Гълъб Донев: Готови сме за избори, но дали партиите са готови за отговорност след 2 април?

"Сега изглежда лесно - всеки политически играч атакува служебното правителство", упрекна политиците премиерът

Обратно в новината

Коментари - Гълъб Донев: Готови сме за избори, но дали партиите са готови за отговорност след 2 април? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кремълска корва

Ако не са готови вие нали си знаете работата

гълъбчето пуска фишеци, та да си остане на топличко под крилото на другото птиченце льотчиков

Готови са да окрадат всичко

Ако пак не стане президента да забрани партиите както е направено през 1935г. , след което последвал бурен възход . В България демокрацията е вредна.

Като не са готови ще си на власт до местните избори. Нали така му си избра шефа ти.

пернатото от снимката да не би да е брат на Десислава Атанасова? Същият изцъклен и малоумен поглед има.

Ако на избори в някаква бюлетина фигурира името на Румен Радев, ще се изсера върху името му, ще сгъна бюлетината, ще я сложа в плика и ще пусна плика в урната. Нямам думи за тоя тъпанар. Инпйчмънт!

.

Свободата на васала да избира колониална администрация измежду половия атлет Куролацио, Мравояда, Тиквата и Костя Копейкин.

В МС пазят якото порно, ако го релийзнат Киро Кура става яката порно звезда, България се прочува и заваляват яко инвестиции в ПП (порно промишлеността).

НЕ ВЯРВАМ НИТО ЗА МИГ НА ФАСАДАТА МУ НА ДОБРОДУШЕН, НЕВИНЕН, ПОЧТЕН ЧИЧКО! ТАКИВА СЕ СЛАГАТ САМО ЗА ПРИКРИТИЕ!

ще кажа на татко петко и нестимирчо

Бе я вазирай летящ плъх

комунарски, путинарски,въздухарски

И какво го интересуват партийте този неспособбен управник ? След изборите ще си дигне чукалата и сърповете , ще се покрие ,като плъх -извршил пакост.

да не върти земята като ходи по нея този тъп политкУмисар...???

ИЗБИРА ОТНОВО БОРИСОВ МАФИОЗА !! БАНКЯНСКИЯТ САТРАП ЩЕ ВКАРА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА !

Да разхвърлят няколко милиарда порции на клиентелните си кръгове и да се разбягат, оставяйки президента пак да се оправя със служебно правителство. После за всичко са им виновни президента и служебните министри. А партиите винаги в опозиция. Готинко.

Гълъб Донев е готов за следващото служебно правителство... Нищо друго. Румен Радев катастрофира с идеята МУ за президентска република, така както катастрофираха и шарлатаните МУ. Дир да си пише за Путин и СИ и да не ни занимава с глупостите на ОФ-то на Радев.

ПУТИНСКОРАДЕВИА ГЪЛАБАРНИК Е ЕДНА ГОЛЯМА КРЕМЪЛСКА МИРИЗЛИВА ДРИШНЯ.

КРАВАРСКИ ГЪЛЪБАРНИКА! ПО-ТОЧНО МАСОНСКО-КРАВАРСКИ! ИЗТЪРКА СЕ ТЯ ВАШТА, С ПРОСТО ОКО СЕ ВИЖДА, НЕ СМЕ ПАДНАЛИ ОТ МАРС!

Само инпийчмънта на тъпия Муньо е достатъчен мотив за съставяне на правителство. Вас, гълъбите, накрая ще ви изгоним с тояги от МС, фатмаци прости да еа!

Що си не прибереш вересиите Боже?

Педал руски проскубан, ти ли ще дъджиш сметка на пртиите бе, случайник измислен? Това да не ти е казармата с новобранци над които да издевателствате с Мунчо Тъпанара? Мама ви тъпа да еа!

Изглежда, че администрацията на САЩ повярва в дълбоките поклони на Борисов и тече обработка на общественото мнение в България, че е изключително важно да се направи редовно правителство, включително с цената на сериозни компромиси. Ако перефразираме една пропаганда отпреди 20 години, можем да кажем на десния човек, че: "Гласуваш за Кирил и Асен, получаваш Бойко Борисов." В подкрепа на подобни 'компромиси' излиза и президента Румен Радев, който открито се декларира като русофил, който партиите са оставили да управлява. Посланието е, че ако искате прозападно управление, направете компромиси и изберете редовно правителство.

Компромис- Радев да стане руски послнник в България.

Радев е американско протеже, което с русофилската си пропаганда, подпомага избора на проамериканско следващо правителство. Нинова също е американско протеже, което изпраща оръжие за Украйна, но говори русофилски. Целта е типажи като Волен Сидеров да стоят далеч от парламента и управлението на страната.

Радев използва "Гугъл преводач" да си превежда от руски на български.

Оооо, Герб/ДпС са готови да понесат отговорността от продължаване на краденето. Стига някой да е готов да поеме и сподели с тях отговорността.