Коментари - Фронтекс е заподозряна в незаконно изтласкване на мигранти, има и българска връзка | Днес.dir.bg

Коментари - Фронтекс е заподозряна в незаконно изтласкване на мигранти, има и българска връзка | Днес.dir.bg

Коментари

ма чакайте малко бе! на тая брегова охрана нъл точно за това и плащаме, да отблъсква нашествениците? да не им дава да акостират на бреговете ни! ако не го прави за какво да ги поддържаме и заплати да им плащаме??

Така наречените "мигранти" плащат хиляди евро за да ги прекарат нелегално през няколко граници,а няма ли да им е по-лесно да си купят един билет за самолет(например), идва на летището и иска убежище с документи и всичко по реда си!?!? За мен тия са нарушители, едно време се стреляха на място на границата!

нал затуй са охрана,да пазят границата.

По думите на очевидци гръцки служители принудили лодката да се върне в турски води. ТаКа, ТакА! САМО ТаКА!

Непеота , продажни дебили сър ... забранявайте ги !

Ас много отговорно приемам тфа.

Незаконно отблъскване на мигранти...правата на мигрантите........ехоооо.....тъпани, как сте ?

да не би да е комитет по посрещането , ако е така да го правят както си му е реда , с хляб и сол :)

За какво е там. Да спира нашествениците или да ги обгрижва. Трето няма!

Вместо да ги наградят,те ще ги наказват. Малко им са имигрантите,искат още. Европейците наистина са полудели.

истина. Следващата правилна стъпка е стрелба на месо.

И за какво ще ги разследват ? Разбирам ако ги бяха почнали с картечниците. Както всъщност трябва да стане. А те даже са им помогнали с прътите. Ускорили са ги.

Тия нямат ли си друга работа? На промер да мерят колко са криви краставиците?

Хора !!!!! Осъзнайте се бре! Това не са мигранти Това са ИКОНОМИЧЕСКИ БЕЖАНЦИ !!! Те НЯМАТ ПРАВА !!! В МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО Е КАЗАНО : Мигранти са ТЕЗИ които БЯГАТ от война или политическо преследване НО : САМО ПРЕЗ ЕДНА ГРАНИЦА. в Съседна Държава !!!!!! Та сега като се замисля--то Индия и Пакистан са "СЪСЕДНИ" на Гърция----според АМЕРИКАНСКИТЕ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ . хахахахахах Жалка история !

ГГ

Тези комитет по посрещането ли са, или охрана на границите?

Тези елементи ; които искали мигранти не са европейци, а гнусни продажни предатели на европейците и убийци . Трябва да се неутрализират незабавно. Това е дълг на всеки мъж.

По-долу казват, че това били икономически бежанци. Че не са мигранти е ясно. Но не са и икономически бежанци. Нашественици са. Идват да завладяват територия. Дали са в правото си, след векове колониализъм и робство от страна на "цивилизования" запад, е друг въпрос. Пак ще цитирам едно изказване, дано да стигне до акъла на всички. Цитат: Хуари Бумедиен, президент на Алжир, през 1974 г. в реч пред Общото събрание на ООН заяви: „Един ден милиони мъже ще напуснат Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят, за да покоряват и ще покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си”. Речта на Бумедиен в ООН трябваше да предизвика тревога. Но не би! В същата 1974 г. Организацията ислямска конференция в Лахор, Пакистан, приключи срещата си с решение за увеличаване потока на имигранти към Европа. В резолюцията се казва, че континентът трябва да бъде покорен чрез „демографско превъзходство”. От тогава този план е закон. Във всяка джамия в Европа, на петъчната молитва, имамът се обръща към мюсюлманските жени: „Трябва да родите поне пет деца...” Пет деца на семейство. Ако имигрантът има две жени, децата стават десет, ако има три жени – петнадесет. Не казвайте, че в Европа полигамията била забранена. Ако са италианци, французи, немци многоженците отиват в затвора. Но никой не докосва с пръст алжирските, мароканските, пакистанските, суданските, сенегалските многоженци. По материал от: „Не ми харесва да казвам, че Троя гори”

Аз нещо не схванах. На тях работата им е да не ги допускат и да ги изтласкват. Излиза, че европейската директива е да ги вкарват. Ами тогава кой ги кани да си ги взема. Не е тайна, че Сорос ги импортира в ЕС. Чрез своите зомбирани марионетки и НПО.

