Путин и Ципрас ще обсъждат енергийни проекти

Очаква се по време на предстоящите разговори на Владимир Путин с Алексис Ципрас в Атина да бъдат обсъдени ключови въпроси за проекти в енергетиката и транспорта

Обратно в новината

Коментари - Путин и Ципрас ще обсъждат енергийни проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

среща на двама провалящи се лидери.Ципрас много обещаваше на гърците и на края едно голямо нищо.Путин лично е виновен за провала на Южен поток с имперските си мераци за хегемония в енергетиката.Странно е ,че двамата гласят потока през България без никой да ни пита.

Тези се договарят зад гърба на България!Руски газ по дъното на Черно море до Варна и от там за Гърция през българска преносна мрежа и през българо гръцката връзка по тръбите на ТАП за Италия!Така би трвбвало да бъде.НО!Путин и останалите се държат някак високомерно!Сякаш от бас нищо не зависи!По всяка вероятност Путин е заповядал на слугите си в България някой мискинлик без да отчита,че времената са други и нашите съюзници от Брюксел,Берлин и Вашингтон ще го отразят отново ако се прави на велик!А той многократно е потвърждавал своята глупост и недалновидност!

ББ каза че ще има газов Хъб някъде около Варна . ББ слуша каквото му се каже от Европа ,а газта е за Европа . Ще се ползва трасето Бургас-Александруполис което така или иначе вече е начертано.до 2г може да е реалност. Бг отдавна заяви че иска тръбите да минават оттук и ББ ронеше крокодилски сълзи По загубените милиони 1 мил на ден годишно ....... Мноооого лапаница за мутрите в Бг

Забележете че в неработен ден, наетите служители на ХР агенциите, защитаващи Русия, ги няма!

Аз пък ще го пустна през моята къща та да стигне и зад Германия. Юрош на минусите.

А кога ще организират изложба на художника Путин на тема" Неосъществени нарисувани енергийни проекти"..ха.ха Знаете ли защо има американска мечта , а няма руска такава..ха.ха

Тези и двамата за нищо не стават.И двамата са в банкрут.И на двамата часовникът и цъка.Нещо като "две каки си говорят"

Като се съберат двама удавници имат по-голям шанс да исплискат морето с ръце..ха.ха

ДВАМА КЛОШАРЯ СИ МЕЧТАЯТ ЗА ПАРИ.

То туй ши да е неква свръхнова технология По дъното на ЧМ от там ще направят дупка под България за да щръкне тая пуста тръба някъде из гръчко.хе хе

разговарят си ципрас:бе направих референдум, казахме не, пък го направихме! путин:бе и аз направих референдум , казахме да , направихме го , пък и ние се ос....рахме

А колко беше лесно да се съобрази с изискванията на ЕС, които апропо бяха наистина далновидни! Ако се беше сългасил ЕС да пуснат руски тръби с изключително право на трансфер, означаваше да се блажат руснаците до дупка. А според изискванията на ЕС и азерите могат да вкарат газ. Напоследък става ясно, че Путя няма друг изход. Освен да събуе гащички на Ердоганя, но тогава ще е такавя басня, че ще иам да се смеем и в учебиците по история. Путя се оказа слаб политик. И най-голямата сила, ако няма акъл, няма да прокопса.

И двамата нямат пари , ще си лафят и ще си разотидат!! Пари за патоци няма. Путяга симулира дейност.

добре че България под вещото управление на боко евнуха има пари,даже дава заеми на Албания и Македония

ПУТИН ОБИКАЛЯ ОКОЛО НАС А НЕ ИДВА У НАС, ТЪЙ КАТО НИКОЙ ОТ ОФИЦИАЛНИТЕ ЛИЦА КОИТО СА НА ВЛАСТ В МОМЕНТА ОФИЦИАЛНО НЕ ГО Е ПОКАНИЛ. ЕДИНСТВЕНО Е ИЗПРАТЕНА ОТ АТАКА ПОКАНА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ, НО ТЕ НЕ СА ОТ ОФИЦИАЛНИТЕ ЛИЦА НА ВЛАСТТА.

