Намалиха с 25 000 лв. гаранцията на ”гербера” от Суджукгейт

Софийският градски съд е намалил гаранцията на бившия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов, обвиняем по Суджукгейт, от 45 000 лева на 20 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Намалиха с 25 000 лв. гаранцията на ”гербера” от Суджукгейт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гърбавите маневри!?Беден бил момъка!?Не издържал на такива съдебни гаранции!?Тия, дето ядоха с него суджуци по веригата нагоре, да бяха му помогнали с някой лев, за пустата съдебна гаранция!? Нищо де!?Сега ще му проточат едно петгодишно следствие, което накрая, тихом-мълком ще бъде прекратено!?Или ще му натътрузят една строга оправдателна присъда, след която гърбавото измекярче, в пълно замълчаване около него, току-виж се озовало и като заместник-министърче, из някое министерство!?

Мафия!

ДО ПО-КРАСИВ Е.-АМИ ВЗЕМИ СИ ГО У ВАС ЗА ЛЮБОВНИК!!!

Борисов да го награди с орден и да приключва случая. :)

По-красив е от ... Нинова например.

Ходатайствал е за убиеца от НДСВ. Навързани са като свински черва ГЕРБ и тройната коалиция въпреки всички алабализми на Тиквата.

АКО БЕШЕ В САЩ,С ТЕЗИ ГОДИНИ ЗА 6-АБВИНЕНИЯ,ОСТАТЪКА ОТ ЖИВОТА СИ,ЩЕШЕ ДА ГО ЗАВЪРШИ В ЗАТВОРА!!!

Лека-полека ще я докарат до там да му дадат някой лев! А после ще си го пратят по живо по здраво да си харчи откраднатото. Няма заради него да правят прецедент да осъдят депутат я! ;)

имал 6 обвинения и за всички пише от колко до колко години, "Eвентуално", може да получи присъда! A, за Tретото няма бре?? 3а поисканият суджук не са писали присъда?? Bероятно несъвършенство в закона, а ??;))

"Междувременно авторът на сигнал срещу него се оплаква от натиск срещу него и семейството му. Бизнесменът Кирил Костов твърди, че срещу него са започнали постоянни проверки от държавните институции, отделно е получил и заплахи за живота си." В ТИКВОландия всичко е пълен хаос!

бая годинки стават, да видим сега съдебната състема ,колко ще му даде.

Айде и съда ще хапне от суджука,Борисов им е обещал!!Обещано от ГЕРБ!!

Ще му трябват на човека тия пари от намалената гаранция....нали трябва и той хляб да яде, не се докопа до парче от мръвчицата...:) Мамин, златен той...невинен

ИМА ПЕТ ОБВИНЕНИЯ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ЗАПЛАШВА ! ДА НЕ БИ ДА Е ОТ ЖЕЛЯЗО?

.....не герберас.......