Австрийците ще ви пляскат, кви са тия безпочвени подозрения:)) Не може хем туй в онуй, хем душата в рая.

България и Гърция нямат КОЛОНИИ В АФРИКА И БЛИЗКИЯТ ИЗТОК........ПЕЧАТИТЕЪ ВИЗИТЕ,ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ И НАСТАНЯВАНЕ В САУДИТСКА АРАБИЯ,КАТАР,КУВЕЙТ,Д1БАЙ,КАТАР,ЙОРДАНИЯ,ТУРЦИЯ,ФРАНЦИЯ,ИТАЛИЯ,АНГЛИЯ,БЕЛГИЯ,ХОЛАНДИЯ,ИСПАНИЯ,ПОРТУГАЛИЯ,САЩ.......АВСТРАЛИЯ,НОВА ЗЕЛАНДИЯ........В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ Е НА НИВО И ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА В АФРИКА,БЛИЗЪК ИЗТОК И ЮЖНА АМЕРИКА....

НЕ СА МИГРАНТИ А НАШЕСТВЕНИЦИ!!! НАПРАВО ДА ГИ ПОЧВАТ ДА ГИ СТРЕЛЯТ ТИЯ ЖИВОТНИ!!!

КОГАТО МАЛЦИНСТВАТА ( ЛГБТ, ИСЛЯМИСТИ, ЦИОНИСТИ, ФАШИСТИ) ДИКТУВАТ ПРАВИЛАТА СИ Е ГЪРЧ ЗА РАЯТА :))

Това е НЕЗАКОННО нахлуване в чужд Континент- Европа и съответните държави.. А такива мигранти от 10 хиляди години ги посрещаме с КУРШУМИ с мечове им режем главите, с копия и стрели ги убиваме , а с боздугани сме ги размазвали !!! Да мрът !! Най- добре е даа ги посрещат с откос куршуми от картечница... След като пукнат няколко, тия нашественици- башибозуци- дяволи, ще тръгнат обратно към Африка и Саудитска Арабия !!

След като са подали сигнал за бедствие, без да има такова, тииитииитиии титити тииитииитиии без да има повод (дира, смешни сте в ограниченията), интересно кой ще плати глобата. И трябва да се каже че е солена.

Вършат работата, както трябва. Тъпите соросоиди да аи затварят устите, защото те не хранят мигрантите, а само подклаждат кризите!

Аз пък не знаех,че прекосяване на чужда държавна граница е законно.

и как гоненето на нелегални имигранти е незаконно ве? тея евро-идиоти тотално се побъркаха

Остава , когато срещнем нелегален емигрант, да си събуем гащите, първо да му врътнем един кавал, и после да ни обиди в задният двор. Тези търтеи от Брюксел , ни побъркаха окончателно.

Глупост. Не е ли точно това работата на Фронтекс - да не допуска мигранти. Да не би да трябва Фронтекс да се превърне в комитет по посрещане на тази ислямска паплач. Разбира се, че ще ги отблъсква. И трябва да е така. А не да се мъкнат тук, да живеят за сметка на данъкоплатците, да създават гета, да подготвят терористични актове и да ни натрапват тъпата си ретроградна и нетолерантна религия.

Ами някои служители на Фронтекс, сигурно вярват че работата им е да пазят границите на ЕС. Възможно, някога организацията и да е била замислена с такава цел. Но сега политиката в тази област очевидно е друга - върви заместване на капризния бял матрял с непретенциозен по-тъмничък. И в този смисъл за тези от Фронтекс, дето още не са тръгнали по новата линия на партията, сега ще има ядове.