За какво да идва тук, не ни трябва!! Да си обикаля.

Българското общество се смее на гатака. Виж резултатите от изборите!

Орлин Данев

Затова българското общество ще реве зверски и горчиво накрая. Най-бедното общество в ЕвроГейския Халифат. Кеф ми е!

Путин няма да ходи в Атина да се среща с Ципрас заради енергийни проекти,а ще ходи в Халкидики да лови ципура и пие енергийни напитки.

удавник за ципрас се хваща!

ЗАТОВА ОТ НАТО СА СЕ РАЗРЕВАЛИ КАТО НАТАКОВАНИ ОТ УДАВНИК :))

Последно Русия се разрева от нас, понеже приехме още един член на колективната отбрана.

КРАЙ КИПЪР ИМА ОГРОМНИ ГАЗОВИ НАХОДИЩА .... ПОЧВАТ ЧАК ОТ ЕГИПЕТ ! .... ГЪРЦИТЕ ИМАТ 3 ВЪЗМОЖНОСТИ: - ДА ГИ ОСТАВЯТ НА ТУРЦИТЕ - ДА ГИ ОСТАВЯТ НА ЕВРЕИТЕ (НАХОДИЩАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ПОКРАЙ ИЗРАЕЛ ЛИВАН И ПАЛЕСТИНА) - ДА ГИ РАЗРАБОТЯТ С РУСНАЦИТЕ :))

Точно па гърците ще свикнат руснаците. Само за сведение...където руснаците вадят нефт-викат западните фирми за оборудване.

Написал си глупости!! Няма такива опции. Морските граници там са ясни.

Ще го разработят, ако имат технология, а за тази работа се иска акъл, който и двете страни нямат!

LNG-терминал работи едва с 20% от капацитета си. От друга страна, литовското правителство нареди на местните предприятия да покриват 25% от потребностите си, купувайки скъпия неруски газ. Което пък доведе до ръст на таксите за електро и топлоснабдяване в Литва. Същото ли искаме в България,а?

LNG-терминал на Литва е плаващ.Литва плаща наем за него.Но нещо май насила се налагат нещата. Хората и да псуват намират начин плащат парното, но индустрията или се изнася зад граница или ФАЛИРА.

Богат урожай за троловете на Фондацията, познати още като Плевналийки и протестни мишоци.Всяка втора новина е за Русия, а има и за НАТО, само днес изкараха едно 20 лв най-малко.

Така е, ние работим за пари, а вие за Родину, за Путину А и рублите не са пари!!

Понеже си прост и твърде малък, без житейски опит... да ти кажа от висотата на своите 58г. Валутата момче НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! Важно е само нейното количество... Ако ще и монголски тугрици да взема, щом са с вагони - пак е по-добре от теб! В тоя ред на мисли аз винаги предпочитам да си ходя с шишенче минерална вода в ръка, когато съм на път. Защо? МОже и да даоживееш и да разбереш някой ден.

Няма странно да се коментира, че за няколко години Русия не е почнала нито един проект, освен Южен поток и Путя се обърка с Ердоган. Путя е сбърканяк, няма грам политически усет. Единствено разчита на размера на Русия, но масата не винаги е и сила. Особено когато масата потъва икономически и политически благодарение на политческо джудже. Мисля, че руснаците за пореден път се объркаха. И ако продължават така, ще станат провинция на САЩ без война. Което не би ми харесало!!! Глупостта е най-голямото и най-често срещаното робство.

