Млада футболна съдийка обвини шефа си в секстормоз

Млада жена - съдия на футболни мачове, обвини в сексуален тормоз шефа на съдиите в Монтана Ангел Стоянов. Той отрича всичко и заяви, че ще се обърне към съда.

Обратно в новината

Коментари - Млада футболна съдийка обвини шефа си в секстормоз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...атлетико лом... или мол билбао - изберете сами...

а как стана съдийка

по добре питаи бандит номер 1 как стана генерал,ако виждаш резон

Шефа на съдиите може да стане съдия на отбора по футбол на затвора. Там ще му се изкефят максимално и ще му сбъднат мечтите.

Оле, на тая фраза "искам да правя извращения с теб" ще ти откаже и неграмотна магистралка.

Не е сигурно :)

"...Към момента тя не е свирила на нито един.." Е, шефът ѝ предлага му свири, тя се дърпа. Какво иска тогава? "...на няколко пъти е отговаряла уклончиво на напористия футболен шеф, за да види докъде ще стигнат щенията му. Тя е споделила за това със съпруга си..." Та значи правят му клопка и капанът хлопнал. Има някакъв КРИВ ъгъл в този 3-ъгълник!

проста п'тка

Нищо лошо не е направил човекът!Харесала му жената,поискал си!Писал и СМС-и,тя му отговаряла,давала му е нишани.Нито е проявил насилие,нито заплахи или шантажи!Не виждам основание,за да му се хвърлят някакви обвинения!

Да, ама не. Ако беше Пешо от завода за консерви - да, може да си пише човека, докато не му кажат да се разкара. В този случай, обаче това е нейният началник. Във всяка нормална държава биха мъ показали изхода.

Бабо,чети хубаво!Не и е шеф на работата,а шеф на футболното съдийство!!Може и въобще да не се срещнат!Във всяка нормална държава,въобще нямаше да и обърнат внимание!

По-лошото от това да харесваш мъже, юначе старша възраст, е да те харесат мъже. И то такива, които да те поставят в същото положение - или дупе или нЕма повече мачове!

Шиба му се на човека , лошо няма !!! Сексуален тормоз по вайбър??? Булката да не се прави на "Света Вода", не е станала съдийскаа щото обича спорта , знаем ги бг съдиите !!! Ааа , и във вайбър все още работи функцията "блокиране" , интересно защо нещо не е пожелала да я използва !

Мъжете са директни същества и пускат "оферти" навсякъде (ако върже - върже). Няма нормален мъж, който да спре жена, която харесва и да й каже: "Много те харесвам, искам да сме само приятели..." - Това го правят само жените : " Много те харесвам, ама само като приятел...". Всеки хетеросексуален мъж 'дет му става пищова като хареса жена е с цел секс. И съответно очаква конкретен отговор. Някои са по-настоятелни, но след време се отказват като осъзнаят, че НЕ-то е не. А повечето жени хем им е готино, че им подсвиркват и ги засипват с влажни погледи - хем се правят на възмутени... :) Нещата щяха да са много по-прости ако жените бяха директни като мъжете. Жена на място още на първия смс - макар, че вайбър не е смс - щяха да отговорят : " Това няма да се случи! Аз съм омъжена жена с дете и си имам мъж. Благодаря за предложението, НО НЕ ИСКАМ!."

sawo

В случая няма просто някакво предложение, има отправени сексуални заплахи, включително и за изнасилване. За такова нещо се лежи в затвора - ако за теб това е нормално, значи имаш сериозни проблеми.

Нека бъдем обективни! В контекста "заплахата" за изнасилване може спокойно да се сложи в кавички - особено от някой с повече интелект. В конкретният случай следва -"искам да си ми робиня" , което визира БДСМ "течението" - с други думи фетиш. Там си има "дума за безопасност" , която спира "играта". Има си жени, които искат за са сексуални робини на "своя" си господар, както има и мъже които искат да са роби на "господарките" си. Та не ми обяснявай , че съм "болен" - ами се информирай малко.

ПРИ ТАКАВА ХУБАВИЦА И АЗ НЕ БИХ ИЗДЪРЖАЛ.

не думи и смс и иска жената. а дела. раздразнила се е че се пени само с смс и а го няма никакъв.

няма да чета гнусните сексистки коментари под статията, но се надявам тази свиня да бъде осъдена и да си получи заслуженото. Да пращаш подобни съобщения и закани за изнасилване е престъпление още повече когато идва от по-високопоставен човек в работата.

Сигурна ли си че ги е пращал?

Е то е видно че ги е пращал... то така се фалшифицират чатове. пък и запис пуснаха по телевизията сутринта...разсъждавайте алоо

Избърши си лигите около устата! Човекът няма да бъде осъден най-малкото защото никой не е подал иск в съда срещу него. Пишат си тук по вестниците, за развлечение. Пък твоята фантазия няма граници - осъден, може би разстрелян, "свиня" и прочее - много извратена сексуална фантазия имаш.

