Албанец е убил 11-годишно българче в Гърция

11-годишно момиче от България е намерено мъртво в Гърция, съобщи гръцката полиция. Убиецът е албански гражданин, качил детето, за да го откара до дома му.

Обратно в новината

Коментари - Албанец е убил 11-годишно българче в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За жалост в такива случаи,мярката на съда в т.нар."цивилизовани" страни никога не е е достатъчно справедлива!Винаги съм харесвал съдебната система на мюсулманския свят за такива престъпления.Там вероятно смъртната присъда щеше да бъде изпълнена публично на някой площад от роднините на жертвата!Знам,че звучи крайно,но си мисля,че една такава присъда ,би трябвало да бъде и достатъчно внушаваща ужас и предупреждение към всички изроди с болен мозък !Изобщо има ли по-голямо престъпление от това?!

Круме, защо не харесваш и не взимаш пример от съдебните система на развитте европейски страни- работят точко като по часовник, за 24 часа съдят, в обществата им цари блестящ обществен ред. Защото НЕ ги познават и си тъп и проЗ циганин!

е, да ама тои няма да стрда ако го убят толкова лесно и барзо. тирабва нещо по- мачително и далго. за да стрда така, както е стрдала малката душичка рени. аз мисля, че смартната присада е доста лесен ижод за изверги като този. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя изверг да пукне в най-страшни мъки! Сега трябва да го изкарат на площада в Атина и да го режат къс по къс като започнат от оная му работа! Трябва да върнат смъртното наказание, пък да видим дали няма да намалеят извергщините!!!

прав е бил енвер ходjя като ги е дарjял в семлянки да живеят тia смрадливи албанzи !!!покои на дусата на детето -мака!!!

албанците са много мрасна и лицемерна нация. Много лъжат и на такъв аз втори път никога не бих се доверил.

На гръцкия съд му стигат доказателствата ако беше Българския да го е пуснал досега като при сестрите Белнейски

Гръцката полиция си е свършила перфектно работата. Родителите са съобщили незабавно а не като нашите - биле на свадба и дори не ги потърсили на мобилните.Така че от този случай до нашия има голяма разлика

d4

между шиптъра и мангала няма голяма разлика. отвратителни етноси. при гърците обаче нЕма лабаво...

Ужасно престъпление. И ще лежи до края на живота си. Дано да не се случи да го съди БЪЛГАРСКИ СЪДИЯ защото ще го пусне поради липса на улики.

Голямо възмущение, справедлив гняв, ама усещам аз как между редовете покапват и сладострастни лиги.

Tова е сатаната с два крака.... нямам думи.... милата душичка а убиеца в най -строгия затвор и то д о ж и в о т!!!

бог да го прости милото дете, а изрода да умре в мъки

Ужасно ! Непростимо ! Особено като се има предвид,че изверга,ще го осъдят на максимум (възможно -доживот) и ще си излезе от тюрмата след 10-15-20 години жив и здрав (с възможно доста "поразцъфнал" задник ) Впечатлява ме друго -ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ТОТАЛНА НЕГРАМОТНОСТ ! Да не правиш разлика между "блудство" и НЯКОЛКОКРАТНО изнасилване !!!! Без коментар ! Задушавам се от тази простотия !

Този мъж трябва да бъде публично линчуван...

Изрод!

Ако бях на мястото на бащата, щях да му разпоря задника на тоя. след това щях да го кълцам малко по малко, докато издъхне. Смърт за подобна сган!

Ако бях на мястото на бащата, щях да му разпоря задника на тоя. след това щях да го кълцам малко по малко, докато издъхне. Смърт за подобна сган!

....смрадливото албанско племе, трябва да се гори на сапун.... прав е бил милошевич....и малко им е било на шиптерите смрадливи....знам гадното албанско-ислямско мислене...тия са кто хлебарките, кравосмешение, 7-8 деца и бои с глава у джамията....не се капат, миришат, с големи четинсети тикви и малки оченца - смрад....да гние у панделата смрадливя шиптер...ако балгарин беше направил сащото с албанско дете, щеше да има вендета....да седи до края на дните си у затвора...

Абсолютно правилно мнение. Лично съм имал контакт с не малко от тях. Да видиш нормално телосложение със симпатична физиономия от албански произход си е направо находка. Има нещо страшно уродливо в тази нация. А физическият комлекс води задължително и до психически. Далеч от тези изроди.

Хората са еднакво уродливи навсякъде, без значение от религия и етнос. Както в Австрия, така и в Албания има изроди, които не заслужават човешки и граждански права.

Напълно прав сте! Християни унищожавайте неверниците. До крак. Иначе те Вас, ще заличат от лицето на земята.

