Петима българи са задържани в Гърция за трафик на бебета

Петима българи са били задържани в Гърция по обвинение в трафик на бебета. Общо арестуваните са 7 души.

Обратно в новината

Коментари - Петима българи са задържани в Гърция за трафик на бебета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bedna du6ize ot London . To4no taka se izkaza i Hitler , toi sa6to sravni Polskijat narod s zivotni . Ti samata sigurno prili54a6 na Kobila . Ti si "izklju4itelno UMNA" Pozdravi

Петима + още двама ЦИГАНИ от български произход, са задържани за трафик на бебета.

ЧУК

Като парче пържола ги продават!Гадости!

dir-a e timadjiski sait. kakvo se chudite. smotan i bezdaren opit za manipulacija. uspeh

Какви българи..!? Всички знаят, че с този "бизнес" се занимават само цигани.

Е,обикновено така става!! А пък по закон,не могат да я оставят без помощ!! Но вече,в болниците има строг контрол(с въпроси за бащата и.т.н.)и така ги хващат, и се обаждат на полицаите да ги следят.

не искам да работя за циганите повече, да си раждат децата навън и да си ги продават, където искат, те не са българи и спрете да ги наричате такива, това не са хора, това е измет, която тежи на българската икономика, дърпа ни назад и ни прави за посмешище пред света

Ами,прочети ми коментари по-горе и ще разбереш моето мнение!! Аз те питам теб,да станеш по-конкретен!!

jingiby

А с петимата задържани по същия повод цигани какво стана?

Циганите са долни, но по-долни от тях са "хората" по т.нар. "медии". Най-големият им кеф е да приписват циганските изродщини на българския народ.

цигани цигани цигани циганска работа циганлак циганизация.

Кое им е българското на тия мангали?Паспортите ли?Корегирайте си заглавието, ако обичате защото обиждате хората.

българгаска работа да продаваме децата си .известни сме и с това.

не се прави на нещо което не си.

Е,така съм възпитан от малък бате-да се правя на"нещо".....Навик!!! Ама виждам че ти си открит човек....Ти-не се правиш на идиот!!!!!!

брай тоз цветанов и коментарите на дира ли взе да чете вече

В БЪЛГАРИЯ ВМЕСТО ДА СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ И ЦИГАНИТЕ, КОИТО КРАДАТ ДА БЪДАТ ЗАТВАРЯНИ, ТЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ МЕРОПРИЯТИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - КОНТРАПРОТЕСТИ И ПОДПИСКИ В ЗАЩИТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ОСВЕН ТОВА ЦИГАНИТЕ СА ЕЛЕКТОРАТА НА БСП И ДПС ПРИВЛЕЧЕН С ПОДКУПВАНЕ НА ЦИГАНСКИТЕ ВОЖДОВЕ.

Да бе, затова на митинга в Пловдив беше пълно с мангали, дето си тръгваха с кебапчетата в торбичка...

ПЕТИМА ЦИГАНИ СА ЗАДЪРЖАНИ, БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. АКО БЯХА ОСТАНАЛИ У НАС ЩЯХА ХОДЯТ ПО КОНТРАПРОТЕСТИ И ДА ГЛАСУВАТ СА БСП-ДПС. В ГЪРЦИЯ ГИ ПАНДИЗЯТ .

Саботажи с обръщане на ешелони, продажба на чаавета, кражби, нападения, проституция - циганите се вихрят безнаказано и няма кой да им зашлеви един зад врата! През 1950 година хората ги биеха насред улиците и нямаше престъпност като сегашната. Просто този подвид ловко използва демокрацията на една болна държава, за да внася развал в нея.

циганите нямат държава защото не искат защо всички се натискаме да им казваме българи казва се петима цигани с българско гражданство това не ми звучи никак обидно

Търсят се циганета, защото са по-евтини и защото българчета не се продават(поне не крадени)!

От десетилетия държавата ни води борба със семейството с несправедливо законодателство, настройващо съпрузите един с/у друг, а децата с/у тях. Равнопоставят се с брак странни съжителства на още по странни хора. А с осиновяването направо се воюва - което задейства "пазарни механизми" - закономерно и- гадно. Благодарим, БСП&ДПС(вечна дружба) !

СЪЗДАЙТЕ РАБОТНИ МЕСТА И НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОВА, СТИГА ПОПУЛИСТКИ СНИМКИ С БОРКИНИ И ДЕМАГОАСКИ ИЗКАЗВАНИЯ ОТ ТИПА"БГ НЕ БЯГАТ КЪМ БРИТАНИЯ! ОСТАВКА!

Не се излагай! Работни места има. Няма кой да работи. Каква работа да намери Орешарски(защото пишеш "Оставка") на неграмотните и мързеливи цигани? Може да ги назначи някъде за програмисти??? Защо няма работодател, който да ги назначава?