ББ каза че ще има газов Хъб някъде около Варна . ББ слуша каквото му се каже от Европа ,а газта е за Европа . Ще се ползва трасето Бургас-Александруполис което така или иначе вече е начертано.до 2г може да е реалност. Бг отдавна заяви че иска тръбите да минават оттук и ББ ронеше крокодилски сълзи По загубените милиони 1 мил на ден годишно ....... Мноооого лапаница за мутрите в Бг

"В условията на конфликт с Турция единственият начин Газпром да доставя газ в Гърция става съживяването на "Южен поток", към който сега активно се стремят редица страни от ЕС. " Турция няма конфликт с Русия, нито пък с Газпром. Русия има конфликт с Турция. Кой може да изброи и назове страните -" който сега активно се стремят редица страни от ЕС."

Голямо обсъждане ще падне! На Путин му трябват пари, пък Ципурата няма.

И обратното.

голям скандал - излезли са днк пробите на европейските народи, балканските народи са местното население на европа от преди 25 000 години и предците на някои европейските народи с генетични днк- (HAPLOGROUP I (Y-днк)от преди 25 000 години.

къде е скандала?

В подправянето на данните и резултата.

Красная шапочке, напиши колко минарета построи Бацето и сколька Късака?

Докато Бацето боклука брои минаретата в Стамбул, хитрите гърчоля ще дръпнат милиардите за някогашния Южен паток. А ние ще пълним виртуалния си гЪзов хъб с пръдните си!

Голема глупост рече

Нали преди една година правиха това упражнение?

Днес къде пуснахме газопровод..ха.ха..ха

Към intestinum crassum- а ти.

Американския втечнен газ най-демократичния газ, не е като руския недемократичен диктаторски газ

Успокои мъ!

Постройте си мрежата до Варна , а ние ще извадим Тръбата на брега! И никакви енергийни .памперси.!

баш до варна трудно ще я построят. то морето не е тяхно до варна

началото на 2016г. - Русия , Гърция и Италия подписаха "Посейдон" - Проект за доставка на газ през Черно море за Гърция и Италия. Доживяхме газ да се транспортира по въздуха от Черно море до Гърция. Ова е стандарт - както казваха братята сърби !

Сега ще очакваме Ципрас на посещение в София за сключване на Договор - Нептун - от Хъбчето на Боби до Гърция !

Над вас е казано ясно!... Това е.

Га се цалувахте с Ердоган, не ривахте, а сега ? ма той и Ципурата е кат турския брат !

Това малко ми звучи, като двама клошари да обсъждат строежа на луксозна вила покрай кофите.

Как улучи? И азе , като бъкам от пари - за луксозна вила в Халкидики мислъ!

Подмазването и слагането е очевадно .Путлер явно яко го е закъсал и търси начин да се промъкне до загниващата Европа. Нещастник!!!!!!

Като а тръгнало НАТОто, Ръшата няма на къде да съ промъква, а требва да отстъпва! Ти го изкар джебчйка, бе!... Щасливец...

И гърците и Масква имат две общо допирни "линии"...И в двете държави пари и икономика НЯМА !!! Разликата точно тук е , че рашките разчитат на дрънкането на оръжията и разпалването на етнически и религиозни конфликти ЗА ДА СИ пласират АКч7 :)..и още нещо си...(разни РПГ ... ръчни гранати....патрони...и какви ли не боеприпаси)....А надменните нагли алчни и мързеливи елини- на туризма и морската търговия... Няма какво да си обменят по това направление- нито Рашан ще стане туристическа дестинация.( може ако някой изватен иска на ски в СИбир...:) , нито ще станат морски търговци....:) или пък може с някоя ядрена подводница да доставят моркови и репички на ЕС :)))...)... да не говорим за елините , че грам не отбират от оръжие и войни... там експерти са Рассия и САЩ... :))) Май хавата е друга, и у еднбите и у другите "МАЙ ДЕНГИ НЕТ...",.... Едните имат опит в вземането без да връщат .. а другите са с опит да плашат когато ги изправят до стената... Та сетихте ли се какво ще обсъждат другарите ...?????? КАК ДА СЕ ВЗЕМАТ МНОГОМИЛИАРДНИ ЗАЕМИ ЛЕСНО И С ГОУЕМИ ОБЕЩАНИЯ ..И КАК ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ ... :)))))) ЖАЛ МИ Е И ЗА РУСКИЯ БРАТСКИ Н АРОД И ЗА СЪСЕДИТЕ ГЪРЦИ...НО И ТЕ КАТО НАС , СИ ИЗБИРАТ "ЛЕВИ РЕЗБИ".. ДА ГИ ИЗТЕГЛЯТ ОТ ДЪНОТО.. АМА ЛЯВОТО НЕ Е СПОСОБНО ДА ПРАВИ , ДА ТВОРИ.... А ДА КАРДЕ С ПРЕДЛОГ , ЧЕ РАЗПРЕДЕЛЯ СПАРВЕДЛИВО НА "БЕДНИТЕ"... А БЕДНИ И В бг-гетото и в рашкото колкото искаш..ако и елините не се усетят -и там ще са толкова ...МНОГО.... :)))

