В Евросъюза вече имало и Балканска група (тройка)

Началото на Балканска група - България, Гърция и Румъния, са отбелязали председателите на българското НС и на гръцката Камара на депутатите.

Обратно в новината

Коментари - В Евросъюза вече имало и Балканска група (тройка) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не за друго, тези 3 страни трябва да си координират действията срещу нахлуването на все по-напиращи маси незаконни мигранти от Азия и да имат обща визия срещу бързо ислямизираща се Турция. Нашите земи са били винаги естествената граница между по-напредналата част от хората и варварството.

Балканска тройка. Кухата ядка на ореха.Боже,Божеее....

Ами разбира се. България, Гърция и Румъния са православни християни. Западна Европа са католици. С различни очи се гледат.

чийто Герой Генерал Анте Готовина даде добър урок на наглите и подли сръболя, че още не мога се опомнят ???

Бях сигурен, че коментарите ще са негативни. Просто защото това е нещо парктично и правилно. А българите никога на се одобрявали практичните и правилни политики. Разбира се, че трябва да действаме съвместно с Гърци и Румъния. Ако не заради друго, то защото нормалните хора вече не приемат , че има граници - българите ходим на море в Гърция, гърците на ски у нас...Това е показател, че хората искат да са заедно, защото никой не ходи по заповед на почивка. Иначе ясно - как така съюз между балканските държави без ръководната роля на Русия:)

СЕГА Е МОМЕНТА ЗА СТАЧКИ И ПРОТЕСТИ! ДИГАЙТЕ СЕ! ГЕРБ СА В ДЕЛИКАТНА СИТУАЦИЯ -"ДА НЕ СЕ ИЗЛОЖИМ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ"! ВСИЧКО ЩЕ ВИ ИЗПЪЛНЯТ! НЕ СПЕТЕ!

питаше, защо 28г българите са бедни. Как иначе, тружениците са у дир.бг

защото не работят. затова са бедни. мързи ги. оправдават се че няма работа ама има. дори в германия дето със сигурност има работа половината българи не работят.

БОКО БЕГА ПО ТЪЧА! БЕГА ИЗ ЕВРОПА, НЯМА ГО ТУК ДА ОТГОВАРЯ ЗА СКАНДАЛИТЕ! ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО МУ ДОЙДЕ ДЮШЕШЕ! ПРАИ СЕ НА МЕЖДУНАРОДНИК, ЩОТО ТУК МУ ПРИПАРИ ПОД КРАКАТА И МОЖЕ СКОРО ДА ГО ЧУПЯТ! СЕГА ПОНЕ ДО ЮЛИ Е ПОЧТИ СИГУРЕН...

ChatGPT

Ама да не мислите, че ще сме релевантни? Просто сме там за да играем ролята на кошче за боклук

от Тиквата. Любопитното е, че БСП хич не протестира за такава васална политика и брутален слугинаж. Занимават ни с простотии и ни отвличат вниманието. БСП нито веднъж не е излязла с категорична и ясна позиция по съсипването на България ! Ей тъй поне от кумова срама да беше казала, че държавата ни е съсипана и на това трябва да се сложи край. И за геноцида и за всичко. А те мълчат като мишки.

Тая Балканска група със сигурност е наредена по инструкции на САЩ и Меркел. Нищо случайно няма. Тиквата що не влезе във Вишеградската четворка ? Щото така му беше наредено. Сега му наредили да се групира с Гърция и Румъния, щото са ни предвидили да сме най-отзад и последни по всичко и щото да не протестираме ако бяха ни оставили сами и в изолация. Сега привидно сме в неква измислена тройка без да имаме много общо помежду си. вишеградците поне се опъват за много работи, а тука сме най-послушните.

Висшеградската четворка е съюз между държави , които са били в една държава - Австроунгария. Векове а били в една държава. Имали са обща история. Абсолютния аналог на такъв съюз е Гърция-България. Две държави които векове наред са били в една държава и сега са в ЕС. Румъния е придатък или на Висшеградската четворка или на Балканския съюз - тя не пасва на 100% никъде. Разберете накрая , че Гърция е страната в ЕС с която сме исторически най-много свързани. Гърци и българи можем да се разберем за неща, които другите не ги разбират.