НПОта дали сигнали за незаконна дейност на Фронтекс срещу имигрантите!? Фронтекс чиято основна дейност е да Възпира мигранти и други незаконни действия... .. Спирала мигранти ... НПО на Сорос подали сигнали...и Евродепутатите на Сорос започват разследване срещу Фронтекс!!! Родна Българо ЕСЕСосвска картина.

не са мигранти, завоеватели са. И най-грозно използват жените и децата си, за да се намърдат. За тях жените и децата са нищо, обаче знаят, че в цивилизованите строни децата и жените се ползват със закрила и привилигии.

абе не са съвсем непретнциозни. Засега ни спасява това, че условията е нас не са кото в Германия, Франция, там се целят.

Най-добре европейците и африканците да си разменят местата

Има си начини за преминаване на граници, всичко друго е нашествие. Същите журналери или журналясти твърдите, че Русия е нашественик, ами може да са емигранти с танкове и лодки???

Някой да ги е поканил тези ,опитват се да влязат в Евриопа през прозореца,не през вратата.Какво очакват?!

Как се тласкат мигранти?!

ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ УТОЧНЕНИЕ , КОЕ Е ПО НЕЗАКОНННО , ПРЕМИНАВАНЕТО НА ГРАНИЦАТА ИЗВЪН ГКПП ИЛИ НЕДОПУСКАНЕТО НА ТАКОВА ПРЕМИНАВАНЕ , НА ФРОНТЕКС ТОВА ИМ Е РАБОТАТА , ДА СПИРАТ ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ ОТ БЛИЗО И ДАЛЕЧ КОЯТО ИДВА ДА ПОЛУЧАВА СОЦ ПОМОЩИ , И АКО НЕ ГИ СПИРА , ЗНАЧИ НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА , ПРЕДИ ПРОСТО СЕ СТРЕЛЯШЕ ПО ОПИТВАЩИ НЕЗАКОННО ПРЕМИНАВАНЕ И ТОГАВА ПОЧТИ НЯМАШЕ ЖЕЛАЕЩИ ДА ГО ПРАВЯТ , СЕГА СМЕ МНОГО ТОЛЕРАНТНИ И АБОРИГЕНИТЕ ОТ ИЗТОКА ЩЕ НИ ЗАЛЕЯТ , АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ИЗДЪРЖАМ С МОИТЕ ДАНЪЦИ НЯКАКВИ МАНГАЛИ , АКО СА БЕЖАНЦИ И ИСКАТ ДА РАБОТЯТ - МИНАВАТ ПО ЗАКОННИЯТ РЕД И ПЪТ ГРАНИЦАТА , РАБОТЯТ , ЖИВЕЯТ И СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ КАТО МЕН , НЕ ЖИВЕЯТ НА СОЦ ПОМОЩИ , САМО ТОГАВА СА ДОБРЕ ДОШЛИ , ДРУГИТЕ ОБРАТНО

ако ще е друго да ги посрещат медицински сестри и мажоретки. Пак, че не пуцат.

Парадоксът на модерния свят - ако някой влезе незаконно в твои води, е незаконно да го изтласкаш от тях. Ако някой те нападне в дома ти, е незаконно да го издумкаш. Или пък не дай си Боже, да те няма и кучето ти да го ухапе смъртоносно. Пак е незаконно.

не за разследване

Я влез в дома на Сорос или на друг крадец от племето,или влез в териториалните води на незаконната Исрал.Да видиш след колко секунди ще те гръмнат чифутняците.

Граничарите не само имат право да "изтласкват" нелегалните мигранти, но имат право и да стрелят по тях. Това е държавна граница и никой няма право да я минава, освен на определените КПП-та и проверка на документите.

