"Гардиън": С американското си лоби Виктор Орбан опитва да блокира помощта за Украйна

Твърдолинейната консервативна фондация "Херитидж" събира поддръжниците на унгарския премиер; в срещите се включват и републиканци от Конгреса

Обратно в новината

Коментари - "Гардиън": С американското си лоби Виктор Орбан опитва да блокира помощта за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите управляващи са много предвидливи.Искат да построят магистрала от Русе за Русия с цел бързо пристигане на руснаците, сега баламосват янките ,че те ще я ползват

Този дебелосерко защо не напусне ЕС и не се присъедини към ватенките?

Орбан е единствения защитник на украинците. Орбан е против това невинни украинци да умират за кефа на ЕС дьомбелите, които много искали да "победят".

"Украйна успя да освободи повече от половината от територията си, която руските сили окупираха след инвазията през февруари 2022 г" Я пак!?!?!? Баси глупостите

Голямата глупост си ти

Браво на организацията не е като нашите политици защитава си народа

Велик!

Значи зад Орбан стои не само Католическата църква, ами и определено американско лоби? Ясно защо е толкова смел.

Орбан единствения политик от Источна Европа който защитава интересите на народа си

Пишеш неграмотно. Кой клас си завършил? Осми...?

8ми давам му не повече от 4ти

Унгарски диктатор и неговото време ще мине фашист

След Украйна е време за освобождаване и Молдова Грузия време е руснаците да се замислят много сериозно ще победят ли в Украйна е време да се замислят и за Молдова и Грузия! Това са държави били част от СССР време е великата и могъща СССР да се възтанови и тя да бъде противовест на ЕС и САЩ! България не беше част от СССР но беше верен съюзник на СССР! Време е България да се съюзи със новия възроден съюз на СССР възтановен благодарение на великия Путин! По време на комунизма си живяхме много добре появи се измислената демокрация и всичко хубаво в България се развали индустрията умря и закопахме дъното! Време е Русия да възтанови СССР и ние да се присъединим към тях! След победата над Украйна е време да освободим и Молдова и Грузия а и те и без това си бяха част от СССР на времето! Давай Путин мачкай всички а ние българите ще ти бъдем верен съюзник и ще бъдем заедно с Русия! България е едно със Русия ние сме братя и сестри с тях и сме една кръв! Долу американските и ероджендърски съюзи ЕС и НАТО! Вън България от НАТО и ЕС!!!! България с Русия и заедно с тях в един съюз!!!!!!!!!! Да живее Русия и нашите руски братя освободители на България!!!!!

Да ти сера на братята! По-зле са и от най-големия враг.

Сери сери че после да имаш какво да ядеш глад идва.

Имам едно усещане че Орбан и анадолския резняк ще катастрофират или ще паднат от седмия етаж.

Западът, хитро и нахално непрестанно лъже и мами хората си, че ако не помагат на Украйна войната ще отидела при тях. САЩ и ЕС, чрез НАТО са в цяла източна Европа и Балтика, не им стигна това а ровят и в бившите републики на СССР, което е абсолютно неприемливо за наследника на съюза Русия. Войната в Украйна е стратегическа за Русия, или се предава и бившите и републики отиват към САЩ или си връща влиянието там.

Ти не викаше ли, че Русия няма да нападне Украйна? Ти нямаш мнение. Ти само повтаряш опорки.

Ние каква работа имаме в междусъседски конфликт,който не ни засяга???

Русия такава честна и искрена нали? Оф колко идиот трябва да си, че да вярваш че една диктатура я чака разцвет. Нищо като руските прасета огладнеят друга ще я запеят

Браво на Орбан политик на място политик защитаващ родителите си.

Щом и Орбан взе да им влияе на вътрешната политика с неговото си унгарско лоби. Само Шорош и син не им стигат

Айде сега ! Ако не е Владимир Путин то е Виновен Виктор Орбан , кой ми С ... в Гащите !

Путин. Той ви сра не само в гащите, но и на главите. :))) И вие гордо цапате навсякъде и викате, че е чисто, иначе трябва да признаете, че сте глупаци. :)

или просто да върви надника?;)Например да кажеш,че консерваторите са путлерасти,или не ти стиска?;)

Американският сенат ВЕЧЕ спря финансирането на войната в Украина. Какъв Орбан? Това че основно републиканци са тези които проявяват разум и гласуват против войната ни най-малко не означава че зад тях стои Орбан! Той е един от малкото мислещи лидери на тази планета, но не е човекът който управлява Америка! . И като цяло: Джурналята, спрете тъпата пропаганда, смърди от километри.

"Тя подчертава, че "смелите мъже и жени в Украйна" са попречили на войната да се разпространи в други европейски страни като Молдова." Верваме и то многу.

Най-смешно ще е догодина ако Тръмп спечели изборите догодина и изведнъж се окаже, че Унгария е най-верния съюзник на САЩ. Тогава нашите подлоги евроатлантици ще се гърчат и чудят как да се извъртят срещу всичко, което са говорили досега.

Орбан вече беше на конгрес на Конс. партия в САЩ и говори на него;)

.

Мъжага с топки. Дано другите, дето не да им омекнали още китките да се присъединят към него.

Орбан нито е русофил нито русофоб. Боли го уя за Киев или Москва. Той се вълнува от Унгария. Тая война разби търговията между ЕС и Русия от която Унгария печелеше.

С други думи - ОРБАН Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ,а не е подлога

През Отечествената война 1944-45 българската армия участва в освобождението на Унгария от фашизма. Време е Унгария да ни освободи от соросовския маскиран фашизъм.

Един истиски патриот е Орбан мислещ за националните интереси на държавата Унгария. Унгария е независима държава член на ЕС и НАТО ,така както е казано в договорите и хартите. Тя премахна сосросоидната заплаха за образованието ,културата и демографията си.По нейния път бавно тръгват Полша и Румъния като независими държави членки на ЕС и НАТО.

Че свърши ли войната е пътник. Както и Унгария. ...

Орбан знае, че страната му може да разчита на Русия.

Преизбират си го още преди войната, логиката ти нещо куца.

Орбан е ръководител и си защитава интересите.

Германия забрави 1945 г.

западняците ама оно и длинная рука Кремля не е за подценяване

Еми Троцки чак в Мексико го "настигнаха" с помоща на "Барселонски агент" предан лично на товарищ Сталин-ама иначе "испанец".........По рождение де.......

а ве тя и нашата рУка е бая дълга ..Моторолата ..Гиви ..Zахарченко ...Дарчето Дугина ...оня ден колаборанта предател Кива и още беZрой промосковски маши ги иZпратихме в небесните висини >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.

На над 1млн. хохоли дали им е по-топло от това???А и "вашата ръка" е,докато има долари;)После оставате и без двете;)

какво американско лоби има тоа проруски иZмекяр Обрания ?

На ти едно бананче за простотията.