Донев на тържествената заря-проверка: Преуспяването на България е споделената ни цел

Да си подадем ръка над разделителните линии в името на единението, призова премиерът преди на празника за 114 години независимост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jingiby

Интересно къде се скри пРезидента? На Съединението преди 2 седмици беше с Мутрафонова, а сега май му е забранено да се появява публично без нея...

Смешно е една зависима от ЕС и САЩ държава, без собствена вътрешна и външна политика, пълна с чужди бази и войници, да чества независимост.

Да внимава да не ни лепнат политкоректно режим на тока, че ще го отстрелваме като дивеч:)

Трябва Борисов да поканят да дрънка за асфалт и олио чекмеджето

Трябва Петков да поканят да дрънка за пет нови моста над Дунав и албански електромобили...

КАЖЕТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ И ИНФЛАЦИЯТА ... ДПМ . ... ЗАЛИВАТЕ НАРОДА С ПОРНО И ЖЪЛТОРИЯ

Русия е забранила преподаването на български език, затворени са неделни училища и центрове в Запорожка област Копейкин нещо да кажеш

Няма ли да се поклони пак на Митрафонова

Е, преуспели сме! Това вече е постигнато. Дай следващата цел.

Всъщност Русия дори не забрани украинският език, а насърчава преподаването му.

На зла круша, зъл прът. ..

КВО "ЕДИНЕНИЕ" МОЖЕ ДА ИМА МЕЖДУ "БОГАТИ" И "БЕДНИ" ? ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО ...НЯМА КАК ДА СТАНЕ ! КВО "ЕДИНЕНИЕ" МОЖЕ ДА ИМА МЕЖДУ "ВЪРХОВЕ" И "НИЗИНИ" ? КВО "ЕДИНЕНИЕ" МОЖЕ ДА ИМА МЕЖДУ ПРОТИВНИЦИ И ПРИВЪЖЕНИЦИ НА МОСКАЛА ? КВО "ЕДИНЕНИЕ" МОЖЕ ДА ИМА В СТРАНА , КЛАНЯЩА СЕ 145 ГОДИНИ НА ЧУЖД СИМВОЛ , ЯВЛЕНИЕ ХАРАКТЕРНО САМО ЮЖНОАМЕРИКАНСКИТЕ СТРАНИ, И ТО ТЕ СЪЩО ВЕЧЕ ДЕМОНТИРАХА ТИЯ СИМВОЛИ ! ЗА КВО "ЕДИНЕНИЕ" ПРИЗОВАВА ГЪЛЪБА, КАТО ТЕРИТОРИЯТА СТОИ ОТ 33 ГОДИНИ В ШИЗОФРЕННА, РАЗКРАЧЕНА ПОЗА И ОЩЕ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ С НАМИРА, СЛЕД КАТО БЕШЕ ПУСНАТА НА СВОБОДА, А ТЯ ОСТАНА ПРЕД КАФЕЗА, В ТРЕПЕТНО ОЧАКВАНЕ ПАК ДА БЪДЕ ПРИБРАНА ТАМ ! НЯМА "ЕДИНЕНИЕ" ! НЕ ГО ВИЖДАМ ЗА ВЪЗМОЖНО !

в същност борисов е член, и основател ,на най успешната партия в България, герб! а ти си член на бсп която четири пъти си сменя името, но нрава не!

Честит ден на независимостта.От утре пак ще се кълнем в сащ,нато и атлантически ценности

енерниината НЕзависимост кога ше я празнуавате? ббаахаха

Единство и противостоене на противоположностите. Диалектика брато, движещата сила на Вселената е това!

под единение комунделите имат предвид да ги оставим да ни досъсипят без да им се противопоставяме!

Тая зима...

Просто Киртак?

Х-ммм - не виждам посланник Мутрофанова? Комрадс, как ще преуспеем в Евразия, като не каните скъпи гости?!

Кво преуспяване бе гугутко потна ? Народа обедня с 50 % при Радевите узурпатори.

ДЕРВЕНО-ФИЛОСОФСКИ БРЪТВЕЖИ ! ДОСЕГА НЕ СЪМ ВИДЯЛ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТРАЙНО "ЕДИНЕНИЕ" ПРОТИВОПОЛЖНОСТИТЕ !

Много ми харесват памперсите подарени ми от сдружение “БОЕЦ”. Меки и удобни са. Сега съм си ги обул. При всеки гърмеж на зарята ги пълня по-малко. Дано не прокапят.

Кога успяхте, че за преуспяване мислите и то в условия на идваща световна криза.

а ма уроспиьо, ние сме ес! ние сме нато! сащ са наш надежден партньор, и сигурност, че повече тук аркашите с оръжие няма да стъпят! ще идват само путани като тебе, да се чукат, и да си идат при импотентните алкаши!

