"Галъп": Ако изборите са днес, ГЕРБ-СДС с 9% пред ПП, 6+2 партии влизат в парламента

БСП е с 9,2%, ДБ - със 7,8%, близо над бариерата са "Има такъв народ" с 4,2%, а "Български възход" с 4%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

no comment

тази стъкмистика нали трябва да изчезне в деня за размисъл.

1. Възраждане 2. ГЕРБ 3. ДПС 4. ПП 5. БСП 6. ДБ 7. ИТН 8. БВ

после неа се ядосваете шо ништо не стаа тука..да си знаете от са..!

Има ли идиот, дека ще гласува за него?!

зА Баце ли ?

ДБь??? Костовистите яко наливат по социологическите агенции, по медиите и по рекламите, ноооо в неделя какво ли ще заблеят Пинокиовците, виждайки че са под 4%....

Както и да ги редите, резултатът е един и същ - всички са маскари. Колкото до социалните ви проучвания. Как тъй, като сте 20 агенции и на месец питате кого ли не за де що има, през последните 30 години ни един не се е объркал да интервюира мен или член на семейството ми. Сигурно, защото методът на Нагодио не допуска такива своеволни отклонения, влияещи на предварително заявените и платени от поръчителя крайни резултати.

Да смажем дървениците на ПП ! Мачкай народе !

В България социологическите проучвания са нагласени,както дебатите по БТВ. Кирчо влезна ненадейно и обърка плановете и на Дончев и на Цънцърката.

Преди да влезе в политиката, само техните знаеха, че е идиот...

за Възраждане се канят за гласуват доста интелигентни хора, явно им омръзна от номерата на Киро и Кокор. Колкото до ИТН на тези избори трябва да си получат заслуженото - да не влязат в парламента, защото заради тях турците ще получат толкова много гласове от Анадола. Помните ли колко усилия положиха патриотите, за да съкратят секциите в Турция? И накрая какво - дойде Слави и първото и единствено, което промени, беше Изборния кодекс с повече секции в чужбина, за да вземе повече гласове на следващите избори. Е, така чалгаря продаде майка България заради собствени партийни интереси.

това, разбира се, не е вярно няма как някой да е хем интелигентен, хем да иска да гласува за вгъзглождене с този лидер дето е кУрифей по география, история и въобще, по всичко. къде и да го пипнеш - гола вода. само на думи е силен

Няма нужда да си корифей, достатъчно е да не крадеш и да не си национален предател. До сега участвалите в управлението ги видяхме. Трябват нови хора.

Не е с 9%, а с над 9,2%, но щом са ви платили за да лъжете значи е с 10% преднината, а за второто място е Възраждане.

Възраждане ще са първи, но отзад напред. ТИМ и Митрофанова са гаранти.

Да не влезнат в парламента, все така повтаряте, пък както върви - на всички избори х2 на предишния резултат. На следващите да не вземат 25%?

Андрей Райчев е прогнозирал, че на следващите избори Възраждане ще са първа политическа сила. През последните две седмици Костадинов направи много силни изказвания по телевизиите.

Срещу Възраждане. Ще си помисли човек, че някои хора ги е страх от партия с 12% дотолкова, че яростно пишат против тях. Да се смееш ли, да плачеш ли. А в същото време ни един коментар срещу ДПС. Интересно, интересно....

сичко е фейк преди малко допитах трима гея и възраждане получава 100% от вота им.

и 100% от гласовете на всички селски идиоти вкупом

Точно за тях ли? Щото всъщност ще са ПП и ДБ, там са траверсите и педофилите. А, да не забравяме и Борисов преследващ 15 годишни тенисистки, които трябваше да се оплакват в ефир за да спре :)

само зя тях.

