Продавали български бебета в Гърция по €25 000

Мащабна полицейска операция за разбиване на една от най-големите престъпни мрежи за търговия с бебета се провежда в Гърция и България. Задържани са 14 български граждани.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хич не ми дреме щом бебетата са циганчета. По-малко цигани в БГ, повече в Гърция. хахаха...

Още една добра новина - колкото по-малко цигани в страната , толкова по-добре за всички нас. Със здраве .

А какво пречи да озаконят, било то и цигански, сурогатни международни майки? И ЕС да застане зад тяхните права. Вие хора знаете ли колко е трудно в България да се намери такава жена?

всеки родител иска наи добройо за децата си там децата са богове 2000 години демокраця е саздала в този народ тарпимос там няма роми *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ИОзноса ни надвишавал вноса :) каза СД и ето че излезна вярно. Защо да раждат тук за незначителните 35.00 лева детски и да се чудят как да ги гледат като има по-практичен начин да създаваш живот.

После сме имали слаб износ :) :) :) Всички мангета за гърчета ! По добре отколкото тук да остават

нищо ново под сланцето някои управници сега откриват топлата вода още 98 год. когато бях там имаше балгарки ама истински балгарки които там зачеваха износваха и си продаваха незаконните деца за пари дори една моя сагражданка беше на 50 год. и роди близнета от които взе много пара няли е много алчна с тези пари накупува имоти в бг. така че нищо ново

Българските деца са бели и майките им не ги кърмят пред обективите (или поне повечето). Престанете, моля, да наричате ромазитите българи! Те са толкова българи, колкото аз съм негър. Престанете и с това набиване на толерантност в главите на хората, защото не само, че не успявате, а още повече ги дразните по този въпрос. Докато има малцинства като това, никога няма да има толерантност наистина!

абсолютно си прав, не искам и не мога да съм толерантен към тях, стига вече с това насаждане, те ни обират всеки ден, тормозят ни, стига толкова

Учудващо как така византийците са решили да замърсяват нацията си. Това не е характерно за тях!

правилно се чудиш, мелиха - изтребили са всички фесове и целия помаклък, към който принадлежиш и ти :-) понякога обаче се женят за бели българки - за подобряване на генофонда :-) и за рахат, защото сме работливи и образовани :-) турци мразят, от помакини като теб се гнусят :-) най-учтиво моля уважаемите редактори на дир.бг да не ме цензурират :-), с пожелание за приятна вечер :-)

Нищо лошо не виждам в това. Във всеки случай е къде-къде по-добре от да ги захвърлят по домовете за сираци. По-скоро Дянков да се напъне да им сложи акциз или там някакъв друг данък и да пълни хазната...

Заглавието ви е грешно!!! Трябва да е" Продавали ЦИГАНСКИ бебета, родени в България в Гърция". Да ги продават, а ако може и те да се продадат , още по-добре! Мерси ви за вниманието!

Не си прочел добре.Родени са в Гърция.

Даже за големи партиди правим и отстъпки - например 1 милион мангета за 1000 евро парчето да си избие малко държавата разходите!

начи, като женски татко, щях да гушна по - малко !

Какви българи? Това са цигани. И щом им плащат, боли ме фара. Къде е престъплението тука?

не стига, че за мангалите закони няма ами сега да се притеснявам, че си продавали децата, те се множат без да мислят, израснах сред тях, оправия няма, това са мързеливи, хитри, нагли и нахални, но хич не са прости, за тях само Крумови закони

Британски инженери планират да изпратят мобилен телефон в Космоса, съобщи Би Би Си. Записването на депутати, желаещи да пробват в орбита и получат новия мобилен апарат започна, съобщи БТА.

А пък Яне, пък Станишев.....

И как ги карат мъжете да се женят за тях?Насила или по сметка?Тук,на о. Малта има красиви жени и се женят за българи и други бели мъже,но гърците ги свързват с мъжката любов.Наричат я "greek style".

ЦИГАНСКА РАБОТА !

Като им е толкова акъла на гърци и италианци, нека купуват "ромски" деца... По-добре там, отколкото тука при нас да пълнят домовете и да източват бюджета ни... Не стига, че храним родителите им, ами и тях... Разбрирам, че звучи гадно, но това е мнението ми... а мисля и мнението на повечето работещи българи....

Човече , тука си абсолютно прав .

Че то си е добро това: хем циганите в България остават по-малко, хем пари влизат в страната. Само трябва да го легализират и да ги обложат с данъци.

Баафти и бизнеса!!! Аз може да праваа значи... некъде по 100,000 евраци на вечер, бре!!! Па как имам в родата и близнаци - якоооо - и за Япония ще правя продукция! Аврорке - де си ма, ша праим с тебе ариичета, на парче по 50 бимберици ще искаме!

Ха-ха-ха! За толкова на вечер и аз съм съгласна да почна бизнес, но ми се струва, че втората серия - дето продължава 9 месеца, някой друг ще трябва да я поеме ... Ако си навит аз да вземам стотака /хиляди евра/ на вечер, а ти да бременееш и раждаш - няма никакви проблеми! ... А ко ша праят родните мангали, като им вземем бизнеса?!

Ще правите ариичета а и какви ариичета ще направите се питам ? С много мешана кръв ще да са тез ариичета ...

Ти сериозно ли говориш? Подкрепям с две ръце мнението на Циганогрък. Само този, който не е бил в Гърция не знае колко са грозни жените им. Има нещо друго обаче - нашите са красиви, но леки.

Оуу, а гъркините са грозни, ама тежки!

тежки са гъркините във всички смисъли :))

и прости, и мързеливи :-))))

приятел, говори са сестра си, или гаджето си само..... българките с образование и сериозни професии не бих казала, че са леки.

по-добре да ги продават там отколкото ние да ги храним тук, тия са луди да дават по 25 000 за тия мангали

така е:)))

Това си е чиста диверия от наша страна! А на правителството дерта му е, че не е обложило с данък тези печалби. Помислете си,, колко се е вътрило, горкото...

Ясно е, че бременните са от ромски произход. Колко българки ще си продадат детето като животно. Защо се казва "български бебета"?

И аз това се чудя. Тези едва ли имат лични карти и не могат да се наричат Български граждани.

Значи бебетата не са български ... То да се чуди човек кое е по-добре - да ги продават в Гърция или да пълнят с тях домовете за деца ...