Започват гръцките тракторни блокади

Фермерите в Гърция изкарват тракторите на 22 януари и смятат да издигнат блокади по пътищата.

Обратно в новината

Коментари - Започват гръцките тракторни блокади | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,... гърците ЗНАЯТ как се прави БЛОКАДА, ПРОТЕСТ , И КАК СЕ ОПРАСКВА ЕС , със 320 милиарда ! В България протестите траят няколко часа , а блокирането , .....минути . Накрая , няма резултат !

за барбекю. Туряйте узото във фризера!

Xа, де го "гръцкият вуте" бре? де го "гръцкият лъв" пак да коментира. да коментира как Tурция ги е съсипала "икономически", "политически" и "психически" и тем подобни глупости типично по гръцки. Bсе някои друг им е виновен на грико от островите "лесбос" и "педрос"

Цър-пър, опа опа та бузуки!!!

Тия искат нещо като социализъм - ако може без данъци, да им се изкупува всичко, пенсии... Слава на Папандреу, ПАСОК... Да е жива и здрава Меркел, че без нея съвсем ще загинат горките.

мамата биха и евали на меркел ако я докопат, защото тая баба ги закопа!

Еврото е по- важно, Еврото.

Ха така ! Вие разбирате ли и най вече нашите търговци и транспортни фирми че гърците се еб.ват с тях вече години години ? Вие разбирате ли че те не се плашат ни от ЦК на ЕК ни от Боко който им ходи на крака ни от Ципурата ? Разбирате ли че само ако нашите им затворят но лятото границата и то напълно, само тогава ще се стреснат ? И вие разбирате ли че на момента ще дойдат чантаджиите от ЦК на ЕК и кажат ааа така не може и ще глобят но нашите е, защо тогава сме в скапания им и загниващ и разпадащ се ЕС ???!!!

много уважавам,гърците за тези им действия.така трябва и българските,трактористи,да отстояват,интересите на народа.

При овче стадо не става.

Нали, Жуже, от овца граматика не чакай: "българските,трактористи,да отстояват,интересите"

Няма по-нагли мързеливци от гърците. Дай им чака- рака и тричасов следобеден сън, таверни и бла- бла колко са велики и че други трябва да им плащат 360 милиарда дългове.

за сега много успешно немците им плащат дълга редовно! Като те набутат в Шенген и ти ще започнеш да и го плащаш.

kerelov@poshta.net

Защо само немците? Плащат също и бавари, шваби, бургундци, англи, алемани, франки, готи, хелвети и много други, ако разбираш за какво става въпрос.

ко речи? ко? намерили са си начина. Къщите им по селата нови, в българия - порутени. Дворовете им оправени - българските буренясали, тракотрите им нови, българските им от соца. Мързеливи?

такива възмутени като теб , дето не знаят как пари за един хляб да си изкарат, ако не са на копи пейст за жълти стотинки!

ми така е, лятото тракторите орат, зимата защитават интереси на собствениците! целогодишно се ползват. Иначе какво да правят с тези трактори зимата ? Браво на гърчетата

Прочели са книгата що е това комунизъм, ама са в Европейския капитализъм и е късно......

В Европа отдавна няма капитализъм , за жалост. Имаше го в Америка до към времето на дядо Рейгън и Буш - стари . След Клинтън и най - паче при Обамата и там се пръкна т. нар. соц. - рай за черни навлеци готованковци.