"Галъп": Правителството се приема като неизбежна опция, но без ясни очаквания

Над 45% са оптимистични за работата на кабинета, 53,6% смятат, че ГЕРБ за измамили избирателите си, 63,9% смятат същото за ПП-ДБ, а 64,2% са против кандидат за кмет с близки от бившата ДС

Обратно в новината

Коментари - "Галъп": Правителството се приема като неизбежна опция, но без ясни очаквания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже опази България от пишман бизнес политици. Никой няма доверие в тях, положението ни е трагично, ще сме щастливи да си отидат в Украйна там да помагат а не в България.

Социологическите агенции са едни от най-големите манипулатори. Такива "проучвания" трябва да се представят от медиите само когато има такива на поне 5-6 от тях на зададени едни и същи въпроси. Така и хората лесно биха могли да направят сравнение на резултатите и съответно заключение за истинското мнение на хората и за разбира се за социологическите агенции.

Като гледам резултатите, болшинството от народа е на мнение, противоположно на действията на назначеното от Посолството правителство. По всички въпроси е близко по-скоро до изказванията и възгледите на Президент Радев. Тогава защо, по дяволите продажните телевизии канят само миризливи соросоиди, които се опитват да ни зомбират и да ни убеждават колко е добра демоКРАДЦИята и как войната ще спре, като даваме още и още оръжия и финансираме хохолските фашисти.

80те% са мнозинство.

Ще е първото, което ще бъде изцяло избесено, при идването на новия Народен съд! В името на народа!

Тоя Вили Лилков е динозавър пещерен комунист

урода неземен Райчев какви катми, какви резани от пица и какви роженски стълбове е нарисувал. Връзвайте го, бе, не виждате ли че страда от бяс главурника.

И какво като 80% смятат военна подкрепа за Украйна за грешна? Има ли поне един в тая сглобка, дето му пука за мнението на народа? Най-много да си го преместят. И на фона на такива социологически резултати онова нищо Гр. Иванов да ми твърди, че Радевата позиция била проруска и не отговаряла на националния интерес? И да не говорим за самоубийствена та кандидатура на ченгеджийското отроче! Ама така е, Левски си го е казал: Българинът жадува за свобода, ама да може някой да му я поднесе на тепсия. Над 60% не гласуват, сегашните си ги избира тяхната политическа и икономическа клиентела. Народе, спиш...

Галъп,що не си ЕПМ продажна?

Глупости не ми се четат.

А пък, Квазимодото Андрей с изкривения към гъза си поглед е само с една опция-шут в гъза и затвор за откраднатото и превърнато в голф игрище и другите му извратености.

Не, не се приема това правителство но чрез медиите обработват народа

Оставка незабавно, само кражба върви и това трябва да спре незабавно.

Така си им мина живота на Шило,Инфо и.т.н руски тролчета във вярата в светлото бъдеще,дето руски ботуш пак ще ни настъпи.

Един месец да си плати коцето - руската подлога след всяка песен на Кондьо в тубата да върви негов рекламен монолог и по-стресиращи резултати ще има.

Лайте си,на никой не пречите.Нито Россия ще спечели войната,нито Мунчо може да се кандидатира за още един мандат,а това е най-влиятелните руски агент в България.

Шило

Още един, който е в безтегловност...Първо, Русия вече спечели войната. Второ, Радев и да иска, не може да се кандидатира за трети мандат. И това ли не знаеш?

Написал съм го рлистко идиотпе.Тьй писател,не писатель?

Хохолче, не пиши в българските форуми. Не ти се получава!

Пропагандата започна! Народа бил доволен от това правителство... Цъфтим и ни еват.

Хаха, сега стана ли ви ясно, защо не разрешават Референдуми?

Щото мат"ряла е малоумен и не бива да решава глобални въпроси,да си гледа паветата и пенсията е достатъчно.

Шило

Е, не преценявай другите по себе си.

Мурзилка

Ама тоя същия мат'рял избира и парламента! Един път лош, друг - добър...

които не са се наузили да шофират ще решават проблеми от иконмическо и гео-политическо ниво... мерси...

