Гърция има пари до юни

Рисковете от евентуален “Грексит“ (Grexit) не бива да се подценяват. Финансово страната ще издържи до юни.

Обратно в новината

Коментари - Гърция има пари до юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърция да стане немска собственост. И до тогава, швабите ще хленчат и ще дават заеми като полудели на постоянно губещите гърци. Само дето номера им няма да мине :))) Твърде нахална е немската идея, ще ги удари от другаде, най-малкото.

Според мен грешиш. "Наднационалните" банки са под 100% американски контрол. Германия е просто дисциплиниран изпълнител на интересите им. В момента ситуацията е такава, че за Гърция е тоягата а за Германия моркова - нали знаеш че смучат лихви като посредник. Нещата за Германия могат да се обърнат бързо, защото не те определят правилата на играта. По-прогресивните немци започнаха да се усещат обаче и няма да се изненадам ако в Германия се появи алтернатива на СИРИЗА.

".....ампутацията на Гърция...." - Когато се стигне до гангрена, единственият изход е ампутацията. Не може хирургът препоръчал ампутацията, за да лъде спасен живота, да бъде обвиняван за гангрената. Гръцката гангрена не е от вчера. Преди няколко десетилетия можеше да се размине с рязане на пръстче, сега вече ще се режат крайници.

а сега кажи ,ти лично на ром пари на заем би ли дал?

След юни потичат обещаните от Русия реки от мед, масло и руска газ. Ние изтърваваме този келепир, но да им е честито на гърчолята братската дружба с велика Русия.

ще се мажът с мед дукато си поркат водката на халкидики. бате стига глупости, кога руснак е дал без да си е взел двойно после. осъзнайте се пичуий

Дреми на oIo!!!!!!

До юни, наистина. Не споменават само годината.

И какво толкова? Следващия месец ще има пари до август.

уж всеки месец им е последен но промяна в заплати и пенсии няма, а и явно няма да има. Само дето им се иска на булгаристанските боклуци и другите да живеят в мизерия

Евросистемата оптпусна 110 милиарда евро на гръцки банки!

отпуснало ги е на банките, не на првителството.някъде да има подпис от правителството..

Нагло племе. Тъпи европейци. не знам толкова обсъждат, след като гърците казаха нагло ясно, че няма да намаляват заплати и пенсии. Че и плашат - никой не знаел, какво ставало, ако Гърция потъне. Демек, 'ако ние потънем и вие идвате с нас'. Нагли до безобразие. Да фалират, пък ние някак си ще се оправим И после, ще разрешат на Гърция да кандидатсва пак за ЕС членство някъде към 2200-та година. Разбира се, ако Македония (сега БЮРМ) не постави вето.

да фалират,ама с тях си отиват и банките дето им отпускаха заемите....сещаш ли се какво ще обясняват шефовете на бундесбанк например като ханс цъфне пред гешето да си тегли спестяванията,а то затворено???

ще фалира € ,германците почват да печатат д-марки

В ЕС има 4 страни с външен дълг над трилион евро всяка.

Наистина не проумявам такава безотговорност!Защо са изпуснали нещата да стигнат дотук?Това е натрупване от много години и от различни правителства.Какво очакват да се случи?

Цялата концепция банки да контролират и управляват държави е доста абсурдна. Като слушам и чета реториката на неолибералните лобита си давам сметка че съвсем са почнали да губят връзка с реалността. Гърция е държава със свободни граждани и ще продължи съществува там където е и когато всички тези мастити банки и чиновници са забравени.

Хайде да не се подлъгваме по гръцкия ПРИМЕР. Още на времето, френският президент Валери Жискар деСтен е казал, че Европа без Гърция е като дете без акт за раждане. Съвременната ренесансова Европа е плод на идеалисти утописти, които почти 20 века след залеза на елинизма се заемат да го възраждат и на тази база да изградят една нова епоха, епохата на Ренесанса. ЕВРОПА ДО ПОСЛЕДНО ЩЕ ДОНДУРКА СВОЯТА ИЛЮЗИЯ ГЪРЦИЯ, ЗАЩОТО НА ТАЗИ ИЛЮЗИЯ СЕ КРЕПИ ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ.

Значи уж ще фалират гърците, а пък отказват да намалят пенсии и заплати! Мога да се хвана на бас, че дори да фалират пак ще живеят по-добре от нас!

Помня, наскоро писахте, че имат "само" до април, сега до юни, после?

