Г-20 с амбициозна цел - ваксинация на 70% от световното население

За мащабната имунизация са необходими 20 милиарда долара, каза в кулоарите на форума Кристалина Георгиева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама естествено. Вместо да дадат 20млрд за лекарство и превенция, те ще дупчат масово хората. И айде стига сте я натрапвали тая измамника!

Жилища да раздават, повечето българи пак няма да се ваксинират.

Заради тая тетка да се инжектирам с нещо, стига бе. Да не съм си намерил здравето на улицата.

Някой желаещ да помогне да си построим база на луната или някоя планета?

Ваксинацията Е превенция!

Цитат: "Лидерите на 20-те ...... в подкрепа на усилията за съкращаване до 100 дни на периода, необходим за разработването на нови ваксини." Може да съкратят РАЗРАБОТВАНЕТО, но не могат да съкратят ИЗПИТАНИЯТА за БЕЗОПАСНОСТ. Все едно да искат да съкратят бременността от 9 на 2 месеца. Ох, забравих, че те не ги изпитват, направо ги продават.

Чакайте добрини от Сталинка.

Още 20 млрд за 3 компании производители. Някой сеща ли се кои са компаниите? Жокер: не са руски, китайски, индийски, бразилски, български...

Средно ще е така: в едни държави 0, в други 100 %, като свинското със зеле.

А,70 % от населението питали ли сте го ,дали иска да се ваксинира ?

Малки сметки: 30% * 8 млрд = 2.4 млрд. само с 0.4 млрд повече от таргет целта на популацията на земята.

Заблудена офвчица кифленска ще си останеш

Може ли да съм в групата на 30-те процента неваксинирани? Мерси.

Единствената логично оправдана превенция е евентуално от мощта на 5G, които ни ги нацвъкаха по същия амбициозен план без декларация за съгласие.

Кристалина точи ножа наа раята

Ей за това я оставиха тая...

Ми нормално - в едни държави има горе-долу адекватно население и съответната му администрация, а в други държави - рая и съответните им управници.

Усещам как ще започнат едни пандемии ежегодно , ма̀мица7а ви долна!

Абе не разбраха ли, че ваксините са разработени преди Делта варианта и не предпазва от него! За справка Израел - ваксинирани, а пък имаха по 10000 на ден като излезе Делта варианта.

Остави ти ваксините, кажи какво стана с данните за Китай. Закри се нещо темата в интерес на авторитета на институцията, а на практика ..?

Да бе, то ей така натискат копчето и почва пандемия та. Щото ако нямаше лидери щяхме да сме вечно здрави и без болести, нали? Така ли е?

А останалите 30% кои ше бъдат - управляващият елит ли?

Те самите си крият. Там жертвите от жестокия вирус са много повече от обявените.

Няма значение вируса - биеш си допълнителна доза и придобиваш имунитет за всички новоизлезли варианти.

_stankow

Фармафията работи на високо ниво, не си играе на дребно. Що не - международните банкови институции, фармакомпаниите и СМИ принадлежат на едни и същи семейства. Лесно е да се координира. Я как им се получава пропагандата и истеризацията ...

Навремето имаше един Ленин, който казваше че целта е "революцията да победи в целия свят"! А тука само 70% - какво е това -пълен провал!?

Абе стига го наричахте ваксиниране - това е боцкане с експериментална течност! Ваксината предпазва 99.9% и се тества поне 2 години!!!

И ако населението НЕ желае, какво правим?

Когато намерите братя Галеви и ги ваксинирате тогава и аз. А бе на кукуво лято.

Не знам, как ще стане. Освен ако я направят задължителна със закон. Или достъп навсякъде само за ваксинирани.

КУРец да ви се хапва?

_stankow

Но това изобщо не значи, че вашата доза няма да бъде платена от българското правителство на фармафията. С вашите, с нашите общи пари. И даже ваксината ще бъде доставена. И после - бракувана. Важно е те да си вземат парите. Тях здравето не ги интересува. Даже колкото по-болни са хората, толкова по-добре за тях. Още ваксини, още дози, още тестове. Мине ли ковидът, моментално ще измислят друго - озонова дупка, ФПЧ, затопляне, зелени тъпотии, радиация, други вируси (те са десетки хиляди). И пак заеми от МВФ (тези 20 милиарда те няма да ги подарят, ще ги дадат с лихва). И пак отработвай заема, отработвай лихвата, инфлация, вдигане на цените.

3-та бустерна пак ли трябват 70% ?

кака Кристалина каза,че ваксинацията е икономически проблем и ще бъде и идната година, много хора се смяха. Е сега стана ли ясно,че нарочно вменения страх от някакъв вирус е начин за преразпределяне на паричните потоци?

Г-20 да ме хванат за теслата, да я пораздвижат нагоре - надоле и после да изпият течността и.

Имаше един лав в казармата: - Двама по желание ти и ти . - Ама нали беше по желание . - Да по мое :)

луната е заета вече.

Г-20 е съюз на п.едалите, джендърите и л.есбийките.

Има около 195 страни в света, и сега 20 от тях поели амбициозната програма да ваксинират 70% от планетата. На всичкото отгоре, се ангажирали в подкрепа на усилията за съкращаване до 100 дни на периода, необходим за разработването на нови ваксини. Не прави друг смисъл, освен поне по 2 ваксини на година. То преди това един "ваксинен филантроп" подхвърляше тези идеи, много странно как са отзвучали в такъв форум. Още по-странно как 20 страни смятат че имат право да диктуват на останалите 175. Още по-странно изказване на българският министър председател от днес че няма никакъв натиск отвън за въвеждане на зелен сертификат, разбирайте ваксинация. И как по дяволите 20 страни ще ваксинират останалите 175?

Това е Г 20

Ваксинираните ще умрат от Ковид 19 или всичко останало до 2 години след втората доза. Това е 100 процента сигурно. Дори няма противоотрова . Гледайте елита по света е без ваксина. В България също. Полицаите няма да ги ваксинират защото са нужни.

Всички ние ще сме жертви, не на онези които искат да ни ваксинират, а на всички онези ваксинираните, които никога няма да разберат, че ваксините са ги направили жертви. Свободата не се дава, свободата се отвоюва, и ако спреш да се бориш за нея, бавно, бавно ще я загубиш

Олекна ми. Чувствам се толкова важен за тази земя. Най-силните икономики на света са се загрижили за мен. За моето здраве. Разбирам че, ако само кихна и стотици доктори и лидери ще се засуетят около мен единствено с мисълта за помощ. Ще гледам да стоя в добро здраве за да не ги притеснявам тези добри хорица. И те ангажименти имат.Цялата Земя спасяват. Ако ми стане лошо пък, ще искам само госпожа Фон Лайнен да дойде и да ме облекчи устно. С фелацио имах в предвид.

Ти няма да го доживееш.

Но защо толкова скромно?! Имат поне още 10% мегдан (според проф. Иво Христов)...

Превръщат ни в стока за нечии икономически и политически амбиции. Сертифицирана стока....

ко

лавове ногу

Е, сега поне разбирам идиотските мерки на кацата от мунчовото правителство, че не са за опазване хорското здраве, ами за да уйдисат на акъла на малоумниците от Г-20.

За Г-20 - 20 сантиметров, орално, да и м претопли сливиците!!!