Тази статия, както и действията за разследване на Фронтекс от Меркел ли са поръчани?! Хора, правят ни на будали. САЩ заповядват как да се разруши Европа. Тя беше много силна с вярата си, с науката и икономиката си. Еврейска пастмина на върха на САЩ изпозлват голямата държава, за да борят християнството с хитрост, коварство и робство. В неосъзнати общности предатели винаги се намират. В заспали общности предателите овладяват лидерсртвото и убиват просперитета на общността. Така е било от памтивека. Урсула, Кирчо, Шолц, италианската предиденткла и нея я купиха и продадоха... До голяма степен Маркон, но той поне се чуди дали насам, или натам, но първоспоемнатите изцеждат държавите и обшщностите си в полза на САЩ. Имигрантската политика на ЕС е част от пъклен план на САЩ. Културата на континента е вече циганизирана, арабизирана, поругана. Всички вече крещят, национализъм тръгва, но преди национализма вече имаме неофашизъм, който уби медиите, убива медицината, убива и хора! Имигрантската молитика на ЕС е заповед от вън. Дори името Фронтекс говори за какво е създадена тази структура - Екс означава навън! Ето това правят хората, на които за това плащаме с данъците си - да връщат навън имигранти, които пристъпват закона за неприкосновеността на границите на европейските държави. Евреите от САЩ организират регионални конфликти, за да отровят регионите, за да създадат стресове за икономиките и да се възпозлват от тях. Кефи ги да пълнят успешна Европа с хора с нико образование и култура, които да изнасилват, да врещят по улиците на европейските градове, да създават хаос и етнически и религиозни конфликти. Това е външнополитическият модел на САЩ, който прикриват с разни обещания, на които хората вярват от глупост. Този метод са ползвали, когато са привличали африканците на корабите за отвличане в робство - показвали са им цветни стъкълца и са ги подмамвали. В България много хора мислят, че обещаното ще им е безплатно.

Един таксиждия ми казва: Байдън обещава, а Тръмп не обещава - аз съм за Байдън! Ето такива глуапци, умножени по милион, правят политиката на Европа, понеже те избират Урсули и Кирчовци предатели. Под предатели немям пред вид само морални предатели, а имампред вид дълбокото узгребване на джоба на всеки европеец и отансянето на капиталите към САЩ. Това се случва в момента и с всички сили го пазят да продъжлава. Време е да почистим главиоте си и политиката си от боклука, който са ни напъхали.

В Грузия опитват...

Възстановяването на минните полета по границите е добра междинна стъпка.

Само на определените за целта места. Викат им ГКПП.

Коментари - Фронтекс е заподозряна в незаконно изтласкване на мигранти, има и българска връзка | Днес.dir.bg

Коментари - Фронтекс е заподозряна в незаконно изтласкване на мигранти, има и българска връзка | Днес.dir.bg

Коментари

ма чакайте малко бе! на тая брегова охрана нъл точно за това и плащаме, да отблъсква нашествениците? да не им дава да акостират на бреговете ни! ако не го прави за какво да ги поддържаме и заплати да им плащаме??

Така наречените "мигранти" плащат хиляди евро за да ги прекарат нелегално през няколко граници,а няма ли да им е по-лесно да си купят един билет за самолет(например), идва на летището и иска убежище с документи и всичко по реда си!?!? За мен тия са нарушители, едно време се стреляха на място на границата!

нал затуй са охрана,да пазят границата.

По думите на очевидци гръцки служители принудили лодката да се върне в турски води. ТаКа, ТакА! САМО ТаКА!

Непеота , продажни дебили сър ... забранявайте ги !

Ас много отговорно приемам тфа.

Незаконно отблъскване на мигранти...правата на мигрантите........ехоооо.....тъпани, как сте ?

да не би да е комитет по посрещането , ако е така да го правят както си му е реда , с хляб и сол :)

За какво е там. Да спира нашествениците или да ги обгрижва. Трето няма!

Вместо да ги наградят,те ще ги наказват. Малко им са имигрантите,искат още. Европейците наистина са полудели.

истина. Следващата правилна стъпка е стрелба на месо.

И за какво ще ги разследват ? Разбирам ако ги бяха почнали с картечниците. Както всъщност трябва да стане. А те даже са им помогнали с прътите. Ускорили са ги.

Тия нямат ли си друга работа? На промер да мерят колко са криви краставиците?