И особено когато даваш надежди на изпращащия, че проявяваш интерес към него, нали?

Показаните СМС са стъпка 10-та... нека да видим и стъпки 1, 2 , 3 и да видим какво младата дама е отговаряла там. Аз лично залагам на уклончиви отговори, затова този е продължил да натиска.... Не че одобрявам всичко това де, но тъй си мисля, че е....

Лелее колко сте грамотни "съдя" ... иначе големата съдийка, не свирила на нито един мач... Точно с последното изречение си личи, че е виновен

За да отговаря уклончиво, са я посъветвали да го държи в напрежение, за да съберат доказателства. Най-добре е ако сподели видео от предишни "подвизи", а това може да стане само ако той й се върже, не от първия смс. Той за да праща такива смс-и, а това се доказва най-лесно, със сигурност има много хард изпълнения. Тя за да стигне до съд и медии, със сигурност има какво да покаже. Хак да му е!

С тези СМС-и кога осъдиш някой,ела ми се обади!

Много от пишещите тук са на акъла на този коцкар-съдия, и даже му завиждат и одобряват, браво, браво!

За съжаление това е истинската реалност в БГ по отношение на сексуалния тормоз. Навсякъде и повсеместно, а възползващите се са "бахти и готините хора"

За съжаление, когато буташ фитилите на някого, "за да видиш докъде ще стигне", той все стига донякъде!

Така ги учат в НСА, където, ако си спомняте, деканите искат секс срещу оценка...

Поредният комплексиран Ганьо, бас ловя, че е някакъв изперкал 50 годишен чичка с шкембе, който жена му го бие вкъщи! А като чета коментарите, имам усещането, че има още много като него. А всичко е толкова просто, за 50 лева се намират жрици на любовта под път и над път, да се занимава с такива къде е тръгнал със своя подчинена.

Е що да плаща 50 лева като може да мине и без пари?

d4

стига, бе! 50 кинта е максималната тарифа. може да минеш по тънката лайсна с фул програма!

Не прелюбодействай. Не пожелавай жената на другия. Който се изкушава, се завлича и подлъгва от собствената си страст; и тогава страстта зачева и ражда грях, а грехът, като се развие напълно ражда смърт.

Това е млада жена в разцвета на плодовитоста си. Тя има нужда от качествен секс, за да забременее.

Никой не спори. Но тя избира кой да я заплоди.

Честно казано, не разбирам защо ти слагат минуси - ти казваш верни неща. По принцип съм против феминизма (особено яростния и тъпия феминизъм), но пълно право на жената е да откаже на някого (дори и преди това да са имали връзка), нейно право е да бъде оставена на спокойствие да избира с кого да бъде и за колко. То, същите права имат и мъжете.

Тя дори да ме избере, ще откажа. Мога единствено да правя секс с нея с рекреационна цел.

Младата ми съседка е много по-хубава, усмихва се, когато и отварям вратата на асансьора.. Лошото е , че мъжът и е много здрав.

Аз съм мъжът й. Тя ми каза, че я гледаш с желание, но е наясно, че не можеш да ми стъпиш на малкия пръст.

Това не означава, че няма да ти пусне. Колкото и да е здрав мъжа и ако иска ще му надене рогата, както само тя си знае.

Той не се притеснявам жената какво ще надене на мъжа си, притеснява се мъжа ѝ като разбере, какво ще му надене на него.

внимавайте кво пишете на ку..рвите щото виш кво става

Уважаеми, а какво ще кажете за датата:28.11.2016 ??????? И са кво??? Като разбра мъжът и за чата, дай ще кажем, че е ........ М...а ти и к...а!!!!!

Нещо ми мяза на недоваване. Незадовалената жена е отмъстителна, но бързо и минава като я задоволите.Личен опит.

Няма значение, каква е тя. Важното е, че този А.Стоянов е пълен тъпак. Един умен човек е казал, че ако ти се иска да направиш нещо глупаво заради една жена, направи си една ч...ия и после пак си помисли.

Има толкова млади девойки, та до съдийка да ти свири? Не съм хубавец, просто се държа възпитано и няма проблем - макар че има проблем, жените искат продължително внимание, не толкова секс

Това е млада и красива жена със съблазнително тяло. Събужда мисли за грях.

Това не дава право на никой да я тормози или изнасилва.

Да, може тя мен да ме изнасили.

Хера,като те гледам,май и ти шаваш нещо,щом толкова отявлено защитаваш тази жена,със съмнително поведение!

никой не пише такива интимни есемеси на жена с която не е имал преди това секс

Съдът реши:Десет пръчки на голо на пишмян футболната съдийка,за да знае за друг път,как трябва да се държи една почтенна жена!

Тук не е арабска държава. Жената е жертва на сексуален тормоз с мъж, който верятно я отвръщава. А на всичкото от горе й е шеф. Жените трябва да имат права в нашата турска държава!!!

Съгласен съм, но тогава или му казваш "НЕ" (особено при толкова буквален и брутален въпрос), или сезираш прокуратурата и му правите този номер с уклончивите отговори.

