В гръцките ресторанти отново се пуши

Месец и половина след влизането в сила на забраната за пушене в гръцките заведения ресторантьори днес предприеха бойкот и върнаха пепелниците по масите.

Обратно в новината

Коментари - В гръцките ресторанти отново се пуши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз винаги ще пуша,за да дразня околните!Айде да видим как ще ме спрат!

Ако пушиш на необществени места никой копче няма да ти каже. Виж обаче ако си в такива ще те изритат кат мръсно коте, щот никой собственик няма да иска да отнесе няколко хиляди лева глоба зарад твоя рахатлък. Толкова е просто, нали? :)

Най-вредни са изгорелите газове от автомобилите. Който не вярва да си устрои експеримент: да влезе в гараж и затвори вратата добре. Нека изпуши стек, два и/или, колкото си цигари иска за колкото си време иска. Следващия експеримент нека го направят само непушачи с претенции за "чистия въздух" в града. Да влязат в гаража, да затворят вратата и си пуснат двигателя на колата да работи.

моите поздравления за правилното решение

когато обществото отказва да се съобразява със закона,значи законът е противообществен!!! но на някои не им стига акълът да го разберат!!!

Аз пуша в заведенията ПУРЕТИ от тези тешките и миризливите и всеки път, като си запаля гледам с кеф, как някой не-пушач сгърчва мишето си личице в агонияя.....и ми е кефффф.

На мен пък ми е кеф да гледам как пушачите умират от собствената си простотия...направо изпитвам оргазъм

БРАВО на гърците!!!! Да изметем не-пушаческата СГАН от заведенията!! БРАВООООООООО

Аз предлагам всяка утрепка, която пуши на закрито, да бъде извеждана на улицата, просвана на колене с лице към стената и разстрелвана докато не спре да мърда:)

Ей Смешник! А защо не добави " и един мармот загъваше шоколад в станьол", а? Намали телевизията или овеличи дозата на хапчетата, че не е на добре работата!

аз предлагам всеки фашист, който така разстрелва, първи да бъде отстрелян. след това, ако е още на същото мнение, и го поттвърди писмено, ще си помисля.

Прости хора е имало и ще има, особено в държави като нашата. Погледнете как е в развитите държави и тогава коментирайте малоумни пушачи такива. Като си на обществено място ще се съобразяваш с останалите, дори и един да има който не е съгласен ще трябва да се съобразиш, защото пушенето не е жизнено важно ...набийте си го в тъпите кратуни

Аз пък предлагам всички утрепки като теб които не пушат да си ходят по улиците на чист въздух и да не влизат по заведенията.

Ооооооо колко си ПРОСТ и ....

Миналата година ми беше добре в гърция.Тъкмо се каних пак да ида да се веселя там, но щом е така отпада.

голям веселяк

Не разбирам какъв е огромният проблем всеки сам да си поределя дали заведението му е за пушачи или непушачи в зависимост от клиентелата. По-големите заведения да имат отделни зали. Не разбраха ли, че пазар и административна принуда не вървят ръка за ръка.

и аз съм много бивш пушач. много се радвам, че се отървах от тази зависимост, въпреки че ми се пуши често, но цигареният дим и миризмата ме дразнят ужасно. от друга страна хората са излезли да релаксират, всеки сам си избира как да живее, не бива да се тормози никой. според мен е по-добре да инвестират в качествени вентилационни системи - тогава всички ще са доволни.

1 (един) трезво мислещ.

Евалаа ;) Така хората постигат прогрес , когато се обеинят и не са разединени като нас в България. Няма значение повода важен е резултата. Ако цигарите се продават легалнои аз си плащам акциза купувайки си цигари държаватя не може да ми ограничава правата .Ако не да ги забранят със закон цигарите.

Твоите права свършват там, където започват правата на другите хора. Аз имам право да дишам въздух без цигарен дим и някой нахален пушач може да пострада заради това.

Твоите права започват като си отидеш там, откъдето си дошъл/ла...Върни се по родните места, изведи едно стадо овце горе нависоко в планината и си дишай кротко чистия въздух! Да не ти завра претенциите в задника...

Искаш чист въздух,но сигурно си караш автомобила който замърсява много повече.Защо не поискаш да спрат и автомобилите,самолетите и корабите.

Прости хора е имало и ще има, особено в държави като нашата. Погледнете как е в развитите държави и тогава коментирайте малоумни пушачи такива. Като си на обществено място ще се съобразяваш с останалите, дори и един да има който не е съгласен ще трябва да се съобразиш, защото пушенето не е жизнено важно ...набийте си го в тъпите кратуни

без коментар. простаци секви.

Най-много пушачи има в Китай.Или Китай според теб не е развита държава?Най-разумното решение е да има заведения за пушачи и за непушачи,като изборът е на собственика.Никой на никого не пречи и си се събира с подобните на себе си.Ама тогава такива трътки или фашисти като оня,дето щял да разстрелва, ще трябва да си намерят други занимания.А цялата тази световна шумотевица цели само едно-цигарите да бъдат изтласкани на заден план и заменени с нещо друго.А познайте какво.И не мисля,че хората ,които пушат са прости или глупави.Във всеки случай поне Айнщайн,Чърчил или Хемингуей не са били по-глупави от пишещите тук непушачи.

Балканска работа. Поредното доказателство, защо тук НИКОГА няма да има цивилизация. Просто, материалът си е... балкански. Вари го, печи го, субсидирай го от Европа - това е положението.

със "сух режим" не става. пробвано е в Русия и САЩ.

Хубаво я пускат тази новина, но нека да пуснат и след 3-4 дена как са реагирали властите, защото там не са като тук!

евала,ЕС им даде камари пари,но те не се съобразяват с техните изискваниа,или може би няма такива,само у нас си ги измислят.

Ами да им ги е давал.Знаеш приказката за лудия и зелника.

много ме кефят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гърците са пичове!!!!много им се кефя!

Да, пичове, отказват да се съобразяват с правилата. И са на опашката в ЕС -от старите членки. И ние не спазваме правилата - и сме на опашката - от новите членки

Точно за това са пичове! Понеже не са гъзоблизци! Отстояват и най-дребните си човешки права!Правото да си живеят както им харесва ,а не както им налагат!Икономически може да са на "опашката",но духовно са светлинни години напред!Може да са гладни ,но клечката за зъби им е в устата!!!

Ако пък и се пие - баси кефа!