Най добрите години за България бяха по времето на Баце.После руският агент вдигна юмручето и настана хаос.Сега ни чакат поне още десет години просперитет с новото правителство.

Шило

Герберче си, нали? Не ви се дялка с останалите, а?

Дата, тогава Баце одеше при Путин, даже кученце мы подари, беле дружба, ехееееей!

Шило

Сещам се, как и хленчеше при Путин, че сме им по-малкия брат.

Докато не се блокира руската пропаганда в България и по-тежки извадки ще гледаме.

Шило

Пропаганда не е необходима, за да се видят реалностите, пич. О те не само прозират, ами вече и слепите ги виждат и глухите ги чуват.

по интересно е че 64% смятат че ПП са предали избирателите си 53 смятат, че герб са предали избиратели 49.4% срещу 33.7% смятат че това е правителство на посолството близо 60% смята че румбата защитава българския интерес... 78% са против оръжия за осрайна И после излизат същите и дават 26% на гроб , 20% на ПП Ще пращаме оръжие на осрайна Румбата е руски агент Пращаме БТР-и па снарежения па тва ти оновати сега явно има огромен дисонанс между хората и управляващите .. следващи избори трябва серизоно да се купуват и продават гласове и да има нагодия щото всички ще паднете в кофата пред възраждане...

Шило

Лошото е, че баницата е малка, за да се налапат и да плащат на следващите избори. На нея са вече пет групировки-ГЕРб, СДС, ПП,ДБ,ДПС...Голямо крадене ще падне.

Надевай се

Ами ще трябва това правителство да го търпим пълен мандат,като не ни стиска да стегнем чемодана за Россия...,

Шило

Тц...Нема да е много.

Шиле мамино

На бас ще ще виете гладно минимум четири години дрОгарете на Пасоля?

Шило

То, както върви, вашите избиратели ще ви изритат бе, троляци!

Карат го по оня запис. До сега е 1:1. Кочината е пълна . Що изгониха Лукойл? Кой ще плаща данъци?

и във фейсбук и в офиса всичките приятели и колеги на 100% подкрепяме Украйна и еврото

Шило

Двама човека ли сте само в офиса?

На следващите избори, възраждане ще са номер едно. Отзад напред де, и ако итн не се промушат пак, тогава може и да са номер две.

Гледаш проучването и разбираш защо в България е кочина,

По избори с обещания за решаването на проблемите на хората. При влизането си в НС вече се отметнаха от всичко и само за Шенген и еврото на ум. Зор да не се плаща нищо допълнително и да не се правят никакви харчове защото при 3% дефицит от другата година януари месец искат да сме на еврото!? И реално какво им остана? Днеска по какво водиха дебати? За нещо си и щяло и нещяло!?!? И изведнъж как да се подмазваме на ЕС за Украйна и другите въпроси. Докато при служебен кабинет бутат леко нещата.

Дира постоянно зачиства неудобните мнения. Аз обаче ще повторя цифрите от изследването: 80% от хората са против още военна помощ за Украйна, 79% са против бързото приемане на еврото 60% смятат, че Радев работи за българския, а не за руския интерес (30%). 60% не приемат да се премахнат от Конституцията служебните правителства. 64% смятат, че ПП-ДБ са предали своите избиратели 45% - че и ГЕРБ-СДС са направили същото 49% признават, че има "натиск от американското посолство" (срещу 35%). С две думи, народът вече е наясно с лъжите на пропагандата! Цифрите опровергават лъжите на ПП-ДБ

Шило

Лека корекция- близо 54 % са на мнение, че ГЕРБ са измамили избирателите си

По добре Сидеров за кмет орколкото на ПП ДБ комуниста

Аз съм много доволен от Посолството, от правителството на Посолството и най-вече от действията на новия Губернатор - Г-н Мертен. България отдавна не е имала толкова напорист и енергичен управляващ.

Шило

Леле, не ми се мисли, ако сега има едни избори, къде ще изпаднат ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Определено ПП и ДБ излъгаха избирателтие си и трябва да отпаднат от НС на следващите избори! Затова мисля са се хванали здраво за сглобката и ще доят държавята 4 години!

цялото проучване. Дира не казва важното.