Албанеца е християнин.Както и Майка Тереза е албанка и християнка.За постъпка ,като тази според мен трябва смърт.Просто уточнявам ,четете си статията .,човека е християнин-като разбира се пиша това ,за да спра изказвания на религиозна и етническа основа.Няма религия и етнос,който да не заклеймяват подобен род деяния,защото етноса и религията няматнищо общо той просто си е изверг и психопат,затова смърт.

Албанците са най-долният народ на Балканския полуостров За жалост малко хора знаят това

Бог да прости детето. Да гори в ада албанеца долен и цялата му долна нация. Да се затрие целия му род до девето коляно. Огън да ги гори всичките му роднини. Те албанците много обичат крурното отмъщение - дано го застигне албанеца. Долу албанската напаст. Те ще унищожат Македония преди циганите да затрият България. Признаването на Косово е най-голямата грешка на България - направо затрихме Македония с това. Още много ще си патим от албанците. Отношението на Албания към живеещите там Българи примерно около 50 000 души главно в района на Голо Бърдо е било нечовешко в годините на комунизма, преди това, че и сега. Нямат никакви църкви, училища, всичко им е затрито. Вярно тук става дума за лична трагедия ама народ дето е станал независим само и единствено благодарение на пролятата Българска кръв през 1912 да започне веднага след това да мачка българите и така до днес няма място под слънцето. Пълна изолация на Косово. Никакво признаване. Как бе винаги намираме губещата страна да заемем, та и с Косово сбъркахме. Смърт на убиеца и целия му род.

кога ли нашите топполицаи ще разкрият убийците на сестричките белнейски

Албанците са най-криминогенната нация в Европа.Жестоки и примитивни хора.Почти като животни.

Трябва да си голям изрод за да направиш такова нещо!

По БНТ казаха, че детето е взето на автостоп в 01.30! По това имате ли коментар, като например къде са били родителите му? Изроди има навсякъде, затова по-добре да си гледаме децата, за да не се стига да търсим причините в другите!

"Детето било в неизвестност от вчера следобяд." - Един и половина СЛЕДОБЯД, мамка му, четете преди да коментирате. А на шиптъра като му треснат педофилия, многократно изнасилване на дете и убийство на дете по особено мъчителен начин, не му давам повече от една нощ в затвора между другите затворници. И ще се моли да умре през цялата тази нощ за да спре мъките си, съдейки каво съм чел за отношение на обикновени затворници към педофили и детеубийци

Абе, ти си много отворена! Къде били родителите? Ами, може би - на работа. Хрумна ли ти???? Или беше по-лесно да ги оплюеш в скръбта им? Повечето родители работят и не могат да стоят винаги до децата си. А и детето не е толкова малко, за да го съпровождат навсякъде. Защо изместват основната тема - че този човек е ИЗРОД????

Има нации , които са изкривени целите. Не е вярно че няма гадни нации а гадни хора само. Расизма не е само за простите хора. Имам си образование и работа прилична и семейство, но определено мразя няколко нации. Който е пътувал по света знае за какво става дума.

абсолютно си прав! Не всички албанци са такива, но мнозинството...за тях спор няма. Същото важи и за турците, иранците и пакистанците. За тях жената (без значение на каква възраст е- дете или старица) е парче месо и нищо друго. И религията им е такава, и начина на мислене им е такъв.... с изкючение на една шепа от тях, всичките са си останали в каменната ера и би трябвало да бъдат третирани като неандерталците, каквито са.

Кретенизма не ходи по нациите а по хората

Не си само ти, доста сме, но си мълчим, заради цялата простотия с политическата коректност...

Милото дете, как го е мъчил този изрод! Никой не заслужава такава ужасна смърт. Бог да го прости и да помага на родителите му.

Този албанец да ни го пратят тук в България. Ние ше му покажем как стават нещата!

хахаха, как стават нещата? Условна присъда нали? хахахаха

да бе, ще му покажем, колко лесно може да мине безнаказано. в гyрця поне ще го осудят. горкото дете!

Това е отвратително, но не мисля,че албанците са по-лоши от българите, сърбите.. нима всеки ден не се случват страшни гнусотии в Бътлгария? За колко от тях изобщо не разбираме?

Не мислиш ,защото не ги познаваш.Който ги познава,е на друго мнение.В един момент,чак се вбесявам от толерантноста на българите към другите нации.

Браво на гръцката полиция!

А може убиеца да грък, по-удобно им е да набедят от друга националност. Малко ли гърците злоупотребяват с работещите там българи ?!?!? Знае е се за много такива случай, преди време бяха изнасилили момиче, съучениците му гърци направили това. И гърците са гадни копелета, като навсякъде......

"След като направил самопризнания Яни Меркай завел полицаите до местопрестъплението, където отново е потвърдил деянието си." понапъни си малко мозъчето за да разбереш какво пише тук!!!

Горките гърци и там се напълниха с албанци,булгаристанци и пр. сган.

Що не земеш да се гръмнеш ще ти олекне,ебахти и смотаняка.