Гърция намали срока на зелените сертификати за преболедували

Над 150 хиляди гърци на възраст над 60 години вече нямат валиден документ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърция отдавна не принадлежи на гърците а на МВФ и световната банка ,а те принадлежат на едни фамилии които спонсорират СЗО.

Тия са ненормални. Колко години можеш да преживееш, ако се бодеш по няколко пъти в годината с незнайни препарати.

Хайде да Видим. Дойде ли време за лопати, секири и кой каквото има. Или ще набутате децата пред вас. Истината Ви Ослепява А Страха Ви Убива.

България и Швеция с еднакъв брой нови случаи през последните 7 дни - около 13 000. Но разликата в смъртността е огромна: - Швеция - починали през последните 14 дни - 23 души - България - починали през последните 14 дни - 1501 души - 70 пъти повече Извод: Ваксините действат

Аз съм съгласен, убеди сега и другите ваксинирани в това, защото нещо май не го вярват, най-ваксинираните държави са с най-много локдауни. Ние антиваксърите искаме всичко да е отворено, вие ваксинираните искате "мерки" от какво ви е страх?

И защо така-логично е да имаме три пъти повече починали, а не 70 пъти.

Данни към 08.12.2021 27% ваксинирани България - население 6 880 000 - починали средно за 7 дни - 105 78% ваксинирани Тайван население 24 000 000-починали средно за 7 дни - 0 52% ваксинирани Кипър - население 1 207 000 - починали средно за 7 дни - 1 78% ваксинирани Дания -население 5 831 000 - починали средно за 7 дни -9 68% ваксинирани Швейцария - население 8 738 000 - починали средно за 7 дни - 20 88% ваксинирани Португалия - население 10 158 000 - починали средно за 7 дни - 18 81% ваксинирани Испания- население 47 350 000 - починали средно за 7 дни - 22 80% ваксинирани Япония- население 126 000 000 - починали средно за 7 дни - 1 69% ваксинирани Израел население 9 200 000 - починали средно за 7 дни - 2 88% ваксинирани Сингапур население 5 868 000--починали средно за 7 дни - 7 Извод: Ваксините действат

Я сега смятай умнико и кажи защо починалите в Б ългария не са пропорционално на ваксинираните спрямо другите страни

Погледни от преди 2020 статистиката и ще Видиш абсолютно същото. Или си стоя до сега с главата в Задника или се правиш на Провокатор.

пълни ненормалници са гръцките управляващи!

Мицотакис е неуправляем вече - луд с картечница!

При външен дълг от 500 милярда Гърция отдавна е Продадена. Мицотакис е фигура нт. Е за това искат всички да са длъжници.

Освен, че са фашисти, са и страхливци и мижатурки, понеже посягат на най-беззащитните. Когато се справят с тях, ще започнат със следващата група.

psiliev@

МижИтурка! Но антиваксърите се образоват само във фейса и форумите, книжки не четат… добре че сте се събрали 50 -60 човека тука в Дира, раздирани от съмнения, дали сте на правилната страна, надъхвате се един друг с неистините дето сте прочели незнайно къде и се успокоявате като обиждате хората, които имат мнение различно от вашето (това е фашизма!). Аз като пуша карам ли ви и вие да пушите? Не! Пушачите са по-толерантни от непушачите! Ваксинираните са по-толерантни от вас! Като сте си направили избора, не мрънкайте, не обиждайте и уважавайте другите! Просто е

Има ли още някой да вярва, че целта на зелените сертификати е опазване на общественото здраве? Все по-очевидно е, че са създадени с една единствена цел - да накарат хората НЕПРЕКЪСНАТО да се "ваксинират".

Бум бум, шака лака бум

Навсякъде по света се правят най-нелогичните неща в името на масовата ваксинация. А само преди няколко месеца всички заинтересовани тръбяха, че ваксинацията никога няма да стане задължителна.

Откакто започна К19 историята няма 2 изречения от политици и "експерти", които да не си противоречат. Изкарва се вода от 10 кладенеца и се маже лъжа върху лъжа. Последното е направо златно: в момента се опитват да убедят неваксинираните да се ваксинират, защото ваксината работи. В същото време трябва да убедят ваксинираните да се буустнат, защото същата ваксина не работи след няколко поредни вече инжекции... :) Не им е лесно, но пък е много забавно за гледане и слушане. Някой психиатър може да направи професура на дивана пред телевизора...