Това е!

Викаш окепазиха хубавия чвяк, то си е човещинка да си искаш да изнасилваш и да ползваш подчинените за робини. Милия, сИга само него да гУ мислим

Твойта ме кефи достатъчно, засега няма да я сменявам.

След като се пише толкова честна,защо още след първият СМС,не е дала телефона си на мъжа си,да му се обади и се разберат по мъжки,ами толкова време си е чатила с него?Изглежда,"сексуалният тормоз" и е харесвал!

Щото една любов никога не е достатъчна за една жена!

Много просто. Защото ако мъжът й го пребие, той ще си го върне за отмъщение. И така до безкрай. Докато изчака малко да се посъберат смс-ите, ще може да го тикне в затвора. Ето затова.

той го е топнал нееднократно, иначе нямаше да и пише такива интимни есемеси

Херче,много си наивна!Първо,кой е казал,че мъжът и ще го пребива!Могат да се разберат словесно!Второ,с тия СМС -и може да има проблем само с жена си,но не и със съда!

До колкото разбирам от политика,младата жена е била готова да му легне,ако и даде да свири някой мач!Не и е дал и тя е решила да си отмъсти,като уж го изложи,но излага само себе си и мъжа си!

sawo

Много ги разбираш нещата... Само дето тя няма много полза да лъже, защото една разпечатка бързо ще покаже от кого до кого са пускани съобщения и ако лъже, ще бъде обвинена в клевета...

"Съдийката призна, че на няколко пъти е отговаряла уклончиво на напористия футболен шеф, за да види докъде ще стигнат щенията му. Подпалила му е фитила пък после...сексуален тормоз...

и аз бих и направил сектормоз!

Дано да го осъди. Имала е достатъчно търпение докато получи необходимите доказателства. Отговорил уклонно. Не го питат дали са хубави всички жени. Нито дали има по- хубави от тази. Питали са го дали тази е хубава.

Той изобщо не е отговорил уклончиво, реално той казва Аз като харесам, си искам. Няма да се изненадам, ако е изпращал подобни съобщения на други жени

А, и аз не бих се изненадала ако е тормозил и други жени. Но като те питат - тая кефи ли те, се отговаря с ''да'' или с ''не''.

Абе и тя малко се е усукала пък после - тормоз. Като те питат искаш ли да те чукам се отговаря с "Да" или с "Не". А тя отговорила на няколко пъти уклончиво "за да види докъде ще стигне". Хайде хайде!

Когато един мъж те тормози, той не разбира от "не". Смята, че си му длъжна, просто защото му харесваш. Като че ли е единствения, на когото харесваш. И като че ли нямаш право да избираш.

селянджерът кърти откъм тъпота.. абе, хората казваха нещо за рак, мерак и простак..

Явно съдията наистина е бруталяга. От друга страна като че ли жените се пазят от всякаква форма на ухажване. Предполагам че искат мъжете да се държат като евнуси. Значи мъжете не можем да харесаме определена жена. Само ако жената изяви симпатия първа. Но животът е такъв, че всеки мъж си пада по даден тип жени и е напълно нормално да не се задоволява единствено и само с това, което му се предлага, но не и нещо което той истински харесва и желае!!! ;)

Ми не можеш, щото е дискриминация е сексуален тормоз. Обаче ако не ги харесваш, веднага ставаш гей и загубеняк. Няма печеливш ход при феминизма и еманципацията, освен да ги оставиш те да се трепят за теб.

Прав си, така излиза. За огромно съжаление.

Всъщност единственото, което се иска е да не си вадиш пи... скюла там, където си вадиш хляба. Щото така както той си иска от нея брутално и както ѝ е пряк началник си е жив сексуален тормоз.

В случая това, което той желае е робиня, която да изнасилва... Б*си и ухажването

Ами, тази жена вече си има мъж! Ти твоята така ли я раздаваш?! Господи, накъде отива този свят - мъже си менкат жените, майки си убиват децата, децата и за пет пари уважение нямат към родителите си! Побъркан живот!

И ще е първата, омъжена, която хойка?

Мила, няма как мъжете да те разберат. За БГ мъжа една жена с къса пола на улицата си го иска точно от него, веднага и на място. Сексуалния тормоз в БГ е на невероятни висини. Една млада жена е или крва, конкуренция е конкуренция, или крва, от която шефа да се възползва. Аз ако бях на твое място щях да му препратя смс-ите на жена му, майка му и шефа му и бих му ги разпечатала на вратата на входа. Ей, така да се види, що да се крие. С такива типове не трябва да се играе с мека ръка, защото те от всяка дипломатичност се възползват. За тях Не, мерси е Да, о да! И изобщо не е трябвало да слушаш мъжа ти, Сигурно сте мислили, че ще ви изпрати компромати като снимки или видео, някои го правят де, изроди колкото искаш

Някой от коментиращите не виждат разлика, между мъж и разгонено магаре!!!

Да не си от нашите, малко шукар пишеш?