Коментари - Футболният съдия с милионите от "Хемус" готов да разкрие схемата пред Рашков и Гешев | Днес.dir.bg

Футболният съдия с милионите от "Хемус" готов да разкрие схемата пред Рашков и Гешев

Борислав Колев остава в ареста, молбата му за разговор с вътрешния министър и главния прокурор бе предадена от брат му Иво

Обратно в новината

Коментари - Футболният съдия с милионите от "Хемус" готов да разкрие схемата пред Рашков и Гешев | Днес.dir.bg

Коментари

Смешна работа . Ебем ти държавата .Някакъв си посъдим искал да говори само пред МВР министърр и Главния прокурор . И това взе че се случи !!! Няма Водещ прокурор , Няма следовател , Няма Съд . Ебем я тая държава .ЦИРК .

Е, целта е точно ЦИРК, иначе можеше да е написал всичко и да го е подписал! Можеше, също писмено, да поиска защита и т.н., но плановете на Тарашков са други

Просто човека иска да се пазари. Трябва да е пълен идиот да пропусне тази възможност след като я има.

Кой пред кого иска да говори няма значение тук.Може футболния съдия да иска да говори пред новородените бебета в някой родилен дом , пред папата или пред клуба на анономните алкохолици.Тук обаче има образуван наказателен процес във фазата на досъдебното производство и ако дава обяснения ,обвиняемият може да ги даде пред разследващ орган , пред прокурор или пред съдия.Ако иска "да говори" пред журналисти , пред политици , пред общо събрание на етажната собственост , няма стойност в това разследване.Така че какво иска този , не е важно .Важното е какво може да стане и какво - не.

Ясно, вече е инструктиран КАКВО ТОЧНО ДА КАЖЕ! Нищо не пречеше всичко, което иска да ни каже да го е написал още на първите разпити. Целта е да говори за Борисов - че е чул от някой в тъмното, докато давал парите, че са за чекмеджето на Борисов. Документи - НУЛА, той не е извършил някакво особено престъпление, пари насила не е вземал, парите са законно превеждани, законно теглени и т.н!

Тоя ще го сполети съдбата на Мишо Бирата. Тиквата не прощава и милост няма. Тиквата е Кръстника истинският Бос!!!!!!

Ей, много ги разбираш ти бе! Виж там, иди при Рашков, разкажи му схемите, явно си много осведомен. Ако не помогнеш с тази твоя информация - значи си им съучастник. Или просто лъжец!

Давай Рашков, мачкай ги. Да връщат парите. И пандиз палат

И понеже разни недоразбрали или пишещи по поръчка започнаха да развива теории които дори и Рачков не посмя да развие да ви уточня. Липсващите документи не приложени в делото като минимум са такива: Исканията за тегленето на такива суми в брой. Документите за осигурени бронирани автомобили и въоръжена охрана. Документите от тази банка изпратени към БНБ с искане за съответните количества банкноти. Документите от страна на БНБ за предоставените количества банкноти-за такива суми към документите трябва да има и серийните номера на банкнотите. Тъй като суми от такъв порядък се отпускат в нови банкноти с поредни серийни номера. Документите от страна на БНБ с които са уведомили съответните служби за постъпилите заявки. Съответните обяснения от страна на ръководството на БНБ, ако такива сигнали не са изпратени до съответните служби. Обяснение от съответните служби ако са получили съответните сигнали от БНБ и не са се задействали. Цялата банкова документация трябва да е налична и в електронен вид А също така трябва и да я има и в европейската централна банка. Тъй като българската банкова система е свързана с европейската в реално време. нито едно от тези неща не е спомена тук като доказателства приложени към делото.

Ясно е като бял ден, че коментират и тролове. Преди бяха от Лийдуей и им плащаха и от БСП, и от ДСБ. Сега може фирмата да е друга, но "почеркът" е същия... "И ДСБ плащали на тролове за "онлайн репутация" Председателят на ДСБ Радан Кънев показа договор от 2011 г., с който партията му, тогава оглавявана от Иван Костов, си е плащала за коментари в интернет. ... Според сайта "Биволъ" ДСБ плащали на същата фирма, която използвали и от БСП - "Лийдуей Медия Солушънс". ..." https://offnews.bg/politika/i-dsb-plashtali-na-trolove-za-onlajn-reputatcia-300515.html

Тоест, Вие аргументирано поставяте под съмнение тезата, че само това лице има съпричастност към деянието и смятате, че е нужно да се обърне внимание и на други лица, инстанции и институции, както и да се проверят техните действия дали са били в съответствие със законовите и нормативни уредби, както и да им се потърси отговорност, ако действията им не са били в съответствие.

Много се съмнявам, че ще научим истината!

Каквото и за каже "бушона" трябва да го каже пред съдия и освен това си трябват и солидни доказателства. Другото е отвличане на вниманието от текущи проблеми, като цените в БГ.

