BBC: Мафия и корупция убиват българския футбол

Мафията и корупцията убиват българския футбол. Това констатира радио Би Би Си в разследване, посветено на най-популярния спорт у нас, озаглавено “Смъртоносната игра на България“.

Обратно в новината

Коментари - BBC: Мафия и корупция убиват българския футбол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато това вчесаното боби и неговата банда съсипват футбола - ФУТБОЛ в България няма да има.

Браво!! Епохално откритие!!! Ами нали вие двамата на снимката и Пожарникаря сте най-големите мафиоти в тази държава, бе нещастници!!!!

Чудо ли е станало, нещо им е светнало ли, нещо има шанс да се промени ли ... те и в Брюксел констатират ли констатират, но родните прстъпници са хората с пари и те уреждат избори и власт, икономика и политика. От нас се иска да плащаме данъци и благодарим, че сме живи. ББС разкриха и корупцията с Иван Славков, но това нищо не промени. И сега ще е така, и занапред ще е и оттърване и оправия няма

А аз откога питам кой уби Ал. Тасев / Локо Пд / и перат ли се пари от незаконни дейности в българския футбол , но ни дума, ни вопъл, ни стон ... А уж бориме престъпността ?

Спортът ни е тежко болен от мафията и корупцията на българския посткомунизьм

Нормално, западните медии пишат за България на принципа: или лошо или нищо.

Щом Боко Тиквата управлява футбола и се разпорежда кои пари в каква посока да вървят какво може да се очаква.Този субект няма да си отиде от живота по естествен път.

Оо, платения писач - откога взе и от футбол да разбираш?! И що не пишеш с главни букви?:)

НАМЕРИЛ КОИ ДА МИ ГОВОРИ ЧЕ ВЪВ ФУТБОЛА ИМАЛО МАФИЯ БАШ МАФИОТИТЕ

ще го причислят към мъчениците

хубаво написали чужденzите.евала им.то в балгарiя какво ли и е на ред милата.да я оjлих отвсякаде.

Да мре! И без туй за нищо не става - с тия пари за тази глупост може да се излекува от болести поне половината български народ!

Да, корупцията е като мазно, грозно петно върху "дрехата" на нашия футбол. Но да видим тяхната (ББС) футболна "дреха". Тя е кисната в олио и затова по тяхната дреха не личат петна. По корупцийка проста, ти на мене аз на тебе, сме по-напред от тях, но по високоинтелигентна шарлантания никога не можем да ги стигнем (ББС).

моля, ббц да отговорят на вапроса, кои дарявни и "не-корумпирани" органи на англя позволиха на р.абрамович-един от наи-големите световни мафиоти и убиици,да препира милярди долари годишно чрез футболня отбор челсеа?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Предлагам повече да не се дават футболни срещи от българското първенство по ТВ,щом като тези които са го спрели искат пари и то много пари.Помияра Ивелин Попов / който е "капитан" на Бълг.Нац.Отвор тегли една простотия на българските фенове, а Изп.Директор на "Левски"- Герена проси пари от българския фен.

Кой е Корупцията и Кой е Мафията на Снимката ?

На снимката двамата, ясно, но защо го няма баш главатаря,баш тигърчето?

Затова пък избрахме за футболист на годината един талант от аматьорски отбор. Момъкът е чист като сълза.

двамата плешиви дебила на снимката са в кръстниците на футболната мафия.когато минат под гилотината тогава ще се роди българският спорт и българският футбол.

Боже господи! Тия пък открили Америка.Кой ще им се опълчи, нали държавата чрез своите висши и умни сановници го прави?

Достатъчен ми е ликът на цветанов, че да ми призлее, но заедно с Б.Михайлов- това ми е прекалено!

Добро утро Ганке. Тва си го знаем и без да ни го казва ББС