Издирват 4-годишно българче в Гърция

Полицията в Атина издирва 4-годишно българче, което е в неизвестност от 21 април. В издирването са се включили всички гръцки медии.

Обратно в новината

Коментари - Издирват 4-годишно българче в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българче или циганче, нека се уточни!? Прощад Омония в Атина е свърталището на циганите и албанците.Какво прави там майката с това дете. Детето има ли акт за раждане.На кой адрес е регистрирано.Вероятно не са й го палтили и сега го търси.Защо ни мислят за наивници, че не разбираме.Ако това минава пред розовичките западняци в Брюксел, тука не минава.

Убава работа ама циганска

Как порадена ЦИТАНСКА драма! А журналята е крайно време да се научат, че не всеки с български паспорт е българин, и не всеки българин е с БГ-паспорт.

И като е циганче, да мре, така ли?

въобще не ми дреме какво ще става с поредното мангалско чаве. само да не е тук и излюпилата го "майка" да не краде държавата под формата на помощи

....Наричайте нещата с истинските им имена , фактите такива каквито са ...иначе сте долни манипулатори и ...ПОДЛОГИ ! Какво "българче" бе...цигане ...не видяхте ли и "майката" по ТВ-то ! Такива са си ...те самите се разграничават и капсулират в своята общност и се наричат "българи" само зад граница ...иначе за тях не важат законите за истинските български граждани ...НАЛИ ??? Кажете ,не съм ли прав ??

Цигане е. Е, и? Да бъде оставено да го разфасоват ли?

като ги знаем, що за стока са тия "българи", хич не ми дреме

читател-ю, "мама" му така е решила, ти що се палиш толкова, ако на нея й дремеше, колкото на теб, тези коментари сега нямаше да ги пишем...........

не са платили на "мама" ромка и тя вдига джангър, ц....ска работа

Пак цигански работи, нищо хубаво.

Пишете в заглавието, че издирват 4-годишно ци....., ъ-ъ-ъ, ромче, да не се чудим какво е станало.

В нета може да се намери видео материал от интервюта с майката. Тя е ромка и казва, че ту оставила детето на нейна позната и заминала за България, ту че го оставила на напълно непозната от улицата, знаела само първото име и отишла да си пазарува. Най- вероятно го е изтъргувала, както правят много от българските циганки. Дано детето да е добре.

ДЕТЕТО Е ПРОДАДЕНО

Абсолютно си прав - детето е продадено, но явно има разминаване в парите и мангалката го е обявило за изчезнало

Никакво разминаване няма, ами като се върне в България ще я питат къде е детето, за което е вземала помощи. Затова са всичките тези истории, съчинени набързо след продажбата.

jingiby

Доколкото разбрах, някаква циганка твърди, че е "харизала" детето си, но не знае на кого. На мен ми прилича на "Сделка или не", но по-скоро на продажба...

На мен ми прилича,че майката е продала детето си.Няма как една номална майка да остави детето си на случайна жена за няколко дена без да и знаеш името.Такива майки са за затвора.Язък на дечицата.Дано е жива и здрава.

Точно това си мислех. "Майката на 4-годишното момиченце е подала молба за издирване на детето, но пред полицията дава противоречиви показания. Основната й версия е, че е оставила детето на своя позната за няколко дни, през които била в България. После не могла да посочи точно името на тази позната, която пък изгубила детето от площад в Атина."

Май тази, на която е оставила детето не си е платила! И сега "майката" иска да й върнат стоката! Gypsy est pas un homme...

Надявам се детето да бъде намерено в най-скоро време и да е живо и здраво!

С такива родители май по-добре е детето да не бъде намерено. Т.е. да си го гледат някои бездетни хорицаи да си живее добре.

А да ти е известно, че съществува и търговия за "резервни части"? Дано го намерят, че иначе може и някои от органите му да живеят в нечие добре финансово обезпечено тяло.