Много добре казано.

хА , а на сложилия ми "минус" ще добавя , че да идеш в Гурция и да говориш за енергийни проекти и доставка на ГАЗ ... СЛЕД КАТО СИ СКАРАН С ВСИЧКИТЕ СИ СЪСЕДИ Е : -КАТО ДА ИДЕШ В АВСТРАЛИЯ И ДА ИМ ПРЕПОРЪЧАШ ЕВТИН ПРИРОДЕН ГАЗ ПО ТРЪБИ ОР РАШЪНА ... :)))) ТЪПО И БЕЗСМИСЛЕНО Е..ПО-СКОРО ДЛАВЕРАТА Е ДА СЕ ПОНАУЧИ БРАТКИ ПУТИН КАК СЕ ВЗЕМАТ ЗАЕМИ БЕЗ ДА СЕ ВРЪЩАТ :)))))))))))

И да добавя, че кириите /госпожите/ у гръчко освен мързеливи, са ниски, с огромни задници и никакви цици. И мноо грозни. Издялкани са като по калъп.

мДАм , тука съм на 100 процента съгласен !!! нз , дали си наистина оня Ото , с когото по много неща не съм съгласен , но тук СИ ПРАВ И СПОР НЯМА... ПРАВ ОБЕКТИВЕН И ТОЧЕН !

Не обясних обаче коя е "ВТОРАТА ДОПИРНА ЛИНИЯ" между двете страни (извинявам се за което) .. Та , да си дойдем на думата : Която и държава да е имала нещо общо с тия двете се е "опарила"... ВСЕ Е БИЛА НА "ЗАГУБА" , а на "кяр" са били тия двете ... В тия страни и народите и политиците им - са нагли , надменни , мързеливи , тъпи , наивни и АЛЧНИ .....Е алчни са всички политици по света по презумпция , но там в тия две стани - АЛЧНОСТТА Е ЕДИНИЦА МЯРКА.......

Тръбите за Южен поток си стоят на пристанището в Бургас и България печели луди пари от такси за магазинаж.

той Домуса как си мислиш, че издържа Лудогорец ?

Рано или късно (колкото по-рано, по добре за нас) тръбите ще бъдат употребени и "напълнени" с газ. И познай кой ще плаща за "магазинажа" им, след като някой продължава да трупа в сметката си паричките и чиновниците от фирма "Южен поток-БГ" продължават да получават огромни заплати? Защото нищо в природата не се губи (Ломоносов).

франсетата разбира се , кой друг ! И сега им търсят милиарди, след година - две - половин Газпром ще им вземат !

Путякът е като пеперуда - от цвят на цвят :) Напраши си краченцата хубаво при Ердоганя, направиха шеснаесе турски патока, сега е ред на ципрас. Този път патокът ще минава през луната за по-пряко. Мацква-Луна-Атина.