Аз така и не разбрах какъв е проблема с тия пари? Нали са платени от държавата на фирмите по договор? Какъв е проблема, че са изтеглени?

Случайно да си от тиквената партия?

Какво значение има от коя партия съм? Я отговори на въпроса ми като си от можещите и знаещите? Ама по същество отговори. Не философствай.

То няма значение, но просто бях любопитен дали по интелектуалния ти капацитет съм те познал, хи хи хи! Няма да ти отговоря, защото ми е забавно да гледам как простите еднокнижници задавате тъпи въпроси и ставате за смях. Помоли някой друг да ти отговори, хи хи хи!

не са по предназначение, незаконно забогатяване,щета за държавата,липса на анализ на платеното,липса на оценка на възлагането....

"изработеното". На ден стават хиляди такива грабежи вече 30 години. Фалшиви хора "правят" нещо фалшиво и се грабят един друг. Накрая не е сигурно, че не са умрели фалшиво.

Я не задавай неудобни въпроси, че за такива рашков шамари лошо!

Както боковата полиция биеше неудобни протестиращи срещу правителството ли?

Не сте от Марс нали ? Защото звучи много наивно това твърдение !!!

Какъв е проблемът с тия пари?... Ами проблемът е, че парите ги няма, а магистралата не е построена! Такъв е проблемът. Платени са на фиктивни фирми, които не са изпълнили договора, а освен това и нямат капацитет да го изпълнят. Започна ли да ти се изяснява какъв е проблемът с тия пари? Известно ли ти е, че строежи на такива обекти трябва да се възлагат на фирми, които трябва да спечелят търг за работата, а за да участват в такъв търг, се иска да докажат какви са им възможностите и какво са построили досега. Иначе изобщо не могат да стигнат дори до участие в търг . Така се прави в нормалните държави.

Демонстрация на тотално неразбиране мой човек

Ако трябва да източа 60 милиона от 2 милиарда за магистрали и си разбирам от работата. Това ще стане през разни под изпълнители, цени за материали, надписани дейности. Множество на брой операции с малък марж. Освен това парите ще се завъртят през офшорки, банкови транзакци с банкови тайни , ще изчезнат някъде между Кипър и Карибите. Това клошори теглат пари в чували, долнопробна аматьорска порнография.

От герберастието да не си очаквал интелигентна организация?

Ами бързали са хората да приберат парите по-бързо да не ги прибере някой друг,че мераклии много!

Толкова много бързали, че цяла година ги теглили...

Абе ти представяш ли си я тая работа? Отива клошаря, метка едно зеблено чувалче и му го пълнят с 1 милион кеш? Как става тая работа?

Случайно да си от тиквената партия?

Сумарно от всичките изявления едновременно и на прокуратура и на Рачков и на шефа на следствието. Господинът смята да даде показания по дело образувано изцяло по свидетелски показания, ако му се отмени мярката за неотклонение и му се разреши да си замине в чужбина. Забележете-навсякъде става въпрос само и единствено за свидетелски показания. Никъде не става въпрос за каквито и да било други доказателства. А пък дори само такова теглене на пари оставя много ама много дебела документна следа. Само че до момента самият Рашков е предоставил само и единствено свидетелски показания от някого си. Банковите документи едновременно и от банката и от БНБ липсват.

То поне банката да посочи коя е, ама ей така си лае. Мижи да те лъжем. Накрая след дълго дриблиране, бръщолевене и сценки, ще излезе едно голямо НИЩО от цялата работа. А през това време колко далавери ще минат тихомълком, докато народът се радва на кьорфишеците. ехеее

Банковите документи, разбира се, не липсват. Затова се знае точно от коя до коя дата са теглени парите. Знаят се и банките и банковите сметки и притежателите им. И то с документи. Ама чукча не читател - чукча писател! А пък чукча да мисли - хич го няма!

В изявлението си съдът изрично посочи че делото е на основа на свидетелски показания. Изявлението и на прокуратурата и на Рашков беше същото. Никъде не се говори за банкови документи.

Има едно такова нещо, наречено "следствена тайна". Боковите МВР и прокуратура имаха дълги години проблем с това понятие, та затова на няколко пъти платихме обезщетения точно заради такива "предоставяния" пред медиите на информация по дела в развитие ("консултации" лично при Боко от едно небезизвестно бивше прокуроче даже не ги споменавам). Герберастието свиквайте, че правителството не работи за вас, хи хи хи!