Ваксинацията не е задължителна. Но ваксинирани и неваксинирани не могат да имат еднакви права. Ваксинираните се е погрижил за себе си, най-малкото да не натоварва здравната система. Никой не е длъжен да плаща за скъпото лечение на неваксиниран, което е можело да се предотврати с ваксина.

Тия не се шегуват. Ще останат без туристи, тъпите фашаги!

Напротив, туристите ще ходят в безопасна страна, а не в ковид гетото България.

Гърците ще съсипят населението си. Върла идиотия е да се ваксинират преболедувалите. Още по-голяма идиотия е, да се ваксинират децата.

Епидемиолог от Харвард!

Така става, когато се оставят фашаги да правят политика от медицина.

Да. Вместо да се окачат по дърветата като коледна украса.

Бустерните дози ще си ги слагат по-често от посещение до тоалетна при тежка диария.

Според новоназначеният германски здравен министър, 3тата доза не се брои за буустър. :) Така че от сега нататък - 3 инжекции за старт, буустър и след 6-9 месеца пак от начало :) Иначе светвате в червено и не ви пускат до магазина :) Голямо шоу, това е по-забавно за гледане от ДВД.. Сега от 70+% ваксинирани ще се окажат 30 пряко сили :)

Къде ги гордите гърци дето си знаели правата, бееее? А къде ги гъркофили и еврорасти дето ни обяснявахте какви сме овце и как "в нормалните държави затова са добре" щото не били овчици като нас.

и с гол г..з все си мисля, че колкото и да си горд, требе да си по-нискък от тревата и по-тих от водата, че ако ти врътнат кранчето и... става страшно!

Направо да ги направят 3 часа и да не излизаме от лекарските кабинети.Всеки надупчен като игленик с десетки дози , а на чифуто-фармо мафиотите сметките да се пръскат по шевовете от постъпления.

То накрая ще стане, че по-често ще трябва да се ваксаш, отколкото да си изкарваш нов сертификат...

Мицотакис и Драги най верните изпълнители на поръчките на Либералглобалистите ! В Италия сертификата важи 9 месеца , обаче гърка излиза с едни гърди напред и скъсява времето на 3 месеца и толкоз , така де какво се се разпищолили тия гърчоля !

В Гърция особено в Атина още от миналата година си е концлагер ,с любезното съдействие на Мицотакис ( доверен Сороски възпитаник ) не вярвях обаче че гърците са толкова страхливи и покорни , сега продължават да затягат положението , там всичко върви към задължителна ваксинация . P.S . А да , и от здравето на простолюдието всъщност никой не се и интересува .

Тия направо им дишам прахта

И защо ни съобщавате само за най строгите мерки по света? Трябва да ни сряскате непрекъснато ли? То пък бива поръчкова пропаганда!

Е, нека сме честни. Не съобщават за най-строгите мерки за света, че ще стане мазало. В Австралия, ако си говорил на улицата с позитивен човек, те вкарват за 14 дни в конц, извинявам се, карантинен лагер и не те пускат даже да изкараш 2-3 отрицателни теста през тия дни. При неваксинирани е забранено да се ходи. Може майка ти да умира от глад и да трябва да й занесеш храна. Забранено е.

Ок, най строгите поне в ЕС.

Има ли резултат? Или заразяването е същото, ама само се мъчат?

Явно си поредния чел истини за живота от Фейсбук. Нищо от това не е вярно. И поздрави от същата държава за която си мислиш че знаеш нещо

Ей, с един куршум удариха 3 заека! От утре официално могат да пишат 0 заразени, в болница и умрели ваксинирани и да отчитат 100% ефективност на ваксините.

Така, така. Овцете свикнаха. Вече на всеки три месеца - доза. Иначе - затворени в кошарката. Сега в Гърция, скоро и у нас. И нищо няма да направите :)

Че това много бре, трябва да измислят гранулирана закуска-ваксина и всяка сутрин да си похапваш! За здраве разбира се

Измислиха го - хапчето. Обаче все още не знаят как да издават сутрин документ за изпито такова.. :)