Еврогрупата прие гръцкия план за реформи

Финансовите министри от еврозоната днес дадоха зелена светлина програмата за финансова помощ за Гърция да бъде продължена с четири месеца.

Обратно в новината

Коментари - Еврогрупата прие гръцкия план за реформи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво ви казах :) Всичко може бре..всичко може....само трябва достойнство, самоувереност и единство :) А тея дет ме критикуваха нека си живеят живота по правилата на ЕС и да видим до къде ше стигнат....ако се съди до сега обаче, нема да стигнат до никъде....

Имаше ли друг избор Европа, освен да приеме плана? Работата е ясна, вземат каквото могат, и една студена вода с гръцко узо и да играят сиртаки на гладно....

Мислим и да си похапваме от време на време, ако това не те притеснява особено, любезни комшу.

Имах предвид тройката, не вас.

Варуфакис: Победихме! Ципрас: Браво! И какво правим сега? Варуфакис: Ще затягаме коланите и ще плащаме.

Като не плащаме, но оставаме въпреки това в еврозоната, е лошо и сме лоши. Като плащаме, значи пак оставаме в еврозоната и май пак е лошо и сме лоши. Искаме да ти угодим, комшу, но ни е чудно как. Я по добре си събери малко парички и ела лятото да си ги похарчиш у нас, та поне ти на нас да угодиш.

ДО КЪДЕ СТИГНАХА АНАЛЛИЗАТОРИТЕ НА АТАКА ПО ПОВОДА? ИМА ЛИ КАКВО ДА НИ КАЖАТ ПО ПОВОДА КАКВО ЗНАЕМ И КАКВО НЕ ЗНАЕМ? ОТЧЕТ НА ПАРИТЕ НЕЩО?

На предопределените да пълзят не е дадено да летят. Тва го казвам относно всички капацитети тук, търсещи чуждото нещастие. ТънЕте си в мизерията, никой не ви пречи. МнОО се кефя кат видя нещастници по тея земи. Винаги съм казвал, че 700 робство не е за хвалене, вие го потвърждавате.

Селяндур, само в Столипиново и други подобни гета има мизерия. Ела в София, да се порадваш на живота!

Абе нали и у нас някой обещаваше 1000 лв мин заплата и 500 лв мин пенсия , какво стана , ще ги дадат ли ?

а един друг щеше да връща казармата :)

След като "Тройката" и ЕК са приели гръцкия план, това означава, че някой ще е излъган. Някой няма да спази предизборните си обещания.

Не бери грижа комшу. Недей, че няма да можеш да спиш от притеснение за неволите на гръцкия народ. Спокойно. Ще се оправим някак.

НЯМА ПО ГОЛЕМИ УФЦИ ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА ХАЛИФАТА НА МУТРИТЕ :))

Я па ти! Афроамериканеца спящ под детройтските мостове, да не би да е по - умен? И не само афроамериканеца, ами и ... булгароамериканеца!

какво си тръгнал да обиждаш на нация? 500 години са биле турците в България, знаеш ли ти какъв си? До колко си татаро -българин, а? Все да обиждат!

брат ми заминава сега на 01.03 за Гърция, от 8 години работи там до октомври като готвач на един остров и взима 1500 евро на месец, жена му работи в хотел и взима 1100 евро....но Гърция е фалирала държава, българия -не!

Очевидно Вие печелите в България повече от брата на Че Гевара, щом още не сте заминали да правите суфлаки на византииците

Приеха плана на Гърция от цели три листа , пратени малко закъсняло , срещата доста кратачка . ЕВРОПА КЛЕКНА много бързо. ЗАЩО ЛИ ?

Батковци и какички,нали се оплаквахте от "сиртакито" и от 13тата и 14тата заплати?? Е,някои получават повече заплати и по-малко коли и имоти:):):):)))) Нали колите и имотите,също струват пари?? Ето,в Германия и Англия,като съберем общо собствениците,пак не стигат 95те процента на България...А,къде има повече скъпи коли по улиците,отколкото в България??Никъде!! Зачи,нещо не е наред,нали??:):):):))))) Тоест,лъжете,че пенсиите и заплатите не стигат за нищо... Е,как е логиката?? Същата която прилагате за Гърция,нали?? Ще дойде и вашият ред,само да го осъзнаете навреме,за да не "вкусите" и вие,"европейската солидарност".....