Бушона ще изгори, затова е сложен. най много да се разкрие захранването.....Чип и ядрото е добре защитено, трябва Някой да удари Машината в земята и да я срита

Показания се дават пред съдия, а не пред прокурор и министър. Схемата авно включва много хора, не само подставените лица. Основното е кой от фирмата строител е подписвал договорите с подставените лица и кой е разписал съответните преводи. Отделен въпрос е като как се броят на каса по милион - коя е банката, че и касиерката, кой е клонът и т.н. Всичко за сега прилича на зле скалъпена история. Ангелите на "свидетеля" явно са слаби. Институцията, която ни занимава само с този свидетел явно много подценява публиката. Не изключвам вероятността Рашков пак да "гримира свидетели", както за убийството на Луканов - https://corruptionbg.com/Poruchkovite-ubiistva

За съжалание публиката масово е на такова дебилно ниво, че не можеш да я подцениш, а само да я надцениш. Те простотиите в "биг брадър" и разни други тъпи предавания едно време изглеждаха по-малко нагласени от този цирк в момента. А ДС ченгето рашков наистина е много способен да "масажира" свидетели.

Сменят ли Гешев, Черепа и Цв. Василев ще довтасат в България без никакви проблеми. А сега да видим този като проговори, дали ще осъдят Мунчо Радев за корупция?

Туй сопола Блъсков от Труд ли ти го прошепна нежно на ушенцето отзад?

Хунтата на Радев няма да му позволят да проговори. Очаквам скоро да го ликвидират в ареста.

прав си на половина. Доктора пише рецептата

Сменят ли Гешев,Черепа ще си довтаса в България без никакви проблеми. А сега да видим този като проговори, дали ще осъдят Бойко?

Шайката ГЕРБ няма да му позволи да проговори. Очаквам скоро да го ликвидират в ареста.

Прав си на половина. Доктора пише рецептата.

Ми те двамата често си пият ракията заедно...

Щом иска и Рашков, работата е ясна. Ще поеме вината и ще скрие зад Мунчо и хунтата или по-вероятно ще набеди посочен му човек, който вече го няма в страната.

Човекът ще е по избор на дамаджаната!

Тоя само обещава, че ще говори. Обаче не говори. Явно договаря версията.

Защо другарят Рашков допусна да бъдат откраднати 53 милиона лева от пътна инфраструктура? Политически чадър над кого прави - себе си, някой друг министър, Радев или Божков? Рашков оставка НЕЗАБАВНО!

а? Тъп при това...

Не е тъп, правилно мисли.

Сега вашият се обд от Банкя ще вле за е в панделката :)

Лошо ми е! Ще ходя да лижа ромски хубости за успокоение!

Гнусен си. Дано да нямаш жена.

Абе аз чакам Горанката да припадне ама той дебелокож

Не може ли да арестуват Мунчо Тъпото и няколко корумпирани полицаи преди да са избягали в Дубай ?

Аааа,евачът на мамка ти!

След като се насити на твоята

Не може, герберасти, не може. Мина времето боковите бухалки да извършват наказателни акции срещу неудобните, хи хи хи!

Няма какво да чака, да излиза и да говори пред камерите, пък народа ще преценява дали тези, които ще спамене крали ли са или не. В обратния случай има риск да не узнаем всичко, което ще каже пред Рашоков и Гешев.

Народът вкара копейкин в парламента. Нямам му много вяра

Народът изрита центан центанов от парламента. Имам му пълно доверие.

В шООто на Слафи!

Охохо, бушончето май е на път да предложи сделка като има даде някоя по-едра риба. Или тиква, хо хо хо!

Все още не е ясно на какво правно основание милионите от държавното дружество "Автомагистрали" са стигнали до фирмите, чиито пълномощници са ги теглели от банката и са ги предавали в чували на Колев. Не е огласявано и по чия заръка те са давали парите точно на Колев. .................................................................................................................................... Та питането ми е на какво правно основание още бившите шефове на Автомагистрали, както и на Нанков и Аврамова все още се разхождат на свобода. Ало, Къскета, тебе питам ?!?

Няма да питаш мен. Питай Рашков. Той е спец по разследване. Аз съм само прокурор. Когато разследването ми представи достатъчно годни доказателства, ще ти отговоря с най голямо удоволствие.

Прочети какво си написал : “все още не в ясно..”. Всеки е невинен до доказване на противното. Въпросният Колев също . Най- вероятно го държат в ареста за да не избяга. И най- вероятно вече са се спзарили с него. И най- вероятно, ако има някакво престъпление, то е укриване или неплащане на ДДС и плащане на ръка на работниците. Или мислиш тоя ще е прибрал 25 милиона евра и ще стои в България вместо да се радва на охолство в Южна Африка ?

Ако още не си разбрал, най-голямото престъпление тук е раздаването на публични средства на калпак без да се провежда обществена поръчка. Нещо което не може да се случи в наши дни даже и в някоя централноафриканска държава.А човекът иска да разкаже кой е автора на схемата за което иска да му предоставят определени гаранции, вкл. и "да не му се случи нещо в ареста". Капиши ???

Не може ли да арестуват Боко Тиквата и няколко корумпирани полицаи преди да са избягали в Дубай ?

За какво да арестуват Борисов ? Имаш ли доказателства за извършено престъпление ?

