Гърция отпушва КГПП "Кулата" с нови ленти за движение

И тази сутрин опашката от автомобили за влизане в южната ни съседка бе над километър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в тая смотана Гърция,дето не може да си уреди хората,които и носят пари да стигнат нормално до хотелите,а не като овце! И не съм от тези за са за 2 дни с пълните багажници! Щяхме да ходим на Лефкада за 24 дни и в скъп хотел. Сега отпрашваме за Турция,Фетие....?

изпукате по пътищата да ви еба майката селяндурска!

сега вече не хоро ще играят ами кючеци и гюбеци с къчове ще фъргат

Имам един въпрос какво е това КГПП, за което се говори в заглавието?

A престанете с тия простотии да няма граници в западна Европа и да ти искат и майчиното мляко като минаваш между държавите в източна Европа. На времето беше така със стоките сакън да не вкараш нещо дето струва над 20 лв. и почва едно рушкане на багажи.

Хайде пък след 2-3 години като ни приемат в Шенген без никакъв граничен контрол...

Лошото е че тия 2-3 година са като идването на комунизма. Ей там на хоризонта все идва, все някой го чакат. Аз тия лакардии ги слушам от 2007 сега сме 1021

Вие избирате бивши ку,ку,те подкрепят рублев и ще ходите при путлер на море.Не се ли усещате накъде ви тласкат,ама тъпаци в изобилие.

Сега без Бойко намамуй!

Да ходят да се редят малоумниците като им е толкова акълът. Сега в жегите добре ще си изкарат 5 часа на пека. Все така да правят.

Никакви дебили не са,просто хората видяха какво е истинска почивка...Чисто море,вкусна храна и отлично обслужване.....С много напред са гърците в туризма не случайно от цял свят има туристи там....

Какво са видели, бе? Да ми ходят при мръсните византийци. Да се унижават да правят тестове или недай си Боже помиярски ваксини! Пълни дебили!

Да де ма защо изобщо се спират автомобилите с пътни знаци МИТНИЦА. В рамките на ЕС мита няма.

Накрая на магистралата да има поне 3 ленти за движение.

странно защо масово българите не желаят да почиват в родината си макар и за малко по скъпо - до сега не сме получили смислен политически отговор отговарящ на реалността а фактологията говори твърде ясно

Вместо да правите ленти спрете с ковид глупостите!