Не се пали човече. Ирема... Ясно е, че част от копнеещите за гръцки фалит тук, си правят учебна практика или трудов стаж. За други, не се знае въобще дали са българи. Допускам, че има и някои, живеещи още под византийско робство. Аз мисля, че с времето хората в България ще разберат, че всъщност става въпрос за промяна, която предстои да стане и у тях: Правителство без клиентски отношения с местни и чужди господари, с компас единствено националния интерес. Амин.

Еврогрупата прие гръцкия план за реформи Щом Еврогрупата е приела този план, означава че гръцкият план за сиртак доживот е отпаднал.

Аха..... Сега идва ред,на едни от които 95% са собственици на недвижим имот(Германия,по-малко от 30%)и карат най големия брой скъпи коли в Европа и се оплакват,че не им стигат пенсиите и заплатите!! Скиваш ли?? Радвай се,`щото скоро ще виеш и ти Петров:):):):)))))))

По правилно до живот ще си друсат сиртакито. Горд народ

Дойде ми сметка за ток и ще трябва да плащам. Нали тока щеше да е безплатен?

,,доиде ми сметката за толът??? да я платя и да остана гладен или не??? това е българинът които е в хуманитарна криза но не знае че е така!!!

ЕС трябва да се прекръсти на: " Клекакис и гащи свалякис "

А що не се прекръсти Ципрас. Пише че съкращават бюрокрацията. Едно от предизборните му обещания беше връщане на съкратените служители

И спиране на приватизацията. Оказа се, че няма да спират приватизацията, защото требе паре.

ами предишните като им казаха да съкратят ,,бюрокрацията,, те я съкратиха ,уволняваики чистачките в министерствата!!! на тяхно място сключиха договор с ,,частни,, фирми за двоина цена!!! та тези иска да върне!!! но тук не казват цялата истина!!! или има учители които работят по дваисет години на едно място и не са на редовна работа!!! или които е бил един мандат народен представител или кмет получава съответната пенсия плюс другата ако има такава!!! те такива мити работи на предишните ,,новидемократи,,!!! да ви приличат на някого тук???

Кеф прави как ЕС разиграва наивните гръцки комсомолчета... Ще ви дадем пари - ама утре!

Вервай си. Всеки който има мозък може да мисли ще те попита, нали от края на февруари нямаше да има пари и фалират. Сега това се отлага за след 4 месеца , а после вероятно след още 4 , и пак , и пак, и чак до зооогод.Та фактите говорят , че има някой разигран но това не е сириза.

its

Ще има пари за гърците. И тръба ще има. Всичко ще си имат.

Може и маркуч да имат

аха - за клизмите....

"Блажени са верующите". В случая гърците. Защото виждат, че няма "лабаво", но са оптимисти, защото си мислят, че "лабавото" им се полага. Да им имаме (ние, БГ-тата) оптимизма!

Ще приемат и хоро ще играят ! Украйна също ще възстановяват

докато гърците чакат да се стъмни за да пият ние почваме от сутринта.

Хуманитарна криза има в Украйна, Африка, но в Гърция няма такава. Освен ако не разбират под такава да се лишиш от екскурзия или ресторант .

хуманитарна криза може да има във всяка една страна където вследствие на неправилна финансова политика ,води голяма част от населението и под ,,прагът на бедността!!! ние станахме като индия!!! години хората живеят под този ,,праг,, и започнаха да го посрещат като нормално!!! както казах в индия!!! кастата не бедните и кастата на ,,богатите,,!!! и те нямат ,,хуманитарна криза,, защото израстват в ,,бедност,, и им липсва нивото на ,,сравнение,, преди и след!!! в германия има дванаисет милиона под прагът на бедноста но в сравнение с нас тези са средна класа!!! така че не можеш да имаш мнение за нещо което не знаеш и не си го преживял!!! в африка се считат за заможни тези семеиства които имат една коза???

ние сме след африка.такива хора сме.

Каква Индия? Какви пет лева? В Гърция продължават да трошат посуда по заведенията.

