Нови пътни блокади на гръцките фермери - раздават зеле и ориз

Гръцките фермери започнаха от днес всекидневни блокади на автомагистрали, след като консервативното правителство одобри мерки за икономии, които, според него, ще помогнат за попълване на бюджета на затъналата в криза страна.

Обратно в новината

Коментари - Нови пътни блокади на гръцките фермери - раздават зеле и ориз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нямаше комунизъм сега щяхме да сме като тях в най-лошия случай!Умният Чърчил на конференцията в Ялта 1944г.не напразно имаше едно основно искане-съветската армия спира до границите на Гърция!Този велик държавник,знаеше какво носи комунизЪмЪт и не позволи любимата на всички англичани Гърция да стане курбан!

глупендер, гърците си напомпаха стандарта на живот с непосилни за тях кредити и то само в последните 30-на години, ако за тебе " добро живеене " означава и пра-пра-внуците ти да се налага да мизерстват в дългове то тогава няма смисъл да ти се обяснява каквото и да било друго

Еййййй....овце ....така се защитават правата със протести ...не се правете на умни ...просто сме овчи народ и за това сме на това дередже !!! Браво на гърците !!!

Кво браво бе, не знаеш ли, че точно тези стачки им разбиха и малкото дето имаха. Разбрали-недоразрали драскачи.

Стигнали са дотам,че въвеждат данък върху пенсиите,като освобождават само ниските пенсии от тях!Освободени от данък са пенсиите от и под 2000 евро!Това означава много зле!Прав е дянков,че догодина ги стигаме!

гърците са си гърци.ПРОСТИ И РАБОТЛИВИ НЯМА.НО КЪДЕ СРАВНЯВАТЕ БГ. С ТЯХ. РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА. ТЕ СА БОГАТИ НАД 50 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО.ИМАТ СОЛИДНИ ДЕБИТНИ СМЕТКИ ЗАД ГЪРБА СИ.ТЕ СА ВЕЛИКИ. ИМА ДОСТА ДОКАТО ГИ СТИГНЕМ. ЗА ПРИМЕР- ТОВА КОЕТО СЕ СЛАГА НА БГ.МАСАТА И ГРЪЦКО КУЧЕ НЯМА ДА ГО ЯДЕ.ТОВА Е ГАДНАТА ИСТИНА.ОТ ОПИТ ГО КАЗВАМ.

НИЕ У НАС РАЗДАВАМЕ ПРАВОТО НА БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП ДО КОНТЕЙНЕРИТЕ ;-)

Знаете ли как стачкуват гърците?? Сутрин в08.30 ч. блокират с тракторите даден път на 2 или 3 места -разпъват софрите и така до 16.30ч. На другият ден се повтаря същото само че от съседното село!! Прост и работлив грък няма! Не са за съжаление!! Живеят 5 пъти по-добре от нас!!

Гръцки земеделец = човек живеещ на гърба на Европа и евентуално засял малко картофи. Чудя се германците защо изобщо ги търпят такива мързели.

Аз бих им нахвърля живак и радиоактивни отпадъци отстрани на пътя на тези грчки МАЛЯЦИ. И "трохите" са много за това мързелуващо древно хомосексуално население от селски тип.

Съвременните гърци нямат нищо общо с древна Елада и нейните обитатели. Тези са циганско племе, дошли по тези земи доста по-късно незнайно откъде. Тази истина се знае в средите на историците, но малцина са онези, които ще се престрашат да я оповестят публично.

Удобно ли е да помоля за обяснение: Нали ГЕРБ е виновен за това, че сега сме много по-бедни отколкото при тройната коалиция. Също така нямало световна криза и ГЕРБ я ползвали само за оправдание. Което ме интересува е - Гърция и Испания, Ирландия, южна Италия и Португалия по случайност ли изпаднаха в затруднение точно по същото време като България? Има ли някаква връзка и евентуално световна икономическа криза, или това са само съвпадения?

не бе пич, криза нема, то си идва в бг-то от гроб-а ;-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нали западните страни ни обвиняват,че българите били неспособни да създадат работеща държава.Дават ни за пример Гърция,която се борела за правата си и там имало демокрация.Хората излизали на улицата и се борели за правата си.

ДЕМОКРАЦИЯ В БГ?!?

кои западни страни дето признаха андреи луканков за първи демократ или другите евросоцялисти назначили си за шеф серго :д

Всяка година ходя в Гърция на почивка. А тази година нещо се замислям заради тези чести блокади дали да не се откажа. Не осъзнават, че само бутат още по надолу рухналата си финансова система.

ИДИ НА ЧЕРНОМОРИЕТО ;-)

Иди в Украйна, евтино е.Хубави плажове, рускини и прочее)

Време е да бачкате мързеливци! Стига сте ми стачкували и харчили европейски пари!

Вижте, вижте, откакто бат Бойко управлява, и Гърция е подпалил. Добре че лятото идва Станишев, че да се върне високия стандарт от 2009та. Най-късно тогава и за простите ще лъсне зависимостта на българската икономика от световната икономическа криза. Която очевидно държи в шах и други страни.

Да ти п..ая на стандарта от 2009 година .....

Миро да им вкара малки ирландско ;-)