нали нямаше схема и престъпление?!?! Според ГЕРБ, Гешев и сие? Нали беше измислица, като носенето на чували с изборни протоколи и палети приготвени бюлетини? :) Неее, сигурно нещо не съм разбрал, той парите ги носил в чували, защото комунистите в банките пречили на преводите... или от сорта, нали?

Кое те кара да мислиш че престъпление има ? Колев ще говори, дали ще признае престъпление … ще видим !

99% от българите са на принципа: "Дай ни само хляб и зрелище". рашков зрелища ще ви произведе, колкото искате, ама хлябът нещо поскъпна двойно и се е засилил още по-нагоре... Тука за 60млн (по малко от цената на един 30 км лот) ви будалкат вече половин година, а същевременно почти всяка седмица се теглят по половин милиард дългове (500 млн!), които (ни лук яли, ни мирисали) потъват незнайно къде и никой не пита: Какво и Защо??? Да не говорим за 2млрд излишък от м.г и още 1.5млрд уж надсъбрани от данъци и такси. Не виждате ли, че само ви отвличат вниманието. Мислете, бе! Стига само гледахте сеир. Иначе и на мен ми е интересно какво ще каже футболното съдийче в този епизод на сапунката. Дано да го пуснат пред камера

Никой не ви вярва, гниди депесарски.

В грешка си, един км нов път струва 7 млн. евра, ако няма съоръжения. Тоест става въпрос за 3 км.

Аз затова написах по-малко от един лот. Дори най-лесните. Иначе на лек терен е около 3-4 млн / км

Пазете го от ковид, да не се окаже, че е първия в България с тежка форма на "омикрон" !

Лошо ми е! Ще скъсам менискус!

За схемата питайте Росен Плевнелиев, това е човекът, който напук на наложеният от Българският съд запор, изплати стотици милиони лева на две офшорки, които бяха собственици на един фургон и една Лада, за нещо което не са построили, защото видите ли от ЕС щели да му се обидят а и за него решенията на Съда не важели;)

Май в крайна сметка прокуратурата се оказа права да го държи този бизнесмен в ареста, вместо да козирува и изпълнява желанията на ГДБОП и Рашков. Проблема сега е колко и от кои отбори са тези на върха получатели на кеша? Няма нищо случайно когато се разпределят кинтите - там е мир и спокойствие без значение партийната окраска. Не знам само дали Рашков и новите властимащи, дали са готови да поемат информацията безрезервно и в името на ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И ПРАВОТО, ТАКА КАКТО ТРЪБИ НОВАТА МИНИСТЪРКА НА ЗАКОНА И СЪДА!?

Тази новата така наречена “ министърка” даже не знае че правомощията на главния прокурор са описани в Конституцията. Тоест за да се сменят , трябва нови избори за Велико народно събрание. Така че тази толкова не е в час , че е смешно !

Ще пее като Тони Дачева на ромска сватба барабар с Найден Милков.

От къде са минали всичките милиони? Айде кажета я тая банка де, те няколко банки бяха обвързани с предишната власт.

Или е ПИБ или е банката на СИК, или е Инвестбанк.

Асет банк

Лоши новини за "подаръчните торбички" на Мунчо и хунтата, другари!

lol? Слабоумен ли си или си от контигента на герберските тролове, там ясно че толкова си можете

Няма да стане. Никой от двамата не го иска.

Това е продължаващата десетилетия дезинформационна кампания 'Чекмедже'. Комунистите са го задействали този план още когато юнакът Винету е намазал първата си филия със свинска мас. Ще берем ядове със Ленин и компания докато не дойдат чипа новите Ф-15ки с лети джанти. С тези 50 млн. не можеш да си платиш разходите да преместиш една мис силиконка и бизнеса и от един континент на друг. Тези да направят и дело за онези 4лв които спестих в министерският 'стол'... хахаххаха

Тая година Дядо Коледа ще подрани във Вила Калина ;). Според слуховете, щял да е предрешен като Каскетаджия ;))

Мунчо така се е осрал, че и Рашков няма да може да му обърше задника.

Поздравления за заглавието. Готов ДА РАЗКРИЕ СХЕМАТА ПРЕД... Едни дръжки и прашки написали следното Обвиненият за източването на парите за Хемус иска да разкаже за схемата на Бойко Рашков и Гешев Като че ли схемата е НА Рашков и Гешев... По случая има един много подходящ виц за попа, открадната попадия и "Ти виде ли номера? Номера виде ли?" А попът спокойно отговорил "Бе той номерът е ясен - ще е.ат попадията..." Та и тази схема е ясна - ПАРИТЕ В ШКАФЧЕТО на копюри от по 500 Евро. Цяла България я знае!

А защо да не се предава срещата он-лайн и в присъствието на чужди (западни) журналисти????

