Габриел на среща с Виктория Нюланд и външните министри от Б9 постави въпроса за украинското зърно

На фокус подкрепата за Киев, противодействието на хибридните анти-ЕС и анти-НАТО атаки и дезинформацията, важността на Черноморския регион

Обратно в новината

Коментари - Габриел на среща с Виктория Нюланд и външните министри от Б9 постави въпроса за украинското зърно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФАЩ вече никой не ги бръсне за нищо, опряха до БГ-то, та поне нас да досъсипят

Предателите нямат край... гласувайте....

Тази жена продължава с клишета, " трудно решение " Защо само 5 държави ще опъват ,ще се затрупват с украинско зърно ,а останалите 22 държави ще си траят.Значи граничните държави са длъжни ,а другите не,а коридора за Африка дрън,дрън.Госпожата нали знае че БГ е производител и износител и е конкурент на Украйна,а не получател и както се говори става дума за печалба на американски фирми производители,а не на украински.То бива лицемерие,но това е прекалено и деструктивно.

неизтрити 38 = 5%. Честита ви "демокрация", да живеят Нюландката и Габриелката. Ха-ха-ха-ха...

От дума на дума, може да уточнят и датата на влизането на България във войната в Украйна. После ще организират "информационна кампания" както с еврото и после "спешно" закони, за да не може евентуално да размислим. Тя Викиту знае как да се оправя със селяните, дето мачкат калпаците и пристъпят от крак на крак

Историята на тази еврейка е пряко свързана със сегашната криза. Родена в Щатите но фамилията и идва от Украйна.Някогашното пионерче от Одеса е в основата на Майдана.Известна е с F..EU и курабийките за протестиращите в Киев.Тя е в основата на сегашната криза и измамата Мински споразумения.

Помиярска работа. Като улични кучета сме. Че и с претенции.

Сега в "Б9" ли сме. Започнах да се обърквам.

Путин е по богат от вас мръсни евро прасета. Остава да сте долни свине в Европейската копина. Слуги на дявола

Вещицата Нюланд, която каза "f*ck the EU" сега събрала бедняците източноевропейци да ги учи как да ядат отровна и радиокактивна храна. И жирафката Габриел си я представям как цвили от радост, че са я поканили на такава важна среща.

Дирници Кой тоя Габриел ? Мъж ли жена ли? Собствено фамилно име кво ???

А бе, много педалска държава това БГ! Сигурно и по времето на соца сме се натягали като сега?! Сигурно и тогава източно европейските държави са ни мразили и в червата! И тогава нашите кретени са играли в полза на СССР... Обичаме да го лапаме на батковците..

Това сега нищо не е.Едно време когато в Москва пръднеха(извинявам се за примера) в България нашите управници се насираха.

Тази българка ли е? Или като Тагаренко,украинка? Аман от предатели!

Нюланд казала, да го н..укам на ЕУ. Гаргамел се навела и казала, Колкото пъти искате.

Сигурно отзад, защото ива уста, значи и обратната дупка е налична. За предната дупка - справка адамовата и ябълка!

Браво Гаргамел, айде и зърното оправихте, то дето се вика не остана. Сал един Тагаренко имаме да дадем.

Какво " трудно "решение г- жо Габриел е взела БГ за украинското зърно което изобщо не й трябва?България е производител и износител и откъде накъде от 27 страни 5 държави ще се дестабилизират със зърно което не им трябва,а останалите ще гледат.Нали беше за Африка ?Ако е на американски фирми да си го продават в САЩ или на други пазари,нас не ни засяга.Много странно изказване на Гсбриел ,вместо да защити българския интерес тази жена не мисли с главата си.Хайде по гъвкаво стига с тези клишета!ЕС хем субсидира изцяло украинското земеделие,нарушава стабилитета на другите държави и после изкупувайте насила,а ние ще ви компенсираме с 20- 30 % .Е това политика ли е?Вярно ,че имаме едри земевладелци ,но по принцип формулата със зърното е сбъркана.