Помислете, какви мисли ИМА в главата си един яростен защитник на путин, като недоразумението копейкин, например :То, това човече ХАРЕСВА, на първо място, диктатурата,авторитаризма на путин и мечтае за 30-години да е на власт, и в България,като него ..Харесва УБИЙСТВАТА и лагерите за всички дисиденти, инакомислещи , свободни граждани ..Харесва и войната в Европа, на путин, в която ЖЕРТВИТЕ са ВЕЧЕ над 100 000 !? Човечето копейкин е готово да ПРОДАДЕ България, за да се сбъднат мечтанията му ..Мечтае само ТОЙ да е определян за гаулайтер на България, да ИЗЛЕЗЕМ от ЕС и НАТО, т.е. да излезем от ДЕМОКРАТИЧНИТЕ страни и станем “азиатска”, луганска, донбаска “република “ на путин !? .Мечтае и за ЛАГЕРИТЕ, спомена го, като Белене ..Мечтае да МАЧКА цял един народ- с руски заплати, мизерия, пенсии, без свободни МЕДИИ и информационна диктатура !?..Мечтае за още РУБЛИ и е готов да продава СВОБОДНА България, която СЕГА и ДНЕС може свободно да решава – КЪДЕ да членува или напуска, какви Закони да има , която се стреми да навакса изоставането си от Западна Европа и т.н.. Нищожеството копейкин иска да имаме ВИЗИ, да сме затворени в лагер с ток по границите , да няма УЧЕЩИ и работещи на Запад, да не напускаш без РАЗРЕШЕНИЕ от партията му копейкинска , да не говорим за коли, жилища, внос и износ на стоки свободен, имаме си и тоалетни чинии, за разлика от окупаторите в Украйна  , “руска болница , и т.н.. ВСИЧКО ТОВА , с две думи , е в ГЛАВИТЕ на копейкинци, на недоразвитите му последователи и простолюдие ..САМ да искаш копейкинци да те водят НАТАМ- към руската мизерия и БЕЗправие , то, това си е уникум , “български” ..Мобилизации, руски олигарси, БЕЗправие, корупция, ограбване от олигарси,КГБ нявсякъде, лагери, без НЕТ-когато решат, без свободни медии,и ПЛАШЕНЕ на СВЕТА с ЯДРЕНА война !?. И КГБ-кремъл НАД всички и всеки !? ДС-КГБ !? ТОВА е СВЕТЪТ , който ви предлага руският агент копейкин, с две думи ..:) Гласувайте за него, ако го ..искате..:)

Страх ли те е, джендърче?

От теб ли , бе, МУНЬО да ме е страх ? Абориген руски ..недоразвит ..

Кат гледам Костадин ще отвее Кире и Асен! Ще видим.

От какво да ги отърве, ОТ СЕБЕ СИ ли? Ха дано , защото много е досаден шибаняка! Този боклук няма място в българската политика!

Не така грубо, центове ще вземеш и за възпитано изказване.

На място на агенциите, ще си изхвъпля дипломата, ако резултатите от гласуването са като предните.

Не е невъзможно да се промени вотът чрез селските общаци в чужбина и манипулацията на софтуера. Както стана предният път.

Доминантий

Тези в чужбина са инициативни и с яки топки! Те са наясно, че с гробарите бъдеще няма и си гласуват против гейберастите! Там няма купени вотове, селтици неграмотни и подкупни цървули за по 50 или дори 100 лева- хора без чест,достойнство и собствено мнение!

Кефи ме тази работа с нагласените проценти. Хубаво подлъгвате заблудени русофоби да гласуват за ДБ. Те няма да минат 4 % бариерата и така гласовете им се преразпределят. Иначе такива индивиди биха гласували за ПП. Интелигентните ще изберат Възраждане.

Тъжно ми е за теб

Ми тъгувай, разрешавам ти.

Какво е казал тавариш Ленин, че и Тръмп се съгласи с него, а именно: - Този, който брои гласовете, е по- важен от избирателя

"Пипаме Парапета" вън от парламента!

Логистиците с чувалите кеш и баничаря от сараите са ни идола.

не, наркоманите и нарушителите на конституцията са ни идола, ще построят 5 моста на Дунав...

Българи, излезте и гласувайте за българска партия, иначе депесе напредва, от което изобщо не ни става по леко.

Ами ако си спазвахме КОНСТИТУЦИЯТА, ДПС нямаше да съществува!

Ако всички гласуваха за български партии, ДПС нямаше да има толкова влияние. ДПС инструментализира страха на българските мюсюлмани и използва мързела и безхаберието на останали гъбари.

Ако ако, ако не гладуваме да ги избутаме, ще се говори пак на турски из министерствата.

Ако си спазвахме КОНСТИТУЦИЯТА, ДПС нямаше да съществува!

Като цяло стои на едно място обаче голяма част от българите не гласуват. Ако беше обратното ДПС нямаше и 5% да видят. Едва ли имат бюджет за повече от сегашното положение. Оттам и нещата ще се подобрят. Но щом и промяната не успяват да мобилизират населението, за мен в текущата картинка няма надежда. Все пак ще гласувам че вече не се търпи.

