Габриел за върнатите мигранти с присъди: Не е в компетенциите на МВнР, а на МВР

"Срещата ми беше уведомителна", обясни вицепремиерът причината да събере посланиците и да им каже за отказа от меморандума с ПП-ДБ

Обратно в новината

Коментари - Габриел за върнатите мигранти с присъди: Не е в компетенциите на МВнР, а на МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мърша чумава

Абе жираф, ти нали искаш да си премиер след 10 дни, какво прехвърляш отговорности, а не застанеш и не отговориш на това, което те питат. Ако бях аз на мястото на ППДБ, нямаше да гласувам за теб точно с този аргумент, че не си готова да си премиер, защото не си проактивна и не работиш за интересите на България.

Докарала си момата няколко си батковци законно в България да се забавлява.

И тая е от отбора на шантавите

Обратно в СССР!!!

При майка ти да ги върнат

селската пръчка на Винету

Аман от глупостите и изцепките на тази скочубра. Толкова наглост - да ни напълнят с тази ислямска паплач, за да се подмазват на господарите си от посолствата.

МВнР с министър Гейбриел с голям гаф за произхода на Българите.Според тях българите са от турски произход.За подробности в- к,,Труд”публикация от Каракачанов.

Тоше, Тоше, ами с белезници ще са след като ни ги връщат, вероятно са със забрани да влизат в държавата която ги връща, та за това, може да са и без документи... ама да вземем да се поучим от другите как се прави, защото братя Галеви така изчезнаха от съда нали и никой не знае къде са, е то единия вече не е сред нас

Разберете се там кой е по-виновен!

Скоро и във вашият двор ще ви посадят излежали присъдата си българи от афганистан и сирия. Ама овци..зяпат и рупат а децата ви ще го отнесат най-много.

естествено, че не им е работа това ! като цяло това министерство работа няма освен лятото да стоят на хладно и по-големите коплексари да се занимават дали охраната на входа ги поздравява

Очевидно всикоч се съгласува с ПосолстватА! И големият успех за Шенген е да ни връщат престъпници с присъди за убийства и изнасилване? Браво на Габриел (той или то, те си знаят), за успехите! Чакаме това предателско правителство да паднем и да изберем други, тия не стават!

Изглежда днешните ни политици не са били в час по история, когато темата е била за народният съд

Точно тогава са пушили в тоалетната :)

Дали, когато Рюте в Нидерландия си подаваше оставката лани е викал посланиците на ЕС, в това число и българския, на "уведомителна среща"?

Маро ти си заместник-министър председател и като такъв МВР е в твой ресор.

ХАХА, маро и ти габриеле, всички знаем, че си некадърна и безхаберна, и точно затова си там! маро и ти габриеле, в Сливен те чакат!

Някой да е чул или видял Макарон или Шолц или някой друг да се отчита на "партньорски" посланици особено пред български. Тази нещастна женица е поредното Зло на главата на България. Пълен слугинаж. Но лъскав кадър на западния колониализъм.

Не, не е виновна тя, обаче българина пак остана измамен. Виновна е Турция, която не си пази границите и с това се опитва да извива ръцете и изнудва Европа за пари и отстъпки. А, че нас ще ни залеят с емигранти от Африка и Азия това е гарантирано, особено с политици със свалени гащи като нашите. Само един пример, само в един град като Кайро Египет се местят годишно 2 милиона души. Хайде сега представете си какво ще стане с България ако влазът 2 милиона. Ами Пакистан са 250 милиона, Индия Бангладеш. Гладно не се стои, а тези държави отдавна са достигнали лимита си.

На Ганьо винаги другите му виновни .... Турция не си пазила границите ... а България пази ли си ги?

Аз бях граничар 92-94 и тогава я пазехме. Турците и тогава не я пазеха. Сега въобще не пазят нито една от границите си. Турция буквално е залята от емигранти от цяла Азия, има и много от Африка.

Лидерът на ИТН изрази недоумение, че след като шестимата са си излежали присъдите в Германия, няма логика да бъдат сваляни от самолета с белезници, като престъпници, тъй като вече са свободни граждани. . . Транзит и да заминават по родните места. А наще, ако са излежали присъди как се връщат насилствено ? Нали са свободни граждани на ЕС?

А с чии копетенции са вкарани у нас? На външния министър!

Жираф, четеш ли ковентарите за теб? Не ти ли се клати вратлето?

Тая що се прави на ухапана по главата?

че не се прави, ами е

...че тя само ги вкарва по брюкселските пътеки , после не й дреме къде са тия престъпници, ако ще да ви изколят...Мара от Хаджидимово вече е с френЦко гражданство, тя не от тука и е за малко, да осребри тя още малко преди да се върне у Франция

Тези в правителството нямат ли нормални съветници ? Съветници , които да им обяснят , че има Висш Съд над човешкия , пред който не важат никакви оправдания. Абсолютно всеки човечец на планетата носи ЛИЧНА отговорност за делата , мислите и думите си. И то не пред човешки съдилища. Например това решение да се вкарват в България мигранти с присъди не оправдава тези които са го взели с нищо. Изобщо защо са ви тези мигранти в България ? Или българите са уникално тъпи или са редки тъпанари.

Знаем, те са те уведомили какво да правиш.

А кой подписа глупостта наречена Въздушен ШЕНГЕН , тикво ?!

Не е знаела и не и дреме, това е.

Много нагла тази скумрия тъпа...