Хихихи...Трети страни ? От третия свят искат да влязат сред белите европейци без да питат Брюксел ? И си водят патриарх, като, че ли гърците си нямат...

Много окахарен ми изглежда тоя сладкия,а какви времена бяха - петрола сто и косур долара , чешеш си леопардчето зад ухото с тъмните очила,ееееех спомени!!!

Крайно време е Путин да развърже "руската кесия" и да даде глътка въздух на Гърция. Той вече отписа България (има защо), турците му свалиха самолет, сърбите и румънците за сега не му вършат работа и играта му за сега е само с Гърция и Македония.

В руската кесия няма никой. Търсят 3 милиарда заем, но банките се дърпат и не дават.

Как никой,нали купуваха злато като за световно,ама тя вярно кесията нали е руска,дупка до дупка!Воруй Россия!!!

"Ото", не гледай в канчето на старшия (защото там може да има мръвка), а се съсредоточи в собствената си празна копанка. И не реви на чужд гроб, защото няма нужда.

Нещо за златни запаси да си чувал!?за купуване на американски ценни книжа-да не потъне САЩ съвсем да си чувал? Това с празна кесия не става!

Да стигнат газопроводите до Гърция, следвайки дъното на Черно море, трябва да минат или през България или през Турция. И в двата случая Путин ще трябва да "размрази" отношенията. В българския случай замразени от него самия ...

Нали тиквоций отдавна се е заявил че е готов да служи... Само че тръбата ще трябва да мине по трасето през Бургас към Александропулос нещо което няма как да стане ...

Рано или късно тръбите ще минат от някъде. Дори и през България да минат, те няма вече да са български. И слез малко на земята и си припомни Кой спря "Южен поток"? Американците не долетяха ли да хванат за гушата Орешарски? И запомни - кой кого е замразил и ще размразява най-малко зависи от нас, неадекватната държава.

Русия пари няма и търси заеми но никой не иска да и дава. Гърците пари нямат и търсят заеми. Какви разговори, кви 5лв.? Путин да остави имперското високомерие в Москва и да дойде при Бойко Борисов. Малка и русофилска България ще разбере и ще помогне на братска Русия.

Цитат: "Девет години след последното си посещение в балканската страна, държавният глава на Руската федерация .... " Отговор: Има два варианта - Или България не е балканска страна (Балкани е старото име на Стара планина - за несведущите по география), или ДИР-ниците са ново поколение дописници. Да вземете да си оправите фактологичната грешка, че ставате за смях! За сега само у нас, но не дай Боже да ви цитират навън! И там ще се прочуете с простотията си! Простотия не е обидна за вас дума - иде от простичко, обикновено, не сложно. Айде, бързайте да ме изтриете :)

Гърка ще преметне нещо братушките. Който си е имал работа с грък знае какво искам да кажа.

Нас руснаците ни имат за будали,а не за братушки.За тях ние сме предатели,братушки им бяха турците и сърбите защото папаха дьошевие помидоръй и куропт бил почти без денег.

Русия е закъсала,денги нет,та Путин ще изпроси някое евро от тези които ЕС дава на Гърция,а за да ги омилости,е повлякъл и патриярха си по линия на православието!Е, все пак руснаците са много по-бедни и гладни от гърците де!А това с газа е по скоро приказка за гЪза!

Ще се въртите, ще летите... пак на моя х.. ще кацнете.

Обсъждането ще е мнага ХИНТЕРЕСНО: Ципрас : -Агиа Путя плащаш? Путя: -Нет Денег! -Тогда что хочеш пусти !:)))

Путин ми заприлича на наш Гоце от Сирещник. Обсъди купища проекти къде ли не и нито един не тръгна. Може би Северен поток 2 ще тръгне но ще си го строят германци.

Газта за Гърция минава през хъба на Бойко Борисов.

Бъркаш Хъба с.. Пъба!

Ципрас консултира Кремъл как се взимат заеми със забравено връщане от банките.