Хора !!!!! Осъзнайте се бре! Това не са мигранти Това са ИКОНОМИЧЕСКИ БЕЖАНЦИ !!! Те НЯМАТ ПРАВА !!! В МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО Е КАЗАНО : Мигранти са ТЕЗИ които БЯГАТ от война или политическо преследване НО : САМО ПРЕЗ ЕДНА ГРАНИЦА. в Съседна Държава !!!!!! Та сега като се замисля--то Индия и Пакистан са "СЪСЕДНИ" на Гърция----според АМЕРИКАНСКИТЕ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ . хахахахахах Жалка история !

ГГ

Тези комитет по посрещането ли са, или охрана на границите?

Тези елементи ; които искали мигранти не са европейци, а гнусни продажни предатели на европейците и убийци . Трябва да се неутрализират незабавно. Това е дълг на всеки мъж.

По-долу казват, че това били икономически бежанци. Че не са мигранти е ясно. Но не са и икономически бежанци. Нашественици са. Идват да завладяват територия. Дали са в правото си, след векове колониализъм и робство от страна на "цивилизования" запад, е друг въпрос. Пак ще цитирам едно изказване, дано да стигне до акъла на всички. Цитат: Хуари Бумедиен, президент на Алжир, през 1974 г. в реч пред Общото събрание на ООН заяви: „Един ден милиони мъже ще напуснат Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят, за да покоряват и ще покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си”. Речта на Бумедиен в ООН трябваше да предизвика тревога. Но не би! В същата 1974 г. Организацията ислямска конференция в Лахор, Пакистан, приключи срещата си с решение за увеличаване потока на имигранти към Европа. В резолюцията се казва, че континентът трябва да бъде покорен чрез „демографско превъзходство”. От тогава този план е закон. Във всяка джамия в Европа, на петъчната молитва, имамът се обръща към мюсюлманските жени: „Трябва да родите поне пет деца...” Пет деца на семейство. Ако имигрантът има две жени, децата стават десет, ако има три жени – петнадесет. Не казвайте, че в Европа полигамията била забранена. Ако са италианци, французи, немци многоженците отиват в затвора. Но никой не докосва с пръст алжирските, мароканските, пакистанските, суданските, сенегалските многоженци. По материал от: „Не ми харесва да казвам, че Троя гори”

Аз нещо не схванах. На тях работата им е да не ги допускат и да ги изтласкват. Излиза, че европейската директива е да ги вкарват. Ами тогава кой ги кани да си ги взема. Не е тайна, че Сорос ги импортира в ЕС. Чрез своите зомбирани марионетки и НПО.

Австрийците ще ви пляскат, кви са тия безпочвени подозрения:)) Не може хем туй в онуй, хем душата в рая.

България и Гърция нямат КОЛОНИИ В АФРИКА И БЛИЗКИЯТ ИЗТОК........ПЕЧАТИТЕЪ ВИЗИТЕ,ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ И НАСТАНЯВАНЕ В САУДИТСКА АРАБИЯ,КАТАР,КУВЕЙТ,Д1БАЙ,КАТАР,ЙОРДАНИЯ,ТУРЦИЯ,ФРАНЦИЯ,ИТАЛИЯ,АНГЛИЯ,БЕЛГИЯ,ХОЛАНДИЯ,ИСПАНИЯ,ПОРТУГАЛИЯ,САЩ.......АВСТРАЛИЯ,НОВА ЗЕЛАНДИЯ........В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ Е НА НИВО И ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА В АФРИКА,БЛИЗЪК ИЗТОК И ЮЖНА АМЕРИКА....

НЕ СА МИГРАНТИ А НАШЕСТВЕНИЦИ!!! НАПРАВО ДА ГИ ПОЧВАТ ДА ГИ СТРЕЛЯТ ТИЯ ЖИВОТНИ!!!

КОГАТО МАЛЦИНСТВАТА ( ЛГБТ, ИСЛЯМИСТИ, ЦИОНИСТИ, ФАШИСТИ) ДИКТУВАТ ПРАВИЛАТА СИ Е ГЪРЧ ЗА РАЯТА :))

Това е НЕЗАКОННО нахлуване в чужд Континент- Европа и съответните държави.. А такива мигранти от 10 хиляди години ги посрещаме с КУРШУМИ с мечове им режем главите, с копия и стрели ги убиваме , а с боздугани сме ги размазвали !!! Да мрът !! Най- добре е даа ги посрещат с откос куршуми от картечница... След като пукнат няколко, тия нашественици- башибозуци- дяволи, ще тръгнат обратно към Африка и Саудитска Арабия !!

