Галъп: 55% от българите предпочитат машинния вот

46,2% от интервюираните смятат, че влизането на България в Шенгенското пространство е в една или друга степен важно, сочи социологическото изследване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този резултат може само да показва с колко са излъгали ПП и ДБ за да влязат в парламента.

Преди 2 дни имаше анкета в дир.бг, която също показваше 55%, същия резултат като галъп, което е невъзможно. Фалшивите резултати от това проучване доказват че трябва да се гласува с хартиена бюлетина.

Сакън гласуването с хартия е голяма ценност, като гледам с какво усърдие коментиращи оспорват резултатите от проучването.

.

Не е нужно да хабите средства за изследвания на тази тема. На следващите избори още ще се види реално мнението на хората за машините. Ще се види колко ще изберат да гласуват с машини и колко с хартиени бюлетини.

Не са 55% , а вероятно 555% или повече, зависи от СТЪКМИСТИКАТА.

То пък хартиената бюлетина е светая светих.Там няма никакви манипулации. А защо тогава има стотици хиляди невалидни,подменени чували и т.н. Май защото платените неграмотници не Магат да си получат парите.

Галъп са говорители на задкулисието и олигарсите.Нищо ново!Не е до технически умения,въпроса е подвеждаш,а до софтуерните манипулации и намесата на ограничен кръг хора от частна фирма за крайния резултат без да може нито комисия,нито ЦИК да участва.

Това форум за малоумници ли е?Аз пък искам банкоматите да са български и да пускат повече пари.А и софтуера да е прозрачен.

Няма нищо общо с банкомата,!А с банкомата ако ти копират картата едни добри хора,също може да изгориш.

Търговската банка дава гаранция за трансакцията.

Някой тъпчо да каже как се манипулират 12000 машини и никой да не забележи разлика в разписките и отчета на машината.

Манипулират се чрез софтуера и флашките.Зависи от софтуера как е настроен.Флашките никой не ги проверява,хвърлят ги в чували, машините са сертифицират само 5 % от тях.Играта вече е разкрита,и да има разлика в разписките много често.

Практически 100% от българите не знаят къде е по-голямата измама. Хартиените бюлетини знаят как да ги "броят" още от съветско време; машините кой и как ги е програмирал не се знае, но изглежда затрудняват хартиената измама та се получи коалицията дето нямаше никога да я има, ГЕРБ-ДПС-БСП.

В България за първи път се гласува с хартиена бюлетини през 1879-та година.

Аз съм броил бюлетини няколко пъти. Ти участвал ли си в секционна избирателна комисия за да твърдиш, че знаеш?

Галъп боклукчарката агенция на голфърите продажни.Точно образованите да предпочитат фалшивите машини " мадурки" с откраднат вот,ако е вярно говори за крайна необразованост и липса на информация.Фирмата доставчик е съдена в няколко държави за изборни фалшификации,а в Луизиана където до скоро ги ползваха е прекратено,отиват на скраб.Ако не се прави разлика между машини плинтери и машините венецуелки на една офшорна фирма говори че сме зле с образованието.Но по всичко личи,че задкулисието работи с галъп както винаги и това е крайно неприемливо.

че гербо-депесарите можете да разчитате на победа само ако се мъкнат чували с бюлетини.

И наврат флашката с кода в гъза ти!!!

Да са живи и здрави. Гласуват с машини закупени от фирма, регистрирана като офшорка в Барбадос. Собственост на българска частна фирма, която ги внася, поддържа и съхранява. После се чудете защо заради хартиените бюлетини имаше рев до небето от тези, които спечелиха изборите с тези машини. Аз съм съгласен да се гласува с машини, но само ако са български и са обслужвани по прозрачен начин от държавна фирма и контролирани от ЦИК.

"Калъп"!!! Без повече коментар!

Първане, как интервюира възрастните хора по селата? И в тези 1000 интервюирани колко са те? Стига сте лъгали хората! Аман от лъжлива агенция като вашата...

Хартиените шарлатани ще бъдат изметени на следващите избори и ще върнем обратно машинния вот както искат хората !!

Ще върнете мадуровките, ама на върба!

Нормално! Балъци на които да манипулират избора колкото си искаш.

Аз съм образован човек в диапазона 30-40 години и избирам хартиен вот. Не ми давайте за пример поколението Z с недоразвитите мозъци и нулата прочетени книги, ясно е, че от мързел и незнание ще изберат машината.

Да не си чел Винету? В тия книги дето ги четеш не се ли сети с големия си мозък, че ще отпечатат още няколкостотин хиляди бюлетини, дето не им стигат ? Палячо

Палячо, хартиените бюлетини остават и подлежат на проверка. Това не е софтуер, който след време се нулира и не се знае за кого и как е гласувано. Видно е, че ти си палячото. При това - и платен некадърник.

Депесар ли си?

Няма нищо лошо в машините. Ако в края на изборния ден се броят разписките в урната. И това да бъде резултата. Не с флашката вградена в машината. Това го разбират много добре, но никой не го предложи. Защото в много секции имаше разлика между това, което е отчела машината за брой гласове и тези в урната. А такава разлика не трябва да има.... А и щом цяла Европа и повечето свят си гласуват с хартия проблем няма. Има такъв за тези, които са контролирал и флашките.

Точно това приеха. Броят се разпечатките от машината плюс хартиените бюлетини. Машината не брои.

ЗНАЧИ СА ОКОЛО 80% !

95% дебили, наркомани, помияри и некадърници. Хартиен вот и ГЕРБ за вас до края на жалкия и живот!

Това че твоя живот е жалък не означава че и с другите е така.

Защо така се обиждаш, да не се припозна в коментара мамичката ти

аман от платени съобщения!

55% предпочитат Киро да ги управлява. Галъп вие сте били големи олигофрени уе.

Обаче кауните от Парламента са на друго мнение и постоянно разтягат ластика !!! Ама така въртят празна шайба, пък заплатите вървят !!!

Гробарчета ще ядете скоро бахура заедно с дпс и бсп

Да.Така е! И аз го предпочитам! Но много мразя някой да не ми дава право на избор и да ми казва, че само с машина трябва да гласувам.Иначе съм тъп, прост и Т.н.(явно визира себе си и го има като голямо постижение.Едва ли не е програмист)

Ама опорката е, че може да има и една баба, дето си иска бюлетината и трябва да и дадем възможност с бюлетина да гласува.

Се нарича конституция. Дето вие от промяната мразите да я спазвате.

Аре.

Това "проучване" Бойкикев и Кирил Петков ли го финансират,защото аз не познавам някой,който да вярва и да предпочита мадуровките пред книжните бюлетини.

Много по готино е Борисов да ти брои бюлетините на ум: За ГЕРБ: 1,2,5,10,25,50 За други, 1,2,3,2,2,3,2,1,1,0

Разсмя ме, браво!

Няма нищо против машините. Имаме против мошениците от “ Пълен Провал”.

Галъп е само в центъра на София и пита само своите си познати. Уйдорма-агенцийка. А за машиния вот по селца и градчета дори не саа чували че има такъв...

Щом 1/3 от представителната извадка искат да гласуват по друг начин Изборният кодекс трябва да им даде алтернативна възможност.

Хората са бедни, а вие си мислите пе им пука за вота? Всички сте измамници!

Ами сега ???? Герб Дпс и Бсп отмениха машинния вот..

60% от българите въобще не признават изборите като процес.