балък

"Удължаването на програмата ще е окончателно чак след отделно споразумение между 19-те правителства в еврзоната. В Германия това споразумение няма да бъде факт без вота на Бундестага, предвиден за петък сутрин." Паре ще има, ама друг път. Муфтакис и Авантакис ще има още бая да се навеждат. Условията на ЕС за отпускане на пари на Сириза ще бъдат много по жестоки отколкото на предишните правителства.

"Условията на ЕС за отпускане на пари на Сириза ще бъдат много по жестоки отколкото на предишните правителства.: - Точно така е, защото СИРИЗА няма доверието на Европа

Браво на гърците, имат си топки. Ние боклуците да мълчим на Меркел. Бойко, взимай пример?

СПОМЯНАТЕ ЛИ СИ ПРЕДИ2009Г БАТ БОЙКО УДРЯШЕ ПО МАСАТА И КАЗВАШЕ ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО КРАДАТ ЩЕ ГИ ВКАРА В ЗАТВОРА ДА СТЕ ЧУЛИ ДА Е ВКАРАЛ НЯКОЙ МАЙ И ТОЙ СВИКНА КАТО ТЯХ ДА СИ КРАДЕ ЗАЩОТО НЯМА ПОЛИТИК ДА Е ВКАРАН В ЗАТВОРА Е ВСЯКА ГОДИНА СИ ВКАРВАТ ЕДИН ПОДЗАКОН В НС КОЙТО ГЛАСИ ЧЕ ПИЛИТИЦИ ДО ПРЕДХОВ.НАТА ГОДИНА НЯМА ПРАВО СЪДА ДА ГИ СЪДИ ЗА КАКВОТОТО И ДА Е И ТОВА ЩЕ Е С ТОЗИ ГРЪК И ТОЙ УДРЯШЕ ПО ТОЗИ НАЧИН КАКТО И БАТ БОКО ЗНАЧИ ЕДИН И СЪЩ РЕЖИСЬОР ИМАТ ЗАД СЕБЕ СИ И ТОЗИ РЕЖИСЬОР ЩЕ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА В ГЪРЦИЯ ИБГ

Абе тупак , как може да сравняваш бойко гробокопача на БГ , с Ципрас освободитела на гърците

Европа клекна на Гърция. Нас на мачкат като туземци и ни размахват заплашително пръст за всяко нещо. Що не вземем ние да кажем че излезем от ЕС и ще си направим Южен поток без пари

еми прави го бе, кой та спира

Заеми без условия никой не дава. Никой от нашите ачкакани и дума не е споменал какви са условията за 8 милиарда евро.

За нас са сигурни ,че ще го върнем и за това няма условия. При Гърция са сигурни ,че няма да го върнат и за това искат поне нещо да се свърши с тия пари.

Ама като кажат "Хуманитарна криза" направо ти идва да пуснеш един SMS в помощ на изстрадали гръцки народ. Ама война ли е имало там ,трус ли ги срина,цунами ли ги отнесе ? Има държави дето карат с по 5-10 $ на месец ама там няма хуманитарни кризи. С тия византийски номера как придърпват чергата...

Моите съболезнования към всички , които очакваха фалит на Гърция от 1 март, гръцки слугини в БГ, море в драхми и темподобни глупости. ОТЛАГА СЕ С 4 месеца. Начална дата на отлагането- ВСЕКИ ДЕН!!!!!!!

Евала на гърците - сложиха ЕС на колене! Така за 2 часа ли се одобрява програма, защитаваща ползването на 180 млрд !!! БИл изчерпателен - ами вибте дали е смислен! Или само ви трябваше някакво парлама-оправдание да го одобрите, иначе Путин ще ги подкрепи в освобождаването им от ЕС! Гнусен театър е това ЕС!

Що не ги пробутате гърчулята на рашките, и без това са ОНОЖДАТ от бая време -нет проблема.........

Ура! Ще има великденска заплата! Ясо!

Искаме заем от ЕС.Спасителен. С гръцките условия.Ако може-100 милиарда. В злато!

Авантакис и Муфтакис какво ще се оправдават пред гръцките избиратели.

Европа клекна пред Гърция. И в България, ако имаше истински политици, то ние щяхме да поставим условия на МВФ и СБ, а не те на нас! Но за съжаление поне до момента няма такива!

Разкрит си! Ти не се казваш Данчо. Ти се казваш Пулев