е натоварил и най вече запечатал вагоните да бъде осъден за опит за убийство и то групово.Колкото до мигрантите сако са решили да се давят или задзадушават никой не може да ги спре и да ги спаси.Ако сме толкова толерантни Ще потънем заедно със тях а те ще ни задушат.Да не си прахвърляме вината , българия, гърция, турция ние също сме потърпевши без да сме виновни.Германия и Меркел ги поканиха да намерят начини да Си ги преберат, Това е геноцид спрямо мигрантите и още по голям геноцид срещу България и другите источно европейски народи.

Точно ТАКА ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВА Б-я ! ВРЪЩАНЕ ! Но и да се РАЗРЕШИ на граничните власти ДА СТРЕЛЯТ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!! На Турция и Гърция ДА НЕ РАЗЧИТАМЕ за АБСОЛЮТНО НИЩО ДОБРО, това са ЙЕЗУИТИ и ще опитват все повече да си изритат лайната у нас !!! ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ ТАБЕЛИ И ЛИСТОВКИ да се разпространяват по тези глутници от бежанци ДА ЗНАЯТ, ЧЕ СЕ СТРЕЛЯ на българската граница и НЕ ЖЕЛАЕМ НЕКАНЕНИ ПЛЕВЕЛИ!!!

Първата позитивна новина от България от много време насам. Може да съм възторжен наивник, ама все пак... да им направим празника за положените (медийни) усилия.

и ква воина има в пакистан?

"Композицията е пътувала от Гърция за България, а вагоните са били пломбирани" Значи идвам от някъде в България. Нося си едно куфарче, на което съм сложил пломба. Не се чуват човешки гласове от него. Митничари и гранични полицаи няма да проверят, какво има в него, защото там има пломба. Пломба е това, не е шега работа.

по-добре да плащаш,но да няма добитък,отколкото да плащаш за добитъка ,който се размножава чрез прищъпване и ще плащаш ,ще плащаш за циганьори.

Тъпотия след тъпотия...Чули гласове в ''запечатани'' вагони ама вместо да ги отворят защото имат такива правомощия ги върнали поради ''съмнения''???Те сега и тези разходи ще да платим защото няма как да докажем че е имало нещо във вагоните а разходите по връщането Гърция ще си ни ги начисли

нали ако ги хванат, трябва да ги регистрират в България бе тъпунгер. Ти ще ги храниш след това. Аман от зомби.

Наистина сте много голям тъпунгер ама то таквиз май цели 15% се явяват на изборите така че не се учудвам. Кой ще плаща сега разходите след като няма доказателства???Кой ще плаща загубите дето търговците на товарните вагони ще предявят към нас???

Преди седмица бе ''умнико'' нали тоя същия боко се хвалеше как набързо е върнал в Гърция 30 души от границата какви регистрации какви глупости бълвате още за да залъгвате, Хванати на границата НЕ се регистрират у нас след като са от Гърция а се връщат. Четете а не само да повтаряте без да разбирате

sonibvc@gmail.com

Номер в стил "Троянски Кон". Разчитат на любопитството за да се отворят вагоните и така да ни се паднат на наша територия (въпреки че трябва да има начин да се връщат...щом като били хванали на границата некви и ги били върнали, значи може). Но, византийските номера не са се променили :)

България има договор с Турция, за връщането на нелагално преминаващи, още от комунизма. Никакъв нов договор реално не бе необходим.

ББ "...какви ли не коментари по темата за флотилията. Колкото повече време минава, показва, че съм бил прав, защото излизат неща, които са били договаряни, преговаряни, просто не сме информирани всички за това, което са поемали като ангажимент." Т.е. двамата министри, за които е намекнато, лъжат. И се опитват да излъжат народа и на официална пресконференция. Приличат ми йато да са готови за смяна.

Не само министрите, ами и президентът лъже.