След като са подали сигнал за бедствие, без да има такова, тииитииитиии титити тииитииитиии без да има повод (дира, смешни сте в ограниченията), интересно кой ще плати глобата. И трябва да се каже че е солена.

Вършат работата, както трябва. Тъпите соросоиди да аи затварят устите, защото те не хранят мигрантите, а само подклаждат кризите!

Аз пък не знаех,че прекосяване на чужда държавна граница е законно.

и как гоненето на нелегални имигранти е незаконно ве? тея евро-идиоти тотално се побъркаха

Остава , когато срещнем нелегален емигрант, да си събуем гащите, първо да му врътнем един кавал, и после да ни обиди в задният двор. Тези търтеи от Брюксел , ни побъркаха окончателно.

Глупост. Не е ли точно това работата на Фронтекс - да не допуска мигранти. Да не би да трябва Фронтекс да се превърне в комитет по посрещане на тази ислямска паплач. Разбира се, че ще ги отблъсква. И трябва да е така. А не да се мъкнат тук, да живеят за сметка на данъкоплатците, да създават гета, да подготвят терористични актове и да ни натрапват тъпата си ретроградна и нетолерантна религия.

Ами някои служители на Фронтекс, сигурно вярват че работата им е да пазят границите на ЕС. Възможно, някога организацията и да е била замислена с такава цел. Но сега политиката в тази област очевидно е друга - върви заместване на капризния бял матрял с непретенциозен по-тъмничък. И в този смисъл за тези от Фронтекс, дето още не са тръгнали по новата линия на партията, сега ще има ядове.

НПОта дали сигнали за незаконна дейност на Фронтекс срещу имигрантите!? Фронтекс чиято основна дейност е да Възпира мигранти и други незаконни действия... .. Спирала мигранти ... НПО на Сорос подали сигнали...и Евродепутатите на Сорос започват разследване срещу Фронтекс!!! Родна Българо ЕСЕСосвска картина.

не са мигранти, завоеватели са. И най-грозно използват жените и децата си, за да се намърдат. За тях жените и децата са нищо, обаче знаят, че в цивилизованите строни децата и жените се ползват със закрила и привилигии.

абе не са съвсем непретнциозни. Засега ни спасява това, че условията е нас не са кото в Германия, Франция, там се целят.

Най-добре европейците и африканците да си разменят местата

Има си начини за преминаване на граници, всичко друго е нашествие. Същите журналери или журналясти твърдите, че Русия е нашественик, ами може да са емигранти с танкове и лодки???

Някой да ги е поканил тези ,опитват се да влязат в Евриопа през прозореца,не през вратата.Какво очакват?!

Как се тласкат мигранти?!

ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ УТОЧНЕНИЕ , КОЕ Е ПО НЕЗАКОНННО , ПРЕМИНАВАНЕТО НА ГРАНИЦАТА ИЗВЪН ГКПП ИЛИ НЕДОПУСКАНЕТО НА ТАКОВА ПРЕМИНАВАНЕ , НА ФРОНТЕКС ТОВА ИМ Е РАБОТАТА , ДА СПИРАТ ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ ОТ БЛИЗО И ДАЛЕЧ КОЯТО ИДВА ДА ПОЛУЧАВА СОЦ ПОМОЩИ , И АКО НЕ ГИ СПИРА , ЗНАЧИ НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА , ПРЕДИ ПРОСТО СЕ СТРЕЛЯШЕ ПО ОПИТВАЩИ НЕЗАКОННО ПРЕМИНАВАНЕ И ТОГАВА ПОЧТИ НЯМАШЕ ЖЕЛАЕЩИ ДА ГО ПРАВЯТ , СЕГА СМЕ МНОГО ТОЛЕРАНТНИ И АБОРИГЕНИТЕ ОТ ИЗТОКА ЩЕ НИ ЗАЛЕЯТ , АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ИЗДЪРЖАМ С МОИТЕ ДАНЪЦИ НЯКАКВИ МАНГАЛИ , АКО СА БЕЖАНЦИ И ИСКАТ ДА РАБОТЯТ - МИНАВАТ ПО ЗАКОННИЯТ РЕД И ПЪТ ГРАНИЦАТА , РАБОТЯТ , ЖИВЕЯТ И СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ КАТО МЕН , НЕ ЖИВЕЯТ НА СОЦ ПОМОЩИ , САМО ТОГАВА СА ДОБРЕ ДОШЛИ , ДРУГИТЕ ОБРАТНО

