МВФ дава още 2,57 млрд. евро на Гърция

Международният валутен фонд обяви, че е деблокирал втория транш от кредита за Гърция в размер от 2,57 млрд. евро.

Обратно в новината

Коментари - МВФ дава още 2,57 млрд. евро на Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тежко им на комшийте!

Уж гърците са против МВФ, СБ, Сорос-Морос и т.н., но като им дават, не отказват. Точно като във вица за пияницата, който на въпроса дали пие отвърнал "Да, но с отвращение"...

дават ли ти еж,гонят ли те беж!!!

Вижте.....тъпо е да ги наричаме ''гърчоля'', ''византийци'', ''мазни гърци'' и т.н. Не знам как те ни наричат, и не ми пука особено - аз имам отлично образование, сериозна професия, произлизам от добро семейство, няма от какво да се срамувам. Хора, нека бъдем европейци. Само комплексираните хора обиждат. Ако има защо да сме комплексирани, то нека премахнем причината, а не да обиждаме всички наред - гърците били такива, немците пък - онакива, след това австрийците, сърбите, британците...... Само ние сме най-добричките. Така ли е наистина?

Прав си, че културата и толерантността става все по-дефицит! За този дефицит се грижат телевизиите, чалгите, министерството на образованието и куп "помагачи" от Запад и САЩ! Няма нужда от учени българи и докато България е в колапс - да рушим де що можем! А по темата - ако в Гърция има криза, то в България (въпреки уверенията на правителството за излизане от кризата), ние сме в хиперкриза, заедно с цяла Източна Европа!

не си мисли, че гърците не те / ни"наричат"... ! не си живял в гърция, явно...и в реалния живот, и вув филмите си и в комичните си предавания ни "наричат"...! ама неисе...!

Добре казано....браво! Когато покажем уважение,може да ни уважават и нас, но когато нашите политици показват паболепие...,получаваме презрение и се комплексираме.

да егоист съм и обичам само себе си -българина! кой казва, че трябва да си обичам душманите. Как да ги наричам - любими мои?! айде стига дайте малко себеуважение и да наречем нещата с истински имена. ЕС ни граби и ГРОБИ!!!

елате в кипър тук сме много по-добре от гърчолята,тук криза няма

ти пък да не си мислиш че в Гърция има?нали ги гледах лятото,по цяла нощ в таверните ! и узо си пиеха и сиртаки си играеха !!!

И в Гърция няма криза! Как ще има, когато хитрите византийци опоскаха парите на Европа и сега се правят на много нещастни. Ние да му мислим - за нас няма да има дори и трохи от "общата" европейска трапеза! Ние да му мислим...

"Духът на времето" - Zeitgeist е този филм, който ще разкаже "играта" на византийците. Има едни практически постановки:"Колкото повече мърдаш, толкова повече ти влиза" и "тарикат мъж, не писка". Въпрос за избор, пред българският електорат, за участие / неучастие в изборите "три в едно" следващата година.

Гледай филма "The Money Masters" от колибка! няма нужда да ми благодариш.