Кораб с канабис за €15 млн. е хванат край Крит

Гръцката брегова охрана съобщи, че е заловила около 1,3 тона преработен канабис на борда на чуждестранен риболовен кораб.

Обратно в новината

Коментари - Кораб с канабис за €15 млн. е хванат край Крит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не му върви на вова! уловиха му 400 кг. кокаин в руското посолство в аржентина, сега и 1.3т.канабис от сирия! не му върви!

Пфффф, .... мноо бе!

Като няма петролни кладенци Асад се разплаща за оръжието с ....наркотици.

Скъпи Холмс, първо разтовариха корабчето в Крит. После сметоха изпадналото и отделиха няколко опаковки /около 1,5 т окомерно/. Остава с дедуктивния метод да разберш колко е и къде отива голямото количество. Кой, на кого и за колко?

Ти да не беше случайно командирован с ЦЕЦОмобила на почивка около корабчето. Кажи честно под ГЕРБАДЖИЙСКИ ФЛАГ ли плаваше тоя кораб или под СИКАДЖИЙСКИ?

Еех, голям карък, ретроградния Меркурий .....

Арабската тревица си я бива , нашата е като сено пред нея. Къде ли ще я горят ?

френски митничари уведомили гърците за кораб, тръгнал от ....... СИРИЯ? От къде френски митничари имат информация за него? Те в Сирия на пристанището ли стоят? Бил подозрителен!!??? По какво познаха, че е подозрителен? Носел очила ли?! хахаха..

SATELITI антени по посолства цецмобили паркирани в тесни улички мрежи от информатори хМосад

първо уж бил "тръгнал от Сирия", после пък - "той е тръгнал от Кипър" ПОСЛЕДНО? Асад ли е виновен, или гърците в Кипър? Щото Кипър е в ЕС!

леле това колко джойнта са..

Да. Щом е от арабския свят сигурно става дума за тежка индика. Пушил съм мароканска и афганистанска в Брюксел. Колко коз щеше да влезе в Европа! От Гърция и при нас може би щеше да се отбие малко количество за вътрешния ни пазар преди да потегли към централна Европа. Дебили! Нямат по-важни работи да се занимават.

Кораба като кораб е нищо. Новина ще е : Под чий флаг плава кораба ? Какава народност е капитана и екипажа ? Кой обслужва товара ? Другото е да пълним редовете.

1,3 тона преработен канабис. Един кораб може да натовари 50, 80, 100 тона и повече, зависи от това колко е голям!!! Този направо е пътувал празен - само 1,3 тона!

Голяма РИБАРска лодка

преработен канабис - кво е това? преработили са го на въжета ли? или е преработен на етанолов спирт? алоу... Кораба отплава или акостира в Ктит или пък изплува а може би е хидрофол и каца т небето?