ако ще е друго да ги посрещат медицински сестри и мажоретки. Пак, че не пуцат.

Парадоксът на модерния свят - ако някой влезе незаконно в твои води, е незаконно да го изтласкаш от тях. Ако някой те нападне в дома ти, е незаконно да го издумкаш. Или пък не дай си Боже, да те няма и кучето ти да го ухапе смъртоносно. Пак е незаконно.

не за разследване

Я влез в дома на Сорос или на друг крадец от племето,или влез в териториалните води на незаконната Исрал.Да видиш след колко секунди ще те гръмнат чифутняците.

Граничарите не само имат право да "изтласкват" нелегалните мигранти, но имат право и да стрелят по тях. Това е държавна граница и никой няма право да я минава, освен на определените КПП-та и проверка на документите.

Тази статия, както и действията за разследване на Фронтекс от Меркел ли са поръчани?! Хора, правят ни на будали. САЩ заповядват как да се разруши Европа. Тя беше много силна с вярата си, с науката и икономиката си. Еврейска пастмина на върха на САЩ изпозлват голямата държава, за да борят християнството с хитрост, коварство и робство. В неосъзнати общности предатели винаги се намират. В заспали общности предателите овладяват лидерсртвото и убиват просперитета на общността. Така е било от памтивека. Урсула, Кирчо, Шолц, италианската предиденткла и нея я купиха и продадоха... До голяма степен Маркон, но той поне се чуди дали насам, или натам, но първоспоемнатите изцеждат държавите и обшщностите си в полза на САЩ. Имигрантската политика на ЕС е част от пъклен план на САЩ. Културата на континента е вече циганизирана, арабизирана, поругана. Всички вече крещят, национализъм тръгва, но преди национализма вече имаме неофашизъм, който уби медиите, убива медицината, убива и хора! Имигрантската молитика на ЕС е заповед от вън. Дори името Фронтекс говори за какво е създадена тази структура - Екс означава навън! Ето това правят хората, на които за това плащаме с данъците си - да връщат навън имигранти, които пристъпват закона за неприкосновеността на границите на европейските държави. Евреите от САЩ организират регионални конфликти, за да отровят регионите, за да създадат стресове за икономиките и да се възпозлват от тях. Кефи ги да пълнят успешна Европа с хора с нико образование и култура, които да изнасилват, да врещят по улиците на европейските градове, да създават хаос и етнически и религиозни конфликти. Това е външнополитическият модел на САЩ, който прикриват с разни обещания, на които хората вярват от глупост. Този метод са ползвали, когато са привличали африканците на корабите за отвличане в робство - показвали са им цветни стъкълца и са ги подмамвали. В България много хора мислят, че обещаното ще им е безплатно.

Един таксиждия ми казва: Байдън обещава, а Тръмп не обещава - аз съм за Байдън! Ето такива глуапци, умножени по милион, правят политиката на Европа, понеже те избират Урсули и Кирчовци предатели. Под предатели немям пред вид само морални предатели, а имампред вид дълбокото узгребване на джоба на всеки европеец и отансянето на капиталите към САЩ. Това се случва в момента и с всички сили го пазят да продъжлава. Време е да почистим главиоте си и политиката си от боклука, който са ни напъхали.

В Грузия опитват...

Възстановяването на минните полета по границите е добра междинна стъпка.

Само на определените за целта места. Викат им ГКПП.