Все пак предпочитам шведска тройка , а не балканска.

До нашите представители в "тройката": - Уведомихте ли предварително и какво ще каже русия ?

То такава е последователността - Балкански съюз, Балканска война, Междусъюзническа война, Световна война......... Пази Боже от такива съюзи!!!!!!

И най-важното е че ни ръководят двама генерали!!!! Галени от купчина папи,Алилуя!

Гърците бяха двойкаджиите на ЕС. И сега ще правим една група с двойкаджиите?

Като гледам картата-в тази тройка България е по средата...

Най пишман европейците с балканска група. Ъъъъххъъъ клатенето продължава, но групово.

Досега само шведска тройка имаше... В тая новата тройка, да кажат, кой какъв ще го "играе". Всъщност, значение няма. Ние, все успяваме да се намърдаме в ролята на прее*ия.

Освен "Руска тройка" - шейна теглена от тройка коне, "Шведска тройка" - "сандвич" от две жени с пълнеж мъж между тях (но може и обратно), сега се появява нещо непонятно и неописуемо - "БАЛКАНСКА ТРОЙКА"...!!! Е те точно т'ва "нЯщо, като нищо друго на света" трябва да ни го покаже лично КапоДеТутиКапото на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"...!!! :::))) Дааа...!!!

През 1775 година шведският крал Густав III официално наел 20 години по-възрастния граф Адолф Фредерик Мунк да му помогне при сексуалния акт със съпругата му кралица София Магдалена...

Аааа, разбрах...!!! Благодаря...!!! Сега (октомври 2017 година) БОКо-КРАТУНьо наема румънеца и гърка да го "онодят"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Това дето Главчев и той тръгнал да прави стратегически европолитики, вече идва в повече! Няма ли кой да им каже на тези тъпанари, че в ЕС ги гъбарка де кой ги хване.

Голямата крачка във външната политика, която направи ГЕРБ на практика поставя България в изключително добра позиция. За това Браво на премиера Борисов.

И в коя добра позиция по-точно ни поставя? В тази на тримата аутсайдери или в тази на тримата глупаци?

Начело с Ганьо. Бай....

Не мога да се сетя случай в българската история, в който гърците да са помогнали с каквото и да е на българите! Категорично винаги са играли контра за всичко. Не виждам в бъдещето изобщо устойчив съюз между двете държави! Гръцката визия и стратегия за бъдещето, както изобщо цялата гръцка доктрина се основава на цели, които са за сметка на България. Нямам им вяра.

историята на европа на света е хилядолетни войни това е ЕС - визия за мирното бъдеще на европа какъв е смисъла да ставаш общност а след това да се делиш на тройки пълна простотия!

са залети с корупция. Не е добре....дали вече сме изпреварили гърците по корупционни схеми?

В Евросъюза вече имало и Балканска група Много добре казано, и чисто метафорично тази група ще си остане на задна скорост в ЕС, за разлика от Западноевропейската група.

деленето на тройки и четворки е крайно непродуктивно за България! влязохме в ЕС за да сме като франция и германия не като румъния!!! герб и бсп са есенцията на простотията на народа ни

от гербаджиите. Поне това трябва да им се признае.

умориш народа от смах. Образован комунист?!

Това кво е някакъв клуб на бродягите в ЕС? аман от регионален сепаратизъм, трябва ни федерално правителство и евднакви закони на целия ЕС!

ГЛУПОСТТА Е БЕЗГРАНИЧНА,ОСОБЕНО ГЕРБАДЖИЙСКАТА...

ще ни помагат гърчолята , на тях кого ще помогне да се изправят от тинята в която ги набутаха а ......

Ами то тия разходки и плямпане на чужди разноски освен поредната дипломатична ''подкрепа'' за друго не служат, освен за запълване времето на властващите..