Заглавието трябва да бъде " Задържаха 5-ма ЦИГАНИ за продажба в Гърция на циганчета"

Да,това е така!! Но има и други фактори-говоря специално за Гърция. Допреди 30 години нещата са били както са в момента тук!Обаче е имало политика за приобщаване.Например,когато един циганин отива да служи в армията,няма специални подразделения!Смесва се с останалите!също така,била им е дадена възможност за дребен бизнес(стимули).В резултат на това,в днешно време не само има уважавани бизнесмени,адвокати и доктори между тях,но-едно от най важните неща-сами искат да се променят!Като пример посочвам,че са създали организация която следи"техните"дали не женят момичетата преди да станат на 18 години.Хванат ли такъв случай,просто разкатават фамилята на бащата!!Има още проблеми за решаване,но са минимални на фона на същите в България.

Този път-на пръв поглед-коментарът изглежда интересен!!! Би ли станал по-конкретен?

Добре бе хора,може да са цигани,може да са българи....И такива случаи има!!! Ама защо пак сами се критикувате? Само на продавачите ли е вината? Ако между моите сънародници в Гърция нямаше гниди които да правят пари от тази работа,нямаше да има и "пазар"за бебета там!!! Или мислите че в Гърция всички сме"ангелчета"???

Филе му, вината не е в Гърция..просто хванали са ги там. Това не означава че не става и в Германия например. Всички ние знаеме че нито Гърците нито който и да е било друг е ангел. Просто ни е обидно че нацията ни е се слави с такива работи ..и може би с право след като 24 години търпим това което се случва с държавата ни. Това дали били цигани или българи не е от значение. Шансовете са че са цигани но не бих се очудил ако са и българи.

dionisiosd@yahoo.com

Добре ама това се дължи на факта че в момента"се омаскаряват"българите(или ако щеш притежатели на българско гражданство)под общ знаменател!! И понеже даваш за пример немците-да ги виждаш да са много притеснени от факта че са първи в света(и с права описани в закон)по зоофилията?? Да виждаш Холандците да се самообвиняват като нация от това че педофилията е пропита в официалната им власт(как иначе да се обяснят техните съдебни решения и безраличието на тяхното Правителство?). А вие тук започвате сами да си обвинявате себе си за щяло и нещяло!!! Детето ми е наполовина българин и се гордея!!!! И не смятам да му завещая вродено чувство за вина,а чувство за гордост!!! Много по-достоен народ сте от"някои"които се опитват да ви"изнасят лекции"!!!!!!

...Скъпа ЕЛИЦА,дано да не си ...ЕлиНа...и не пиши БЪЛГАРИ а...МАНГАЛИ...

Аз съм изумен! Не бих дал и 8 лева!

Един МИНУС?! Някой би дал 8 лева за циганин?!! Това може да е само друг циганин.. те си купуват жени като крави или бутилка бира.

и българите си продавате и препродавате жените, не се правете на щипани госпожици ..

Ужасно е, когато колкото и да искаш да си великодушен всеки ден циганите ти натриват носа с истината: "Те не се държат като цивилизовани хора!" Кой би продал децата си?!!!!! Защо ние се държим с тях цивилизовано?!

Stanislav

орки

farmer

Абе диражии нема ли да погледнете истината в очите...и да кажете , айде не цигани ами поне роми.Гърците казват "цигански лагер" а Дира- не може...толерасти-педе..сти...

В Гърция,думата циганин не се смята за обида.Тя е наравно с думата"ром".Обидната дума там е"гифтос"(така са ги наричали навремето,правейки връзка с Египет,заради цвета на кожата). Ако някой-независимо от етноса-в Гърция заведе дело и докаже че е наречен от друг"гифтос",тогава осъденият плаща глоба в размер от около 2000 Евра(не мога да съм точен-не помня точната сума). При трето обвинение за това нещо,ако се докаже вина,осъжда се затвор с право на откуп!!!

Циганите са подаръка на Бг от развития социализъм и лично от друг.аря живков. Вижте броят им на 9.9.44 и на 11.11.1989г. Честито настояще и приятно бъдеще.

абе циганска работа.

Пак добре, че са ги хванали в Гърция. Там като те хванат лежиш в затвора. Тук като ги хванат, ги "регистрират" и ги пускат да вършат нови престъпления. У нас престъпниците са на регистрационен режим!

това, че по зло стечние на обстоятелствата имат лични карти, на които пише "българин", не ги прави изощо българи. цигани са и се познават веднага по циганиите им, дори без да им видиш суратя.

Там пишат българи, но би трябвало в българските медии да се пише български граждани. Крайно време е по този начин да се пише в новините, защото има български граждани с различен етнос и националност. Едно нещо е гражданство, а друго националност. Когато отидете на запад попълва се графа в документите за регистрация - гражданство и друга графа - националност. Нека българските медии да се изразяват по-грамотно.

Не националност, а етнос трябва да пише.

Моля, когато има информация от този тип, да се уточнява етноса на провинилите се, т.е. те може да са български граждани, но не и българи. Убедена съм, че няма нормален българин, който да продаде рожбата си на когото и да било. Това е морално престъпление.

Като ги хванат в нарушение в ЕС са Българи. Като си търсят някави права са малцинство и онеправдан етнос. Е..стига с тези два аршина.!

не са балгари, цигани са!

Вече не всеки ден, а всеки час ни занимавате с цигани. Пращайте ги в пандиза вместо да описвате золумите им.

цигани цигани...................