Забележете, че в изборен ден всички резаци са пред урните, при тях няма педерастки истории като "няма да гласувам".

ДПС е ПРОТИВОКИНСИТУЦИОННА, ЕТНИЧЕСКА ОПГ забранена от КОНСТИТУЦИЯТА!

Като замъкнат минимум 9% на изборите, пак ела го кажи.

Бойчето вече не беше в управлението,но щедро обещаваше на скъп приятел всичкото наше оръжие.Ами ако си го изберем,дали няма да изберем най лошото и страшно за нас????

Какво бойче бе, Бай ставри го очаква с надървен този дебил!

Дано да я приключим веднъж завинаги тая кочина. Видяло се е, че ще трябва мастър рисет.

Едната овца към другата: - Много е важно да изберем командващи, да ни стрижат и казват кво да мислим

Никога не съм вярвал, че ще гласувам за крайна партия. Е, видя се, че само това не сме пробвали. За останалото даже не искам да споменавам. С нежелание ще гласувам за крайните. Вече не ми дреме кво ще стане. По зле от това е само в Африка. Ако стане Африка и след твх, ей го терминала и да идва потопа.

Имаш си ти идея кое е по-лошо. А бомби и откъснати крайници? С тия войнствени капути с мерак да дават оръжие направо натам отиваме.

Амчи сичкити без ПП и ДБ

Заради "Пипаме Парапета" Газпром добре се нагуши чрез посредниците

Възраждане дори не са патриоти. Щом им се плаща в копейки не знам като какви ги избират.

А на теб ти плащат с обещания, ти какъв си? ... Тъпак, естествено!

Ами Еврото се срина спрямо Рублата напоследък. Рублата е валута с краткосрочен голям потенциал…

доообре - само да не стане Възраждане с 24, герб с 22, дпс-13, пп-8, итн - 6, всичко останало под чертата

Точно така ще стане.

фикретчо, стига се пъна, чоджум! дур бе пезевенк!!

Спокойно, неделя вечер ще си говорим пак. Тези филми толкова много сме ги играли, че чак вече дори не е и тересно. Италия, Унгария, България и т.н…. За добро или зло цяла Европа залита (отново) към десния екстремизъм, спокойно има кой да “освобождава” ха ха ха.

ХА ХО, ти пак ли се появи да кендзаш във форума бе гробарски манекен!Ти си бил по протестите, колкото аз съм бил на Марс тъпанар!

АКО Е ТАКА ВЕРНО СМЕ УЛТРА ПРОСТ НАРОД, ДА НИ КРАДАТ И НИЕ ПАК ДА ИСКАМЕ ОЩЕ . ТОГАВА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ НАТО И ЕС И НАПРЕД КЪМ МАСКВА , НО ОТПРЕД ВАШИТЕ ДЕЦА .

Гласувай за единствената пробългарска партия - ВЪЗРАЖДАНЕ - 14.

До "За това.. " Много сте елементарни бе, кой нормален човек ще гласува за тази гагаузка талуга- копейкин! По добре в България да се вкара еврото, като разплащателно средство, отколкото РУБЛАТА! Не са ни нужни на България про-руски бацили и шпиони!

Кирчо Парапета и Асенчо Крадеца все още имат почитатели??? Алоооо, че то Боку Тъпото е като Айнщаин в сравнение с тези другаре...

Утре е ден за размисъл, но аз и Малчо сме решили и на 02.10.2022 г. да размисляме като отидем да ловим риба. Ако се появи златната рибка и ни подшушне нещо ще отидем веднага да гласуваме, ако ли ще си пасуваме и ще си ловуваме !

Аве Крачуне, аве Малчо, те депутатите са хванали вече златната рибка, а пък Вие най-много да хванете някоя друга каичка бре !!!

Някой знае ли защо примерно БНТ и БНР поръчват проучвания по изборите отделно, а не заедно с цел да спестят пари на данъкоплатците?

Защото БНТ са подлоги, а в БНР все още има Журналисти!

Свободата не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш нищо насила! (КК)

99.99% ДПС 0.01% други Все пак човек на ДПС ще брои...

ДПС е забранена от КОНСТИТУЦИЯТА!

Забрана да гласуваш, ако нямаш средно образование! Забрана на двойното гражданство! И всичко ще си дойде на мястото.