не на еврото 80%

А кой плаща на Галъб кога ще напишете?

Шило

Който поръчва проучването, ама смятай, какви ли са реалните резултати. Щото, много неща не могат да се скрият, независимо от плащането.

Платена лъжа... въпроса е койня плаща, амбасадата на хуймериканския посланик-губернатор или пеефски

Вие лъжете.Ние не Ви вярваме и Вие го знаете но продължавате.

Плащат ни пишат. Дреме ни че не ни вярвате!

Шило

Към трялака на ГЕРБ и ПП-ДБ- вижте, колко от гласувалите за тези групировки се отрекоха от избора си, бре. Повече от половината и за двете шайки поотделно.

Нелигитимни престъпници взеха властта.

Обръщам се към всички, които искат справедлива присъда за убиеца на Милен Цветков. За да се случи това, трябва да се сформира финансов фонд с който да се направи "дарение" на съдийския състав, който се занимава с делото. "Дарението" трябва да е чувствително по-голямо от "дарението" което е предоставило вече родителското тяло на убиеца-наркоман. Тогава и само тогава, можем да станем свидетели на справедлива присъда. Това е единствения начин по който работи ефективно нашата съдебна система. П.С.С. Няма ли "дарение" има ...... "отпадане по давност".

80% мразят това правителство работещо срещу България. 7-10% платена измет гласуваща за ППДБ и 10% с психически отклонения и измами с гласове, дето не знаят къде се намират. Всичко останало е манипулация и фалшификация на изборите. Ето ви реалната статистика.

Шило

И още нещо, което впечатлява силно- приоритетите, свързани с Украйна и еврото, хич не се харесват на българите? Резултатите са показателни!

чие. chie правителство е това, че да не го бомбим, заедно със съда в хага? Бог с нас Бог с нас

Шило

И какво става? Шайката, наречена лидери на политическите партии в управлението, скъсаха връзката с избирателите си?

чие правителство е това, че да не го бомбим, заедно със съда в хага? Бог с нас Бог с нас

БСП на гърба на България, Си правят предизборната кампания

Шило

Бах маа му...Ако тази представителна извадка дава представа за подкрепата за БСП, то означава, че тая партия ще има абсолютно мнозинство, бре!

Шорош спре кинтите и остината лъсна

Тези от “Гълъб” дето са мошеници които не искат да си плащат за бранда който използват, изобщо не ме интересуват. Дир плащат ли ви да публикувате тази помия?

Правителтвото се справя много успешно, щом Русоробите и президента са в амок

Тъй ли бя Кенеф

Онзи ден Тренд, днес Галъп. Пропагандата се пораздвижи. Въпроса е кой им вярва:)

С изключение на това колко са доволни всички от това правителство и какви положителни очаквания имат, всичко друго ми се вижда адекватно и близко до истината.

Коалиция на предателите, на които трябва да бъдат повдигнати наказателни обвинение и в затвора. Те нарушават и конституцията и НК, включително раздел предателство и шпионство. За: "20,0% са "за", "против" са 78,1%, когато става дума за интензифициране на военна помощ към Украйна. Данните не са изненадващи и по отношение на сроковете за приемане на еврото. 21,4% са за забързване, но 71,9% са против България да бърза с въвеждането" Защо не слушат народа? Къде е демокрацията (народно управление)? Дори по конституция (алинея 1 член 2), властта произтича от народа, непосредствено или чрез органите предвидени в конституцията. Не пише че властта произтича от посолството. Международни договори не могат да противоречат на конституцията и ако противоречат не се взимат в предвид. Отделно че няма противоречие за референдума, защото "след изпълнение на критериите", не е "при изпълнение на критериите" (събитие). И 100 години след изпълнение на критериите, е след изпълнение на критериите и няма противоречие. Това да не е програма, със слушане на събития и хоп в тази микросекунда сме в еврозоната. И се чудят, ооо ама ние сме влезнали в еврозоната. влиза се при решение на хора. С подготовка. Оценки. Дали добре сме излъгали критериите, като на записа. Дали ще има вето от държави. И така нататък. Но не е при изпълнение на критериите. Това е нереално и нереализируемо.