Гърция вече издава лични карти с пръстови отпечатъци и кръвна група

Генералният секретар на обществения ред Манос Логотетис поясни, че новите документи "нито могат да проследят, нито да заснемат, нито да направят каквото и да е друго, което би могло да ни обезпокои".

Обратно в новината

Коментари - Гърция вече издава лични карти с пръстови отпечатъци и кръвна група | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами нормално - идва Novus Ordo Seclorum and Big Brother is watching you. Новият световен ред и Agenda 2030 на дядо Клаус Шваб си вървят ръка за ръка. 666 - знакът на Антихриста идва. Идва и самият Антихрист. Глобалистите-сатанисти ще го посрещнат буквално насрани от кеф.

А кръвна групо за чий? Ше кажете ако се наложи да преливат кръв, ми да си носни картонче с кръвната група, да направат електронни здравни доситета, които само докторята имат достъп до тях, що треба да е изтипосано на документа ти за самоличност, пускат те за издирване и кво в съобщението 180 см висок, 100 кила, черна коса, еди кви си очи, кръвна група 0 -

Още помним как излизаха до магазина със СМС. Като нищо целта е ако се размажат накъде по-бързо да се взима решение кои органи да им бъдат рециклирани. Дистопия.

То така се започва и все по изисквания на ЕС и САЩ... Първо отпечатъци и кръвна група, после биометрични данни, после дали сте ваксиниран или не, после чип в картите, след това чиппове в тялото и всичко ще е за вашето добро, ще искат да знаят всичко за вас, къде се ровите в интернет и от какво се интересувате, всичко след вфеме ще се купува само по интернет, който няма чип няма да купува или продава, така ще бъде изложен на смъртна опасност да не може да просъществува, ако няма чип, в който ще има цялата информация за вас от раждането ви до гроб... Когато някой знае всичко за вас, ама абсолютно всичко, той ще може да ви контролира, както си поиска, а свободата ви ще бъде отнета. Ако не мислите, като всезнаещия и имате нещо против него, той ще ви изпраща съответната институция да ви вкара в правия път начертан отгоре, ако откажете ще ви смачкат по най бруталния начин... Затова опичайте си мозъчетата и се обединявайте за отпор на това, ако започне да се прокарва..

То па сега що си мислиш, че имаш свобода..голем роман, големо чудо..Свободата си я предаде доброволно с първото ти влизане у интернет :))))

Как взимат кръвната група обаче. И като цяло за чий им е на милиционерите... ? Дебилна история.

“ се предоставя възможността за доброволно посочване на кръвната група и резус фактора след представяне на медицинско изследване.”

Къде пише за чий х... им е на милиционерите кръвната ти група? Като се тръгне по тази плоскост какво следва? ДНК проба да предоставяме на "държавата"? Овце.

Кво "чети бе" тикво Странно, че няма как да ти се направи реплика на коментара?????? Да не те е страх от ДНК-то ти нещо или кръвната група хаха. Човек когато няма какво да крие хич не му пука. Страх ги е само тези който имат какво да крият основно лудост или престъпност.

Какво нямаш да криеш бе палячо слаботоков? Моето ДНК си е моя работа понеже не ми го е дала "държавата". Лизачите и дупедавците сте дъното на човечеството. Думите свобода и независимост са ви чужди. Нямал какво да крие... Не всички сме като жена ти и майка ти. П.П. няма реплика понеже никой не те е молил за тъпото ти мнение.

Еднократно 2-3 секунди в микровълнова винаги са помагали на такива чипове да не вредят ;)

Само прост овчар може да се притеснява, че картата му ще го следи.... къде, защо? Може би докато дои кравата? А "професионален" фотограф да реве, че "му вземали хляба" ..... майко мила! По-добре да остави тази професия и да хваща гегата.

Ти? Марш в кошарата.

До момента гърците ползваха за официален документ щофьорската книжка/едно картонче

Меее- мееее- меееее офсо!