Еврозоната се готви за приятелски развод с Гърция

Ако Гърция реши да напусне еврозоната, Европейският съюз и Международният валутен фонд могат да й предоставят бонус в размер на 50 млрд. евро, за да улеснят нейното излизане. Гръцкото министерство на финансите обаче опроверга тази информация.

Обратно в новината

Коментари - Еврозоната се готви за приятелски развод с Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nikoi niama da tarpi v semeistvoto si prosiaci I cigani-tarikati. Nikoi ne e dlazhen da hrani paraziti. Garcia shte povleche vsichki strani - proshliacite izvan Evropeiskia Saiuz. Krai na evroto I svobodnoto pridvizhvane I trudov pazar. Glad I mizeria za marzelivcite I parazitite. Bezplatni obedi niama.

Neizbezhno sadbata na Garcia shte bade posledvana ot Balgaria I ostanalite bedni strani prieti pogreshno v Evtopeiskia Saiuz. Ne e logichno darzhavi s razlichen standart da badat zaedno. Zhalko, no fakt. Nikoi ne e dlazhen da plashta na paraziti. Balgaria, Romania, Garcia, Portugalia, Ispania, Polsha, Slovakia, Latvia, I Estonia shte sa sledvashtite, koito shte poluchat razvot ot bogatite evropeiski darzhavi. Kakto nie ne mozhem da prodalzhavame da izdarzhame ciganite, tochno taka I zapadnite evrodarzhavi ne sa dlazhni da izdarzhat nas. Balonat se spuka gospoda drugari. Vsiaka zhaba da si znae giola.

Всички кръчмари в Гърция не вярват, че ще напуснат Еврозоната. Въпросът в Гърция се разисква по старо му из улици и кръчми. Мислят си, че в Еворпа има пари и някой трябна да пробва номера. Тези ненормалници все се надяват, че има чудо и то ще им падне от небето единствено в тяхна полза. Сега мързелите в Гърция се пробват и на това активно мероприятие за последно, как могат да съдерат още 50 млрд от Европа. На тая паплач всяка дума е пари, евро, за друго не говорят. Само заради този нескопосан опит за мародерство, Европа трябва да ги изрита на мига от ЕЗ и ЕС. После въвеждане на протекторат, контролиране на властта с отнет суверенитет, докато всички кредитори си върнат милиардите. Туй племе няма оправия освен чрез бой, мачкане и работа на къра в трудово поправителни лагери.

Гърция я играе тази игра вече 2500 години и пак ще успее ... дори в Османската империя са се радвали на небивали привилегии. Приказката за византийските номера и лукавство са от много векове назад. Жалко , че за 200 години византийско робство така и нищо не сме възприели...

Първо Римската империя никога не се е казвала Византия .Името е сложено от историците след края на империята за да разделят източната от западната .Второ тя не е била и няма нищо общо с Гърция държавата е била мулти национална нито е създавана а и в по голямата си част от времето не е управлявана от гърци това че с времето се налага като основен език гръдския език не я прави гръдска държава .И трето не убиждайте дедите си те роби не са били .Не съм срещал друга националност като нашата която с такова удоволствие да казва че са били роби.Във Османската империя е имало много националности които сега са свободни и независими държави.Българите са единствените които се определят като роби .Никога няма да чуете Арменец Грузинец Сърбин Албанец Грък да не ги изреждам който да каже че са били роби единствените сме ние .А всички са живели по едни правила и са плащали едни и същи данъци в Османско време .

що требе да значи т'ва 50 милиарда? а за отказване от изумрудо и дума не може да става, а и не са това ви е проблем на циганията, щото цялата тая система е базирана на въздушно сърце и сериозна контра за циганията лансирана от ристени и ислямо-поганци:))

Неолиебралистите маневри правят, за даможе да спечели пак тяхната партия-консерваторите от "Нова демокрация" на идващите избори 17 юни.

Неолиебралистите маневри правят, за даможе да спечели пак тяхната партия-консерваторите от "Нова демокрация" на идващите избори 17 юни.

Мамка им долна, всяка първа дума на тая паплач е пари, евро.......Това им е активно мероприятие, да тестват как Европа ще отговори на един последен опит да й съдерат кожата с 50 милиарда! Егати и изродите. Ако в Европа има силни ръководители, трябва само заради тази гавра и опит за подвеждане на донорите и силните моментално да я изритат тая мизерна и измамна... не мога да кажа държава, то е сган!! ВЪН ОТ Еворпа, обявяване в протекторат и под международен диктат и режим на отнет суверенитет светът да си събира парите от Каменария.

smirn0ff

Ако изтраят сега гърците, ще трябва да изтраят и италианците и испанците и португалците и ирландците и .... целият свят Така, че не ми се вярва да се получи нещо такова, ако трябва избори ще се фалшифицират Гърция и ще дойдат на власт поддръжници на членството в ЕС и т.н. и гърчулята ще си платят сиртакито, таверната и ясу-то

жертви сте. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докога ше зарибяват тия гърци...аман от мързеливци

БУ-ХА-ХА-ХА...Гърция иска €500млрд., НЕЩАСТНИЦИ НИЕДНИ! ИЛИ €1000млрд. НАЙ-ДОБРЕ! Браво на Гърците! Започвам да ги уважавам... С тая еврочиновническа ПАПЛАЧ те май се справят НАЙ-ДОБРЕ! Познават ги много по-добре, отколкото ние си мислим. Това ако стане, трябва да се напуска ЕС! Такова животно не ни трябва!!!

popov

С една нула си преувеличил. Нулата е нула само когато е извън системата, иначе си е голяма работа.

Sacho

На нас колко ще ни дадат да напуснем Еврозоната?

Ние не сме в Еврозоната.