Иван +++

социологическо проучване показа че менюто на 84 % българите се състои от хляб и кисело мляко. (проучването е направено днес на обяд между 12 и 12.10 като са интервюирани 6 баби пред кварталната балакия, едната е нямала мнение по въпроса) и малко по-сериозно - дали да не вземете да спрете с тия поръчкови социологии? 1000 човека били разпитани.. тъпоумна работа.. не стига че след 2 дни пак ще вземете с другите тъпни - 3 % поръчали турско кафе, 1.5% тръгнали на въстание.. 0.5% да се възбуждат и все тъпотии от сорта

а ако изборите са в Неделя?

Първоначални данни от референдумите в Донецка и Луганска република: за Русия 16.3% за Украйна 15.2% за ГЕРБ 98.5%

БРАТЯ И СЕСТРИ ! Удари 12-я час,в неделя се решава съдбата на България! Вий храбрите потомци на Крум Кубрат и Калоян Широко очите отворете Добре си помислете На кого гласа си да дадете!! Щом слънцето изгрее Вий първи от леглото си станете, Акаш, чуркаш..всичко по реда си.. Зъбките си Вие изплакнете Личицето почистете Старателно се избръснете И балсам си поставете! Свойта половинка С целувка събудете Дечурлига прегърнете Закуска пригответе:)) Палачинките завийте В микровълновата затоплете Кафенето сварете И млекцето вий сипете Сладко всички закусете! Най-новите си дрехи извадете, С бодра крачка Към изборната секция тръгнете! Комисията поздравете Лична карта покажете Към урната се отправете.. Пред дисплея гордо застанете, НОМЕР 24 ВИЙ НАТИСНЕТЕ разписката извадете на две я вий сгънете В кутията я вий пуснете И подпис в списъка си положете! С бързи отривисто крачки Секцията напуснете А навън дълбоко въздух поемете С радост,с гордост, С вяра и надежда в утрешния ден Към дома си Вий тръгнете! Свойта половинка целунете, А децата- на сладкарница ги заведете Тортички,бозичка им купете Сладко сладко си хапнете! А привечер на дивана Вий седнете Телевизора пуснете Резултати проследете На бате Бойко позвънете, С ПОБЕДАТА ГО ПОЗДРАВЕТЕ!! УРАААААА ПОБЕДАААА ЗА ГЕРБ-СДС!! ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ !!! =======================================

Още две педи простотии да изпишеш,едва ли ще излъжеш някой да гласува за гробарите!Вече се чудите, какви агитации да си измисляте, но хората помнят 12 години грабежи и обезценяването на човешката личност при гроб! Скапаняци узчезвайте в небитието!

Що с'а така ми правите бе? Шъ ревна.

Ще се разбягаме като руснаци пред мобилизация, ако ГЕРБ и Вгъzраждане сепечелят изборите и се коалират.

ГЕРБ са първи, Възраждане - втори, ДПС - трети, ПП - четвърти, БСП - пети и това е - другото ще е под чертата. Така ми се дава!

Герб + дпс и възраждане. Ще пълним чекмеджетата, ще си правим още по хубави хотели, от магистралите остава и за нас 30% джоб пара.

Опитът от предишните избори показва, че резултатите на ГЕРБ и ПП се завишават, а разултата на Възраждане се реже минимум пъти. Тоест като отстраним тази “статистическа” грешка се получава следното: Възраждане: 29 % ГРОБ: 18 % ПП: 12 % ДПС: 11 % БСП: 8 % БВ: 4 % ИТН: 4 %

Да, често бъркат агенциите. Вероятно Възраждане ще са втори, ПП трети или четвърти. Ако ПП продължават да се държат безумно, могат да слязат още надолу. Не им е виновен никой, че ползват блудкава пиар стратегия, като "Македонсска наденица" и " Вода от извора". За наденици става, за политици не става. Има огромно подценяване на народа от псевдомодерните политици. Обществото ни не е обучено да приема политическите платформи като шоу с наденици, особено след съдиране на джоба и двойна инфлация от възможната. Прекаленото крякане води само надолу. ПП ще го отчетат след 2.10. На тези избори ще спечелят тези, които познават народа си. Българинът е ужасен избирател, като му скъсат джоба. Като си му събрал парите, последното което трябва да направиш е да му даваш акъл, да му обясняваш че така е трябвало и да го мотивираш с нещо друго, освен същественото - как ще живее по-добре. "12 години Борисов" е тотално грешна стратегия - по една или друга причина, хорта си спомнят, че тогава нямаше инфлация и парите им стигаха. Идея нямам кой плитък мозък е измислил този автогол, очевидно някой грешно превежда на английски. Тотално непознаване на българския народ!

