Коментари - Кристин Лагард: Време е гърците да си платят сметките! | dnes.dir.bg
назад

Кристин Лагард: Време е гърците да си платят сметките!

Международният валутен фонд няма намерение да смекчава условията на помощния пакет за Гърция, а лично аз съчувствам повече на лишените от образование деца в Африка, отколкото на много от тези, които са застрашени от бедност в Атина.

Обратно в новината

Коментари - Кристин Лагард: Време е гърците да си платят сметките! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Класация по БНП на глава от населението МВФ 2010-2011 ...29. Гърция...52. Русия...74. България...88. Китай Световна Банка 1990-2010 ...33. Гърция...60. Русия...81. България...99. Китай ЦРУ 2000-2011 ...31. Гърция...55. Русия...76. България...95. Китай Разбирам, че за промития мозък фактите нямат значение, но все пак...

Много е права Лагард. Най-накрая някой да се осмели да каже истината.

Kalin

Тая нагла да ходи да си гледа негърчетата и да не говори кой кво заслужава щото негърчетат са на тоя хал заради колониалните апетите и лапаници на най богатите държави.А Гърция добра или лоша е наш съсед и хората там се борят за правата и парите си!

Лицемерна политика на мама Лагард Много добре знае, че заемите са отивали обратно в гърлата на банките. Но тя се ръководи от Вашингтон, а САЩ ( зад него хитро скрита Турция) се канят да ликвидират Гърция за да реализират новата американо -турска колонизация на Балканите

Ами не мога да ги пожаля гърците ... Не мога да си представя, че някой грък е казал добра дума за нас когато ние потънахме ... И никой не ни даде нищо Оставиха ни да потънем дълбоко ... ама дълбоко ей ... И още не можем да изплуваме ... А като се има предвид, че бяхме с далеч по-малък дълг ... даже в пъти по-малък ...

деер

Никой не е длъжен да си плаща "сметките"!!!! Това не е сметка!! Който им ги е давал да не ги е давал , това е заем и той си има рискова характеристика! Това не е договор за даден вид услуга или стока, че да е измама! Да не се правят на излъгани, защото имат по-реномирани университети от Гърция и да си ги закрият, ако не са се научили да си правят сметките! Защо не признаят, че 80% от евро парите в България се взимат от високите етажи на мафията, а тази година ще са 90%!

Стига си говорил балъшки простотии тук. Заемите не са влизали нито в икономиката, нито за повишаване на заплати, а са се връщали обратно в гърлата на банките кредитори като лихви и печалби. Банките до сега са направили от 300 милиардния дълг на Гърция- 500 милиарди печалба Това е неолиберална игра на тройката МВФ , ЕК и Световната банка да пълнят гушите на банките си.

Освен да гледаш комунистически пропагандни филми, трябва и да почетеш и да се запознаеш с реалността. Целия публичен сектор в Гърция се е хранил през последните години със заеми. ОСвен отклонените към елита, корпорациите и банките средства, огромна част от този дълг е изхарчена и изядена от обикновени затлъстели гърци, които си позволяват лукса с пенсия да плащат на българска прислужница. Това са изхарчени пари, които не са изработени, глупако! А малоумната ти комунистическа пропаганда си я наври в идеята за България.