Коментари - Засилват контрола на храни по границите | dnes.dir.bg
назад

Засилват контрола на храни по границите

Засилен контрол по граничните пунктове и вътрешността на страната разпореди земеделският министър Мирослав Найденов.

Обратно в новината

Коментари - Засилват контрола на храни по границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kgb777kgb

Не просто контрол , трябва ТОТАЛЕН контрол , да видим тогава всички измамници , нарекли се бизнесмени как ще го духат ! И тогава и тези родни производители , които работят качествено и при спазване на всички хигиенни норми ще имат доста по-високи обороти , а ние като консуматори ще ядем по-чисти и по-добри продукти !!! Браво на министъра !!!

Това диво свине само се вре и заяжда! Разгони фамилията на сума ти бизнесмени у нас. Не му стига това, ами е взел на мушката и Гърция. Нещастник! Избива комплекси.

Избиващият комплекси си ти, драги. Министърът си върши работата. Ама нагласата на такива като теб е, всичко читаво да бъде съсипано. Само диворасляци и безхаберници да останат. То за това сме и на това дередже.

За какви бизнесмени говориш бе изрод? Тия дето внасят стоки с изтекъл срок на годност ли? Никакъв шенген не ни трябва. Тотална проверка на всичко идващо от запад + астрономически глоби на всеки дръзнал да трови населението с боклуци.

Задник ти да не си от производителите на колбаси За да има ред трябва да се сложат 300 процента мито на внос на месни произведения. Летния период да се забрани вноса на зеленчуци в България за да се подпомогне българското зеленчукопроизводство Ама де толкова акъл от управляващите

България е една от най-силните държави в еРепублик - толкова силна, че предизвиква завистта на някои от съседите си, които се съюзиха за да ни заличат!В момента България води тежка война с ТУРЦИЯ,която много трудно удържаме..Ела, регистрирай се - ХОРАТА са най-ценният ресурс!!!" Можете да се регистрирате от link

PO-TAP MINISTAR NYAMA!!!

Разбрахмте те и първия, и втория път. Колкото и да ни беше трудно да четем маймуница.

Ама той, контролът, до сега лабав ли беше?!

PO-TAP MINISTAR NYAMA!!!

ВНИМАНИЕ С ВИЗАНТИЙЦИТЕ, по-опасни са от чумата. инвеститори от южната съседка, която плаща/кога и не ти плаща/ на шив. или други работнички по 300 лв на м., на бг, такива инвеститори не са необходими, а са вредни.

Тоя тъпчо е като вожда си. Хванат е един микробус с нещо и министъра започва с пресконференциите. Това би трябвало да е ежедневната текуща работа на граничните служители и дори не би трябвало дежурния началник смяна на КПП да коментира случката, поради нейната незначителност за ранга който има, а министъра дава интервюта, като, че ли кой знае какво е станало. Премиера и министрите му щом слизат на ниво за щяло и нещяло да се изтъкват, значи нищо съществено не вършат. Те не се занимават с глобалните въпроси, а с текущи неща, които са част от техните ежедневни задължения. МНОГО СА ЗЛЕ ГОРКИТЕ!!!!

PO-TAP MINISTAR NYAMA!!!

И взема веданга мерки да не се повтаря. Не съм виждал да го рпавят преди, а ми харесва. До сега ядохте лайна, сега май не ви е вкусно да минете постепенно на все по-добра храна, свине такива! (имам предвид лекета комунетата)

Гърците да си взимат обратно боклуците.

Ало министъра,нали давате зор за влизане в Шенген.Какво ще стане тогава,всичкия боклук от всякъде ще стига безпрепядствено до където си поиска.