Защото още преди да е свършила срещата, 20-местен частен самолет, пълен до последното място, ще се наложи да излети за Коста Рика....

трябва да го дават по телевизията, директно!

Видиш ли Радев или таРАШКОВ ни пари ще видиш, ни магистрали...

Колко магистрали видя от банкянската свиня ма, парцал?

Тролче,а?

Тая година Дядо Коледа ще подрани в Банкя;) Според слуховете, щял да е предрешен като полицай;))

Тая година е в Дубай при Божката и Спецата :)

Тоя докато проговори ще умре от страх/падане-по-стълбите/самоубийство с дървена лъжица......

Когато взимат, нищо не го боли, а после толкова са болни, че не могат да лежат зад решетките.

А защо никой не пита, кои са собствениците на фирмите, които протестираха в София и затваряха пътищита с някакви работници, защото не им били изплатили парите. Нали те работят заедно с тези от схемата. Защо министърката на транспорта не сподели, с кои е преговаряла за разсрочено плащане?!?!?! Талкова много неща ще излезат, че затвора няма да има свободни места за всички. Освен това, ще трябва да спрат и движението по доста участаци, защото нямат никакви актове и са незаконни, т.е. опасни... А да ги видим ко ще скрият и какво ще покажат на яве новите...

"Старите" умишлено ги забрави и се правиш на разсеян, мъчиш се да прехвърлиш някакви измислени обвинения върху "новите", нали, копеленце гербаво гнидаво!

Се еби бе миризливо комунистическо лайно

Доколкото знам, показания се дават пред съдия, а не пред министри и главни прокурори. Този както е почнал да иска, поне да поиска и телевизионни камери, поне да гледаме риалити. Е*ати шутовете.

Кьрфишеци.... Дамаджаната не се лкнумори да се излага?

Коментари - Футболният съдия с милионите от "Хемус" готов да разкрие схемата пред Рашков и Гешев | Днес.dir.bg

Футболният съдия с милионите от "Хемус" готов да разкрие схемата пред Рашков и Гешев

Борислав Колев остава в ареста, молбата му за разговор с вътрешния министър и главния прокурор бе предадена от брат му Иво

Обратно в новината

Коментари - Футболният съдия с милионите от "Хемус" готов да разкрие схемата пред Рашков и Гешев | Днес.dir.bg

Коментари

Смешна работа . Ебем ти държавата .Някакъв си посъдим искал да говори само пред МВР министърр и Главния прокурор . И това взе че се случи !!! Няма Водещ прокурор , Няма следовател , Няма Съд . Ебем я тая държава .ЦИРК .

Е, целта е точно ЦИРК, иначе можеше да е написал всичко и да го е подписал! Можеше, също писмено, да поиска защита и т.н., но плановете на Тарашков са други

Просто човека иска да се пазари. Трябва да е пълен идиот да пропусне тази възможност след като я има.

Кой пред кого иска да говори няма значение тук.Може футболния съдия да иска да говори пред новородените бебета в някой родилен дом , пред папата или пред клуба на анономните алкохолици.Тук обаче има образуван наказателен процес във фазата на досъдебното производство и ако дава обяснения ,обвиняемият може да ги даде пред разследващ орган , пред прокурор или пред съдия.Ако иска "да говори" пред журналисти , пред политици , пред общо събрание на етажната собственост , няма стойност в това разследване.Така че какво иска този , не е важно .Важното е какво може да стане и какво - не.

Ясно, вече е инструктиран КАКВО ТОЧНО ДА КАЖЕ! Нищо не пречеше всичко, което иска да ни каже да го е написал още на първите разпити. Целта е да говори за Борисов - че е чул от някой в тъмното, докато давал парите, че са за чекмеджето на Борисов. Документи - НУЛА, той не е извършил някакво особено престъпление, пари насила не е вземал, парите са законно превеждани, законно теглени и т.н!

Тоя ще го сполети съдбата на Мишо Бирата. Тиквата не прощава и милост няма. Тиквата е Кръстника истинският Бос!!!!!!

Ей, много ги разбираш ти бе! Виж там, иди при Рашков, разкажи му схемите, явно си много осведомен. Ако не помогнеш с тази твоя информация - значи си им съучастник. Или просто лъжец!

Давай Рашков, мачкай ги. Да връщат парите. И пандиз палат

И понеже разни недоразбрали или пишещи по поръчка започнаха да развива теории които дори и Рачков не посмя да развие да ви уточня. Липсващите документи не приложени в делото като минимум са такива: Исканията за тегленето на такива суми в брой. Документите за осигурени бронирани автомобили и въоръжена охрана. Документите от тази банка изпратени към БНБ с искане за съответните количества банкноти. Документите от страна на БНБ за предоставените количества банкноти-за такива суми към документите трябва да има и серийните номера на банкнотите. Тъй като суми от такъв порядък се отпускат в нови банкноти с поредни серийни номера. Документите от страна на БНБ с които са уведомили съответните служби за постъпилите заявки. Съответните обяснения от страна на ръководството на БНБ, ако такива сигнали не са изпратени до съответните служби. Обяснение от съответните служби ако са получили съответните сигнали от БНБ и не са се задействали. Цялата банкова документация трябва да е налична и в електронен вид А също така трябва и да я има и в европейската централна банка. Тъй като българската банкова система е свързана с европейската в реално време. нито едно от тези неща не е спомена тук като доказателства приложени към делото.

