Гълъб Донев: Готови са законопроектите по Плана за възстановяване, извадихме държавата от режим на пауза

Навременното започване на бюджетната процедура е от първостепенна важност, заяви служебният премиер Гълъб Донев

Обратно в новината

Коментари - Гълъб Донев: Готови са законопроектите по Плана за възстановяване, извадихме държавата от режим на пауза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди известно време бях писал, че Гълъб Донев ще "отлети" най-рано следващата есен, мнозина пишеха иронични коментари. Днес същите тези хора ги поздравям с по един виртуален ибрик !!!

Не знам от каква пауза е изкарал държавата Гълъба, ама е сигурно, че 48-я парламент ще ни вкара в трета национална катастрофа много скоро!

За какво сте готови бе мърши?!?! Тарифа на тока за богати и бедни, дето прави всички бедни, закон за личният фалит по който никой не може да фалира, и кой знае още какво. Стойте там мирно, управлявайте, че по-добре вие отколкото глистите в парламента и закривайте тоя цирк Парламент.

Гугутката да каже за законопроекта за преминаване битовите потребители на електроенергия към цени на енергийната борса!

Втора година Радев си управлява ли, управлява еднолично.. а ние продължаваме да си говорим за парламентаризъм... Тоя наглец ни натресе купища беди..

Бедите ще дойдат ако тия бурсуци в Парламента гласуват военна помощ за Украина. По-добре Гълъб, отколкото дайбераст!

Глупости! Четвроната коалиция изобщо не беше правителство на Радев. Служедбите се справят много по-добре от марксистите от ПП.

Напротив ,служебното правителство ни тласна още повече към хаос ...

Никой от нас, обкновенните хора, не сме видели това излизане от режима "пауза".. Напротив, с всеки изминал ден хората стават все по-бедни!!! Масово хората не могат да си плащат сметките, на ръба на пропастта са, а вие стоите и им разправяте приказки!!!