Освободиха български моряци след 5 месеца арест в Гърция

Съдът в Гърция освободи българските моряци, които бяха арестувани за контрабанда на цигари. Те прекараха пет месеца под домашен арест в град Нафплио, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха български моряци след 5 месеца арест в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проблема е там, че всички се научиха вече да л ъ ж а т! някои са знаели други не! ж а л к а картина!!! заради сухото г о р и и мокрото!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам как с кораб са тръгнали от Никозия - този град има излаз на море, колкото София, но в българските новини всичко може.

е ако е колкото софия пак стига, те софиянци като отплават от панчерево и хооп се пуснат с яхтите у бургаз....

Надявайте се. Нямаме и идея да ходим на нашето си море. От години софиянци ходим на гръцкото . И по-близо и по-хубаво и по-евтино, и няма мутри и те така!

....боико сега като приключи с магистралите ще им прави на софиянците български "Суецки канал" които ще свързва морето с панчеревското езеро.....

син съм на хайдушко племе българин да се наричам първа радост е за мене

Горките неможаха да се задържат още няколко месеца поне до пролетта в грътския арест а ги върнаха тука.

Освободиха ги защото ТВ СКАТ раздуха случая,както се случи и с граничния полицай Михайл Цонков! Държавата нехае за свойте граждани?

и какво стана като го раздуха , гърците се сплашиха ли какво....тебе те гони още морската болест

Толкова си заблуден че.... по добре поздрави човека който ти отваря очите за истината. Не само платиха за гаранцията а и за наемането на дръцки адвокат както и за първоначалното им настаняване.... а олигарха Георги Мишков собственик на кораба изпратил хората на това плаване с мотива че те извършвали " Държавна поръчка"...