Край на ”бензиновата стачка” в Гърция

Гръцките шофьори на цистерни прекратиха едноседмичната стачка, която блокира хиляди туристи в страната и остави почти без никакво гориво цялата държава в разгара на туристическия сезон.

Обратно в новината

Коментари - Край на ”бензиновата стачка” в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вчера вечерта се прибрах от балгарската част на гарця- всичко си е нормално! не се панираите и които е решил да почива там - да трагва, супер е!за сведение - бензин и дизел има, цена около 1,5 еуро. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И какво точно е българската част на Гърция? Не знаех, че в Гърция има "части", които принадлежат на други страни...

Какво си мислят тези, от родината на демокрацията - Гърция? И на тях вече сме им намерили "цаката", щом и там вече се появяват сътрудници в локаута. Срещу "ръжена" на глобализма, само Иисус Христос може да се противопостави. Денят в който ще ТОЙ получи победата си над глобализма все повече се приближава. Който има очи, ВИЖДА. Който има уши, чува тропотът на конниците на АПОКАЛИСИСА. Който има ум, променя атеистичните си разбирания за РЕАЛНОСТТА и за "МАТРИЦАТА". Чрез метафората "слънчеви очила" във филма "Те живеят"- They Live от 1988 година е показана същността на глобализма. Също така и силата само на ЕДИН ЧОВЕК, който може да спре това безумие. Това катастрофично социално движение на Човечеството към небитието на Земята.

не си нормален пич !!!

Още Христо Ботев се е възмущавал:" Свестните у нас, обявяват за луди." А за мене...100% инвалидизация от ТЕЛК е истината - ЛУД ЗА ПЕНСИЯ, казано с 2 думи.

Не забравяй че освен Демокрацията, гърците са измислили още нещо много фундаментално - любовта между мъжете. Хайде сега си намери половинката, и мирясай..

Сега мога ли да занеса бензин там с колата и една туба в багажника? Резервоарът ми е 45 л, стават 65 - това са над 300 евро все пак. Накой близо до границата има ли?

А не, бе. Те чакат ти да им кажеш. Ама пак мерси де!

не се впрягай толкова!!! няма проблеми,сега се върнах от там!проблеми може да има от Солун и надолу,но до там всичко си е най-нормално

може и една на задната седалка - като едно време при ембаргото.. само не пафкай цигарки докато караш да нема буум-буум шейк-шейк дъ-руум