Голубе, мой голубе...

Шилo

Все си мислех, че не можем да имаме по-сдъвкан премиер от Станишев и Орешарски, ама Гълъба е по-невзрачен и от настъпан фас на земята.

Е , да. Ти не си видял, но ти съм сигурен че и атом не си виждал, нито атомно ядро. Пък ползваш ток от АЕЦ... Ако ще мерим какво е и какво не е с това , един дърт тъпак какво е видял или не...

Днес много бързо изключиха изказванията по повод смъртта на двама боклука,като разбраха,че повечето са радостни

Отлитай.Не може да има обединение с вас мунчовците и крадливия модел ГЕРБ -ДПС,който върнахте.

Браво, бъларите сме с Русия

пак ще пиша, като на малоумен какъвто авно си! пребоядисани сте ти, курнелия, радев, ония от дб, йотова, рашков, гълъб, станишев, добрев, бенчо, и всеки социалист, щото си легнахте комунисти, пък се събудихте социялисти, понеже партията тъй ви каза! а всъщност се нищо! нищичко, вече четвърторазрядна партийка, а след изборите другата неделя ще сте извънпарламентарна партийка!

виж си сметката за тока, Митрофанова кво да я гледаш.. ббаахаха

ми тичай, рашистите обявиха мобилизация, щото украинците изтрепаха наемниците!

Е вечен член на БКП.Още не си е върнал книжката.И е в най-красивата партия ГЕРБ.

Най-после в свои води-Вечерна заря проверка. Че иначе се е оплел като Гълъб в калчище.

Какво преуспяване бе фатмак. Хората имат проблем с оцеляването, тоя селски зелен чорап плещи за преуспяване. Преуспяват бандитите и управленческия планктон, който източва държавен ресуср.

в обезлюдяването.

ти нацяло си се побъркал бе! нъл радев и четирите му служебни правителства изчегъртахте герб бе?? нъл досега дпс винаги е било на власт с бсп?! нъл дори ви бяха мандатоносител! и всички вотове на недоверие срещу герб ги гласувахте бсп и дпс! дано си се напил рано, утре ще ти мине обаче ако си трезен, значи си глупак, а от тази болест лечение няма!

живеят в собствен свят.

станишев викаш? и орешарски?? е, и двете правителства са на бсп и....дпс!

ЧЕ НЯМАШ ДОСТАТЪЧНО РОБИ, ДА ТИ СЛУГУВАТ "НА ХЛЯБ И ВОДА" ЛИ ?! А ЗНАЧИ НЯМА ККА ДА ОСТАНЕШ ДА БЪДЕШ "ВОЖД" ... И СЕГА ТЪРСИШ НАЧИН, ЧРЕЗ КАМШИКА ДА ЗАДЪРЖИШ НАПУСКАЩИТЕ КОЧИНАТА, ЧЕ ДА ИМА НА КОГО ДА СИ ПАК "ВОЖД" ! КОГА КРАДЕ С ЧЕРВЕНО ПАРТИЙНО КУФАРЧЕ , СТРОЕНОТО БЕЗ ПАРИ ОТ ДЯДО ТИ - НЕ РЕВА, НАЛИ !

Селянина Радев се усра и се покри. Вече не говори за бедния български народ и борбата с корупцията.

С ОЦЕЛЯВАНЕТО БЕ УМИШЛЕНО СЪЗДАДЕН ОТ ТЕЗИ, КОИТО СЕГА ЩЕ СЕ ЯВЯТ КАТО "СПАСИТЕЛИ" !

То и мадритския бандит е там. Той не трябва ли да е в панделата? Вратовръзкаджиите са повече от войската. Жалка пародия на бананова република.

Преуспяване на България, бла-бла. От ДпС я формулират по ясно тая цел - милиарди от еврофондовете. За открадването /усвояване/ си трябват тънки специалисти и съответни бизнес кръгове, а не харвардски аматьори.

всъщност никой от бсп не си е върнал никъде членската книжка от бкп! просто на трети април 1990г лилов им каза, че вече на са комунисти а социалисти! ако им беше казал че са педали, щяха да се гордеят, че са педали! само дето около 600 000 души му казаха да го духа, и не се записаха за социалисти! днес социалистическата им комунделска партия има под 5 000 члена, а членски внос, задължителен според устава ви плащат под 1000 индивида! сигуренсъм че и ти не плащаш!

Чия цел?! На българският народ или на западните куратори?! Моля да пояснят!!!!

Управляват 12гофини.Пеевдки беше собственик на държавата, а шофьорът на джипката само неговия брокер.

Е батко(Мунчо) Днес Йотова, сега Гълъб.Дтрах го е от народната любов?