Габриел събира рецепти за сладки за раздаване по градските барикади! Хард-политически мармалад за пълнеж на героично застреляни в гърба бъдещи ....ох...страшно да се помисли, вече ме е страх и не мисля така, не не искам такова в България! С Габриелка и Нюманка всички рецепти, та и онова другото останало....поставете там при Вас, там отзад, на онова сигурно ваше си място!

Аааа, дребните пудели отишли да оближат задника на господарската кучка... Честит Ден на независимостта, България - от теб нищо не зависи!

Да се разходи поне, подлъгаха я за премиер, а се оказа секретарска длъжност. ;)

Тази наща мисирка ше се насере от кеф да лиже задника на отвъдокеанските си господари.

Има едни МАЙМУНИ на Суматра кафе зърна хапват, "осират" ги правелно, така че то радва кой ли не особено назапад. Та в САЩ се се заформили нова генерация полит-маймуняци и си търсят и намират клиентела. Почти както се казваше тогава в рекламата.....тогава в благоевградските села, а сега вече в София!

Зърнопроизводителите да започват да късат меморандума. На Габриел й дават нови насоки и като се върне ще врътне 2-3 клишета. По-долно от това правителство не е имало ...

ТИНЯ ДО Т И Н Я

Всички васали на САЩ заедно!!! А кой ги е упълномощил да вземат решения, които са угодни изцяло на САЩ?! Нюланд е в основата на Майдана и свалянето на законното украинско правителство и Президент!!! Тази е за затвора, но в Иран по възможност!!! Да види как е в тайните им "демократични" затвори без съд и присъда!!! Какви хибридни атаки ги гонят?! Тя с ЦРУ кво правят?! Може би манастир?! Ей скапаняци!!!

Потвърждават се направените записи за влиянието на посолствата за вземане на решение от правителството на сглобката което защитава чужди интереси а не нашите собствени, и не се противопоставя на вноса на украинско зърно което направиха други страни членки на ЕС.., с цел да не разорят техните зърнопроизводители.

Жалка е и дописничката Чалева със заглавието си....

Гаргамелата изблеяла плахо, дано я похвали някой. Как ли изглежда в очите на Полша, Унгария, Румъния и др., които застанаха зад народа си?!

Голяма цензура тука , бе, направо ми се дигна кръвното. "Демокрация", свобода, слово, по медела Гьобелс, пу.. пу...

Мама ви краварска долна, дано всичко ви се върне тъпкано! Империята на злото наречена САЩ!

Поредната порция опорки за подвластните територии.

И ЗАЩО ВИКАНЕТО ЗА ИНСТРУКТАЖ НА-ДОМАШНИ ПРИСЛУЖНИЦИ,ГО НАРИЧАТ-“СРЕЩА”? И КАКВИ ВЪПРОСИ МОЖЕ ДА-“ПОСТАВЯ” ПРИСЛУГАТА?

ИЗБОРИТЕ НАБЛИЖАВАТ!!!!!!! ИЗЛЕЗТЕ И Г Л А С У В А Й Т Е !!!!!! Без Вас тези българоубийци няма да ги свалим !!!!!! Тази "сглобка" на посолството на САЩ трябва да се ИЗМЕТЕ!!!!!!

"Сега е важно новият план за действие, регулиращ вноса на селскостопански продукти от Украйна да функционира ефективно", посочила е Мария Габриел. е нали не искахме внос...или регулиран може... протестиращите, къде сте?

Защо не говорите за качеството на украйнското зърно,,ГМО,,Защо ма Маро искате да ни доубивате с некачествени храни и без това сме на първо място по смъртност.Били сте давали на животните,а после млякото и место КОЙ го яде ,пак ние.

Жирафът е на среща с госпожа Fuck the EU за да обсъдят анти-ЕС теми.

Габриелът на среща с госпожа МАЙДАН, госпожа "ДА ГО Н.Ч.К.М на ЕС!"

Всички я виждат на масата - та нали сме с шия и нещо повече.