Ясно е като бял ден, че коментират и тролове. Преди бяха от Лийдуей и им плащаха и от БСП, и от ДСБ. Сега може фирмата да е друга, но "почеркът" е същия... "И ДСБ плащали на тролове за "онлайн репутация" Председателят на ДСБ Радан Кънев показа договор от 2011 г., с който партията му, тогава оглавявана от Иван Костов, си е плащала за коментари в интернет. ... Според сайта "Биволъ" ДСБ плащали на същата фирма, която използвали и от БСП - "Лийдуей Медия Солушънс". ..." https://offnews.bg/politika/i-dsb-plashtali-na-trolove-za-onlajn-reputatcia-300515.html

Тоест, Вие аргументирано поставяте под съмнение тезата, че само това лице има съпричастност към деянието и смятате, че е нужно да се обърне внимание и на други лица, инстанции и институции, както и да се проверят техните действия дали са били в съответствие със законовите и нормативни уредби, както и да им се потърси отговорност, ако действията им не са били в съответствие.

Много се съмнявам, че ще научим истината!

Каквото и за каже "бушона" трябва да го каже пред съдия и освен това си трябват и солидни доказателства. Другото е отвличане на вниманието от текущи проблеми, като цените в БГ.

Аз така и не разбрах какъв е проблема с тия пари? Нали са платени от държавата на фирмите по договор? Какъв е проблема, че са изтеглени?

Случайно да си от тиквената партия?

Какво значение има от коя партия съм? Я отговори на въпроса ми като си от можещите и знаещите? Ама по същество отговори. Не философствай.

То няма значение, но просто бях любопитен дали по интелектуалния ти капацитет съм те познал, хи хи хи! Няма да ти отговоря, защото ми е забавно да гледам как простите еднокнижници задавате тъпи въпроси и ставате за смях. Помоли някой друг да ти отговори, хи хи хи!

не са по предназначение, незаконно забогатяване,щета за държавата,липса на анализ на платеното,липса на оценка на възлагането....

"изработеното". На ден стават хиляди такива грабежи вече 30 години. Фалшиви хора "правят" нещо фалшиво и се грабят един друг. Накрая не е сигурно, че не са умрели фалшиво.

Я не задавай неудобни въпроси, че за такива рашков шамари лошо!

Както боковата полиция биеше неудобни протестиращи срещу правителството ли?

Не сте от Марс нали ? Защото звучи много наивно това твърдение !!!

Какъв е проблемът с тия пари?... Ами проблемът е, че парите ги няма, а магистралата не е построена! Такъв е проблемът. Платени са на фиктивни фирми, които не са изпълнили договора, а освен това и нямат капацитет да го изпълнят. Започна ли да ти се изяснява какъв е проблемът с тия пари? Известно ли ти е, че строежи на такива обекти трябва да се възлагат на фирми, които трябва да спечелят търг за работата, а за да участват в такъв търг, се иска да докажат какви са им възможностите и какво са построили досега. Иначе изобщо не могат да стигнат дори до участие в търг . Така се прави в нормалните държави.

Демонстрация на тотално неразбиране мой човек

Ако трябва да източа 60 милиона от 2 милиарда за магистрали и си разбирам от работата. Това ще стане през разни под изпълнители, цени за материали, надписани дейности. Множество на брой операции с малък марж. Освен това парите ще се завъртят през офшорки, банкови транзакци с банкови тайни , ще изчезнат някъде между Кипър и Карибите. Това клошори теглат пари в чували, долнопробна аматьорска порнография.

От герберастието да не си очаквал интелигентна организация?

Ами бързали са хората да приберат парите по-бързо да не ги прибере някой друг,че мераклии много!

Толкова много бързали, че цяла година ги теглили...

Абе ти представяш ли си я тая работа? Отива клошаря, метка едно зеблено чувалче и му го пълнят с 1 милион кеш? Как става тая работа?

Случайно да си от тиквената партия?

Сумарно от всичките изявления едновременно и на прокуратура и на Рачков и на шефа на следствието. Господинът смята да даде показания по дело образувано изцяло по свидетелски показания, ако му се отмени мярката за неотклонение и му се разреши да си замине в чужбина. Забележете-навсякъде става въпрос само и единствено за свидетелски показания. Никъде не става въпрос за каквито и да било други доказателства. А пък дори само такова теглене на пари оставя много ама много дебела документна следа. Само че до момента самият Рашков е предоставил само и единствено свидетелски показания от някого си. Банковите документи едновременно и от банката и от БНБ липсват.

