Бури и силни дъждове заплашват и Гърция

Извънреден бюлетин на националната метеорологична служба на Гърция съобщи, че днес се очаква рязко влошаване на времето в източната и южната част на страната.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждал съм как братята-чистачи и метачи на градските улици натикват метения от тях боклук в градската канализация, което довежда до наводняване на улиците дори при не особено големи дъждове. Хваща ме ужас какво ли може да се случи, ако ни сполетят такива дъждове, като в Гърция и Турция.

Водата се е откела и пътищата са се освободили. Зависи и от критерия за разчистен път. В крайна сметка най- добре е да се потърсят и причините в човешкото поведение довели до проблемите в инфраструктурата и ако някои повече не се повторят тогава да се говори за пълноценно свършено разчистване

Браво на комшиите за справянето с последиците от това бедствие! Дано да няма второ действие, че много страшно изглежда! дали не се почнаха трусовете, които всички предричат за 2012 година? Твърде много земетресения и наводнения има тази година по цялото кълбо?! Бр-р-р!

Браво на турските граждани . Те са много работлив народ. Дано господ им дава здраве и да са добре в всяко едно отношения . Те ни са комшии и трябва да си помагаме в беди.

Браво на турците. За 2 дни са разчистили след пораженията.

малиии, турчолята яко го отнесоха!