Евентуално възкачване ГЕРБ ще бъде закриване на българската държава, така че какво значение има каква е стратегията. Само ПП с техната американофилска линия дават възможност България да смени отбора и да остане на страната, където все пак ще има някакви свободи. В противен случай ще бъдем просто материал за новия 'Трети украински фронт' през втората световна война. Просто ще ни изразходват като материал. Тези избори са много важни, добре е да изберем да бъдем модерни, а не да 'си спомняме какво е било при усвояването на парите за магистралите'. Ако някой си спомня какво е било, значи не е 'дорасъл' за новото.

Естествено, това са пълни глупости:)))) Няма незаменими партии, няма незаменими хора, няма незаменими политики:)))) Ако целта е някакъв нов атлантически фашизъм, ОК:))), но дори и технократската диктатура в България няма да мине лесно, за фашизъм да не говорим:)))) Идея нямам откъде се ражда този псевдоелитарен и малоумен тренд, обаче тук в България не върви. ПП не стават, това са хартиени човечета. Бели гълъби да вадят от ръкава - все тая.

фикретчо, ще останеш неприятно изненадан като ходжа срещнал свиня в джамията! израждане, фикретчо сте дори след бсп! хайде чок селям на къдъната!

хехе, колкото Хитлер е мислел за германците, толкова и Копейкин мисли за българите. Те пророците са казали, че ще избуят популисти пишман-патриоти в тия времена. Човек трябва да си направи цивилизационен избор и да избере от коя страна на браздата е. В никакъв случай не трябва да прави грешките, които вече е правил Иначе е тъп.

Секна далаверката, много неприятно. На месец само от посредниците падаше луда пара.

Кои посредници - за милиардните несъществуващи магистрали ли? Или за златната граница, за Лукойл и турски поток...

ГЕРБ вече са умрели и смърдят на мърша. ГЕРБ са чумави и всички бягат като дявол от тамян от тях. ИТН няма на какво да се надяват, след като ТРИ пъти им даваха възможността да се докажат и ТРИ пъти се подиграваха както с избирателите си, така и с целия български народ. ПП също успяха много бързо да покажат своята неподготвеност и детска наивност, съчетана с умело водене за носа от страна на външни фактори. Вместо да се захванат с проблемите на народа, хукнаха да се занимават с тъпите македонци и още по-наглите и гнусни укри. Сега е времето на ВЪЗРАЖДАНЕ, колкото това да не харесва на една прослойка от обществото, която се е впила в някакви благинки и не иска да ги губи, пък нищо че за сметка на целия народ. Та затова сега именно ВЪЗРАЖДАНЕ ще задава дневния ред и дано и те не се провалят като всички бг политически формации от т.нар. ПРЕХОД. Само времето ще покаже.

Няма какво да пказва времето, Копейката е елементарен ибрикчия, който се подиграва с чувствата на българския народ. Може да донесе единствено беди на Отечеството. И е по-голям лъжец от всички други, то и прякора му откъде идва мислите?

Изчакайте кръчмаря де, кви са тия сметки, в неделя той ще дойде!

Не ги четете и гласувате за хора, които не са абонирани цял живот за дупетатски места...ограничете мандатите на тия мръсници - от ядене на държавни пари мутираха във фашисти...повечето от гроб- СДС или ДПС или БСП , с даже ПП нямат никакви професии извън НС-то....

Първоначални данни от референдумите в Донецка и Луганска република: за Русия 16.3% за Украйна 15.2% за ГЕРБ 98.5%

Измама! Ако не е измамническото Мунчо-Мъдуровско машинно гласуване ГЕРБ ще е с мнозинство в НС. А без СДС-с още по-голямо мнозинство! Абсурдно е народът ни да е толкова изпращял, че да гласува за Простокировци, джендъри, чалги, шорошки комундета и пр. Мунчовци, които почти унищожиха българския бизнес и икономика и ни вкараха в отдавна невиждана инфлация!

Щото ГЕРБ са цвете...., айде моля, всичките изброени не стават, може да прибавиш и други като ДПС, ДБ....

ГЕРБ умре и се умирисА