Размирици в Буенос Айрес след загубата на Аржентина

55 души бяха ранени при безредици в центъра на Буенос Айрес след загубата на Аржентина от Германия на финала на Световното първенство по футбол.

Обратно в новината

Коментари - Размирици в Буенос Айрес след загубата на Аржентина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bell

Южноамерикански туземци :) Какво да ги коментираме. Те срещу корумпираните си правителства няма да излязат на протест, но след футболна загуба са по улиците. Първосигнални и първобитни.

Аз

Ъхъ. Чудя се на кого ми приличат...

Bell

Я сподели, моля?

Не бъркайте футболните лумпени с останалите аржентинци!Аржентинците казвате не излизали на протeсти срещу корупцията?????Вие господине наизуст ли говорите или просто за да дразните!А и между другото германските футболни хулигани са много ДОБРИ!Английските и те!Аман от простотия.....

Само дето тези туземците имат по-голям БВП/ на човек от нас а пък аз се сещам и за други туземци които имат 2x нашият БВП/на човек

тия мангали трябва да са много радостни, че поради големия си късмет стигнаха на финал, където разбира се по-добрите победиха.

В това Световно ,на дали Германия щеше да стане Световен шампион,,АКО не бяха контузили НЕЙМАР от Бразилците ,и Ди Мария от Аржентина,,,,,,,Това не беше футбол,а простичко Късмет,, Така че Пречупиха гръбнака на тези 2 държави Предварително,,,и третия спечели,,Това ли е футболът.

To щото съдията цял мач не буташе аржентиците.

Това не е ли състезание между фармациите. Дрогата на аржентина е по-некачествена и меси повръща

Пич, футбола е отборна игра, не индивидуална. Дори и твоите идоли да не бяха контузени, Бразилия нямаше как с тази плачевна защита да спечели. Те не знаеха какво правят на терена. Да не говорим, че просто от началото на световното ги бутаха по един или друг начин, за да стигнат поне на полуфинал, за да има посещаемост на стадионите (но това е друга тема). За Аржентина, там нещата са още по-зле. Това не е футбол (10 човека в защита) и трябва да бъде забранено. Не виждам какво привлекателно виждат хората в такъв "футбол". Отделно от това съдията ги подпираше здраво, като им спести не един а 2 червени картона, и удължи времето на продължението с 2 минути. Остани си със здраве.

Точно! Не е атрактивно и е страхливо. Аржентина и Алжир бяха с еднаква тактика-смях!

А ако не бе контузен Ройс. А Рибери за Франция? А Фалкао? Това не е по тяхна вина.

Tam e rai za mene! Shte triabwa da otida, da emigriram tam! Sigurno shte imam mnogo obojateli! Da!

Тази агресия идва, от НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ съдии, които ФИФА назначава, да свирят финал ! Не може и не е редно, когато играят отбори от ЕВРОПА И АМЕРИКА ти да назначаваш съдия от ЕВРОПА ! Нима нямаше съдии от АЗИЯ или от АФРИКА ?....

некомпетентния съдия трябваше да изгони 2-ма от Аржентина и да не дава 4 минути продължение на продължението ;)

Че съдиите са некомпетентни да-но италианеца подпираше Аржентина яко! Имаше поне още два жълти картона.

За загубата на отбора вина носи капитанът,може да е добър футболист г-н Лионел Меси,но не е велик,няма характер на боец,жалко за таланта,даден му от Бог

За загубата на Аржентина носи лично вина тренера. Затворената тактика причини честа загуба на топката, което отключи възможността Германия да извършва многократни опити за обстрел на вратата. С тази класа от футболисти на Аржентина, можеха да ги пуснат на воля да играят агресивно и нападателно. Този отбор не заслужаваше загуба. Германците бяха тромави и бавни. Огромна грешка на тренера.

Bell

Ако ги беше пуснал да играят агресивно, с тая игра, която Германия показа, резултатът щеше да е 8-4 за Германия.

Да играят агресивно! Те преди 3 дни едни тръгнаха агресивно,но си тръгнаха със седем гола....Вермахта като тръгне само "Червената армия " може да го спре... :-)

Честито на Германия! Аз подкрепях този отбор, но това е добра новина и в друг аспект - на следващото световно, ако се класираме, повече българи ще имаме възможност да отидем до Германия и да гледаме мачовете с нашите. Дано се стегнат!

Следващото СП е в Русия!

Бъркаш световното по футбол с евровизия! Едното е игра с топка другото е фестивал за песни.

Правилно, в Русия е. Не гледам евровизии, а от мачовете - само националния отбор и финала на световното. Простено ми е, че не знам :-)

ромска му работа...

Не съм привърженик на футбола , но моите наблюдения ми показват, че целия южноамерикански футбол е в криза. Май са полегнали върху старите лаври и са заспали дълбок сън. Браво на Германия, показват класов футбол, но има място и за повече, не че са толкова добри, просто другите са по-слаби.

След като пое полагащата и се исторически и по достойнство отговорност за обединена Европа, Германия застана начело и на световния футбол- честито ! Големите и малките губещи вандалстват по улиците- кой ли е очаквал нещо друго. . .

Така ли се отблагодаряват немците на държавата приютила техните събратя бягащи от Червената чума и Англо-саксонския империализъм? Неблагодарни зелки!

всички видяха колко струва конярчето меси...не поздрави никои ...не с е става велик така.....

той е много велик и затова, прибира си милионите в Барса и му дреме! държи се точно като някой местен селяндур

Е добре,подай си документите за Барселона да те вземат да играеш на негово място.....А иначе Аржентина игра трето продължение,за разлика от Германия ,която игра пародия на мач срещу Бразилия,която незнайно защо за 20 минути просто спря да играе!ФАКТ!

На 15 години започнах живота си в апартамент на Копакабана. Учих и се наслаждавах на един непознат тук начин на съществуване сред кариоките. Латинска Америка е друг свят, абсолютно различен от това тук. Писането, думите не могат да предадат нищо от атмосферата, емоциите, тайните на един свят на първични, силни и цветни хора, пред които нашите ежедневни грижи изглеждат непонятни, отровни и скъсващи нервите ни. Провал във футбола е равно на загуба на война. Отразяването на първенството в Рио не е убедително, слабо и безцветно, дори имената на местата са грешни в устата на коментаторите. Бъдете авантюристи, идете и вижте Америка в нийният най.чист вид, за да усетите красотата на живота.

Футбола за латиноамериканците е като религията за мюсюлманите. Опиум :)))

първична идиотия

В този район на света само преди 300 години все още си правели барбекю от пленените врагове и пътешественици...

А ако знаеш в твоя регион какво са правели и ка са живеели ... Истиснко чудо е, че знаеш да пишеш и четеш ;)