Напускане на европейския съюз, и съсдаване на собствена фиатна национална валута с плаващ курс, като и инвестиране в собствено производство и спиране на вноса. Само така може да оцелее, като държава, а не да бъде заделена межу разни корпорации от запада и щатите

На кой му пука!Да фалират!Уникално мързелив и подъл народ!

е тя Гърция от 5 години я чакаме да фалира и все нещо не им се получава,

Докато се начакаме Гърция да фалира ние ще фалираме.

Моите пари ще ми стигнат до две седмици, ама на никого не му пука за това. Занимавт ни с Гърция, където МРЗ е 700 евро и пенсиите са толкова. Тук сме супер с МРЗ от 180 евро и пенсии от 150 евро.Що за тъпанари сме се пръкали на тази земя хубава?

И след Юни в Гърция ще настсане всеобща веселба, както казва един наш поет. А юдите тук не виждам какво се радват, не че са ми симпатични гърците, но икономиката на Бг за добро или зло е тясно свързана с тази на съседите ни /което по цял свят е така/ и не виждам как ще се изпълни мечтата на Вуте, на комшиите да им е зле. Ние също ще поненсем загуби и съвсем ще ни лъсне голия задник изпод скъсаните панталони

Затова преди 2 дни ЕЦБ е наредила на всички национални банки да ограничат и отделят гръцките плащания, за да не се "заразят" от гръцкия вирус с цел подготвеност при едно евентуално "внезапно" изпадане на Гърция от Еврозоната, т.е. явно се работи сериозно по тоя въпрос, въпроса за отсвирването на Гърция от богата Европа!

Значи в смъртния акт на "Сириза"ще пише юни 2015.

Юли отивам на море да помагам на братята гърци.Вземаме по една торба с евро и ще оправим икономиката на гърците сега ще работят ние ще почиваме.

Тия маляки вече взеха да ме дразнят. Щели да им стигнат парите до юни. Ей просяци нагли, на повечето хора парите им стигат до май, но работят и взимат заплата, и изкарват още един месец, и така. Работете и вие и ще ви стигат парите всеки месец да изкарате до следващия, нагли неграмотни гърчоля.

Гърция откакто съществува като държава винаги се е гаврила със всичко и всеки.Този път застава срещу евреите и ще интересно кой ще излезе по-голям тарикат.Не се и съмнявам,че и този сценарии не е бил предвиден преди да се създаде EU.Играта тук е много интересна.Германия прибра всички гърци с пари,а симулира настояща криза заради ситуацията в Гърция.Същата игра стана и през 90-те,когато САЩ прибра всички комунисти с окрадените им пари,а после се писаха спасители и дойдоха да ни помагат - да ама не.Гърците видяха какво стана с нас и едва ли ще допуснат да ги прекарат по този начин,но да видим каква ще е стратегията този път :).

Тая сапунка няма край.

Те ще си имат пари и до юли, и до август, а по коледа ще си имат и 14-та заплата и 15-та пенсия.

а моите пари ги взе АЛИ БАБА и 240 РАЗБОЙНИКА......

"Гърция има пари за дюни" - е за това предпочитам да ходя на море в Гърция, а не по нашето бетонно крайбрежие!

Немалко съм живял, чеда мои. Но през целия съзнателен живот наблюдавам как единствено две понятия са валидни за действителността на Гърция: тя или ВЗИМА, или ПОЛУЧАВА. И не познавам жив човек да каже че Гърция нещо е дала. Освен лъжи, измами и легенди за наивници, разбира се.

гърция е основата на европеиската цивилизация , не малко си живял ама явно малко си чел .

тепърва ще четеш и ти

С всяка следваща новина се казва, че парите на гърците ще стигнат за март, после април, сега до юни. Накрая в последния момент всичко ще стане ОК, и за гърците ще се намери решение. Още повече, че гарант па голяма част от кредитите е Германия и ако Гърция не плаща, ще плащат германците. Керванът ще си продължи, а българите ще си лаят.

аз туи го слушам от 2-3 години , не е от сега

Хайде сиктир с тия гърци, бе. Човек не може вече ютия да включи, само с тях ни занимават.

Тия гърци ограбват Европа и нас също! Оказаха се най-големите крадци на Балканите! Долно племе!

Най-лесно е да възпираш народното недоволство е с хляб и зрелища. Хляб, няма, със сеири е пълно навсякъде.