То поне банката да посочи коя е, ама ей така си лае. Мижи да те лъжем. Накрая след дълго дриблиране, бръщолевене и сценки, ще излезе едно голямо НИЩО от цялата работа. А през това време колко далавери ще минат тихомълком, докато народът се радва на кьорфишеците. ехеее

Банковите документи, разбира се, не липсват. Затова се знае точно от коя до коя дата са теглени парите. Знаят се и банките и банковите сметки и притежателите им. И то с документи. Ама чукча не читател - чукча писател! А пък чукча да мисли - хич го няма!

В изявлението си съдът изрично посочи че делото е на основа на свидетелски показания. Изявлението и на прокуратурата и на Рашков беше същото. Никъде не се говори за банкови документи.

Има едно такова нещо, наречено "следствена тайна". Боковите МВР и прокуратура имаха дълги години проблем с това понятие, та затова на няколко пъти платихме обезщетения точно заради такива "предоставяния" пред медиите на информация по дела в развитие ("консултации" лично при Боко от едно небезизвестно бивше прокуроче даже не ги споменавам). Герберастието свиквайте, че правителството не работи за вас, хи хи хи!

Бушона ще изгори, затова е сложен. най много да се разкрие захранването.....Чип и ядрото е добре защитено, трябва Някой да удари Машината в земята и да я срита

Показания се дават пред съдия, а не пред прокурор и министър. Схемата авно включва много хора, не само подставените лица. Основното е кой от фирмата строител е подписвал договорите с подставените лица и кой е разписал съответните преводи. Отделен въпрос е като как се броят на каса по милион - коя е банката, че и касиерката, кой е клонът и т.н. Всичко за сега прилича на зле скалъпена история. Ангелите на "свидетеля" явно са слаби. Институцията, която ни занимава само с този свидетел явно много подценява публиката. Не изключвам вероятността Рашков пак да "гримира свидетели", както за убийството на Луканов - https://corruptionbg.com/Poruchkovite-ubiistva

За съжалание публиката масово е на такова дебилно ниво, че не можеш да я подцениш, а само да я надцениш. Те простотиите в "биг брадър" и разни други тъпи предавания едно време изглеждаха по-малко нагласени от този цирк в момента. А ДС ченгето рашков наистина е много способен да "масажира" свидетели.

Сменят ли Гешев, Черепа и Цв. Василев ще довтасат в България без никакви проблеми. А сега да видим този като проговори, дали ще осъдят Мунчо Радев за корупция?

Туй сопола Блъсков от Труд ли ти го прошепна нежно на ушенцето отзад?

Хунтата на Радев няма да му позволят да проговори. Очаквам скоро да го ликвидират в ареста.

прав си на половина. Доктора пише рецептата

Сменят ли Гешев,Черепа ще си довтаса в България без никакви проблеми. А сега да видим този като проговори, дали ще осъдят Бойко?

Шайката ГЕРБ няма да му позволи да проговори. Очаквам скоро да го ликвидират в ареста.

Прав си на половина. Доктора пише рецептата.

Ми те двамата често си пият ракията заедно...

Щом иска и Рашков, работата е ясна. Ще поеме вината и ще скрие зад Мунчо и хунтата или по-вероятно ще набеди посочен му човек, който вече го няма в страната.

Човекът ще е по избор на дамаджаната!

Тоя само обещава, че ще говори. Обаче не говори. Явно договаря версията.

Защо другарят Рашков допусна да бъдат откраднати 53 милиона лева от пътна инфраструктура? Политически чадър над кого прави - себе си, някой друг министър, Радев или Божков? Рашков оставка НЕЗАБАВНО!

а? Тъп при това...

Не е тъп, правилно мисли.

Сега вашият се обд от Банкя ще вле за е в панделката :)

Лошо ми е! Ще ходя да лижа ромски хубости за успокоение!

Гнусен си. Дано да нямаш жена.

Абе аз чакам Горанката да припадне ама той дебелокож

Не може ли да арестуват Мунчо Тъпото и няколко корумпирани полицаи преди да са избягали в Дубай ?

Аааа,евачът на мамка ти!

След като се насити на твоята

Не може, герберасти, не може. Мина времето боковите бухалки да извършват наказателни акции срещу неудобните, хи хи хи!

Няма какво да чака, да излиза и да говори пред камерите, пък народа ще преценява дали тези, които ще спамене крали ли са или не. В обратния случай има риск да не узнаем всичко, което ще каже пред Рашоков и Гешев.

Народът вкара копейкин в парламента. Нямам му много вяра

Народът изрита центан центанов от парламента. Имам му пълно доверие.

В шООто на Слафи!

Охохо, бушончето май е на път да предложи сделка като има даде някоя по-едра риба. Или тиква, хо хо хо!

