Щаб ще пресмята щетите от блокадата

По разпореждане на премиера Бойко Борисов се сформира щаб за оценка на загубите от блокираната граница с Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Щаб ще пресмята щетите от блокадата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б.Б иска да отклони вниманието на хората от резила с Р.Ж

комунисти тихо в ъгъла !!! накажи ги бат Бойко

Смях в залата и весело настроение!Гладна кокошка просо сънува!Че кой ли ни обръща внимание?И какво сме ние-държава или територия,нация или население?

Ого си е Ого, но, както и Костофф може да изрича банални истини. Всъщност, всеки може да ги изрече.

Какво друго предлага Месията? Искаме само Цирк и Зрелища ... Можем и гладни да си седим. Един е Бойко!!!

Тоя щаб и той парички ше лапа, нали ? Ей чудно как някои печелят от нещастието на други.

Кое от всичко, което говорихте направихте г-н Премиер? Нали обещахте, че няма да управлявате без пълно мнозинство? Яд ме е, че гласувах за ГЕРБ, въпреки простотиите, които Бойко направи в София като кмет. Сега ги изнасяме и в Европа ...

Кметове на съседни на пограничните ни общини изпращат заявления, информиращи нашите управници какво ще се случва, а нашите пак изпращат молби. Докъто се молим, няма да има оправия в нашата страна.

Нека сформират щаб и за оценка на щетите от снеговалежите през зимата ... :))

Абсолютно съм съгласен с Ого, но никъде не чух, нито четох къде са нашите синдикати? Къде са нашите фермери и защо те не се обявят в защита на гръцките си колеги? Една стара българска поговорка казва, че: ЩОМ МЕЧКАТА ИГРАЕ У САСЕДИТЕ, ЩЕ ЗАИГРАЕ И У НАС.

Ого, българинът от всичко разбира, вкл. и от сметки за щети, които всеки може да направи. Сигурно и за министър си по-добър, и за президент... гледай си там живуркането и остави по-умните да се оправят

Щетите от стачки нито не подлежат на компенсации, нито на осигуряване. ББ баламосва публиката, че някой ще ни даде пари заради гърците.

Не ви ли е срам бе, нещастници долни? Цял щаб за две сметки от първи клас. Поне кажете колко ще платим от данъците си за тия хрантутници и негодяи! Повръща ми се от вас.

ББ е вечно вчерашен и непоправим! Нито и следа от критично отношение към себе си, ни най-малкото съжаление и разкаяние, че той с безотговорното си поведение нанася такива непоправими щети на България. ББ е жертва на собствената си глупост и заблуда, но защо и България трябва да страда от тази глупост?

Ей Ого, щаба е от експерти на министрството. Т.е. от твоите данъци вече им плащат заплатите. Ако ти или превозно средство на твоята фирма чакаше на граница, друга песен щеше да пееш. Като искат да ги чуят - да ходят с тракторите си пред тяхните министерства. Не да задръстват границите. Аман от псевдо-компетентни.

А кой ще пресмята щетите от миналите и НАСТОЯЩОТО управление на страната??????

абе то убаво, ама да не стане като със сметките на Хамстера по време на газовата криза...