Все още не е ясно на какво правно основание милионите от държавното дружество "Автомагистрали" са стигнали до фирмите, чиито пълномощници са ги теглели от банката и са ги предавали в чували на Колев. Не е огласявано и по чия заръка те са давали парите точно на Колев. .................................................................................................................................... Та питането ми е на какво правно основание още бившите шефове на Автомагистрали, както и на Нанков и Аврамова все още се разхождат на свобода. Ало, Къскета, тебе питам ?!?

Няма да питаш мен. Питай Рашков. Той е спец по разследване. Аз съм само прокурор. Когато разследването ми представи достатъчно годни доказателства, ще ти отговоря с най голямо удоволствие.

Прочети какво си написал : “все още не в ясно..”. Всеки е невинен до доказване на противното. Въпросният Колев също . Най- вероятно го държат в ареста за да не избяга. И най- вероятно вече са се спзарили с него. И най- вероятно, ако има някакво престъпление, то е укриване или неплащане на ДДС и плащане на ръка на работниците. Или мислиш тоя ще е прибрал 25 милиона евра и ще стои в България вместо да се радва на охолство в Южна Африка ?

Ако още не си разбрал, най-голямото престъпление тук е раздаването на публични средства на калпак без да се провежда обществена поръчка. Нещо което не може да се случи в наши дни даже и в някоя централноафриканска държава.А човекът иска да разкаже кой е автора на схемата за което иска да му предоставят определени гаранции, вкл. и "да не му се случи нещо в ареста". Капиши ???

Не може ли да арестуват Боко Тиквата и няколко корумпирани полицаи преди да са избягали в Дубай ?

За какво да арестуват Борисов ? Имаш ли доказателства за извършено престъпление ?

нали нямаше схема и престъпление?!?! Според ГЕРБ, Гешев и сие? Нали беше измислица, като носенето на чували с изборни протоколи и палети приготвени бюлетини? :) Неее, сигурно нещо не съм разбрал, той парите ги носил в чували, защото комунистите в банките пречили на преводите... или от сорта, нали?

Кое те кара да мислиш че престъпление има ? Колев ще говори, дали ще признае престъпление … ще видим !

99% от българите са на принципа: "Дай ни само хляб и зрелище". рашков зрелища ще ви произведе, колкото искате, ама хлябът нещо поскъпна двойно и се е засилил още по-нагоре... Тука за 60млн (по малко от цената на един 30 км лот) ви будалкат вече половин година, а същевременно почти всяка седмица се теглят по половин милиард дългове (500 млн!), които (ни лук яли, ни мирисали) потъват незнайно къде и никой не пита: Какво и Защо??? Да не говорим за 2млрд излишък от м.г и още 1.5млрд уж надсъбрани от данъци и такси. Не виждате ли, че само ви отвличат вниманието. Мислете, бе! Стига само гледахте сеир. Иначе и на мен ми е интересно какво ще каже футболното съдийче в този епизод на сапунката. Дано да го пуснат пред камера

Никой не ви вярва, гниди депесарски.

В грешка си, един км нов път струва 7 млн. евра, ако няма съоръжения. Тоест става въпрос за 3 км.

Аз затова написах по-малко от един лот. Дори най-лесните. Иначе на лек терен е около 3-4 млн / км

Пазете го от ковид, да не се окаже, че е първия в България с тежка форма на "омикрон" !

Лошо ми е! Ще скъсам менискус!

За схемата питайте Росен Плевнелиев, това е човекът, който напук на наложеният от Българският съд запор, изплати стотици милиони лева на две офшорки, които бяха собственици на един фургон и една Лада, за нещо което не са построили, защото видите ли от ЕС щели да му се обидят а и за него решенията на Съда не важели;)

Май в крайна сметка прокуратурата се оказа права да го държи този бизнесмен в ареста, вместо да козирува и изпълнява желанията на ГДБОП и Рашков. Проблема сега е колко и от кои отбори са тези на върха получатели на кеша? Няма нищо случайно когато се разпределят кинтите - там е мир и спокойствие без значение партийната окраска. Не знам само дали Рашков и новите властимащи, дали са готови да поемат информацията безрезервно и в името на ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И ПРАВОТО, ТАКА КАКТО ТРЪБИ НОВАТА МИНИСТЪРКА НА ЗАКОНА И СЪДА!?

Тази новата така наречена “ министърка” даже не знае че правомощията на главния прокурор са описани в Конституцията. Тоест за да се сменят , трябва нови избори за Велико народно събрание. Така че тази толкова не е в час , че е смешно !

Ще пее като Тони Дачева на ромска сватба барабар с Найден Милков.

От къде са минали всичките милиони? Айде кажета я тая банка де, те няколко банки бяха обвързани с предишната власт.

Или е ПИБ или е банката на СИК, или е Инвестбанк.