Френските "жълти жилетки" се събраха за седма поредна събота

Протестът оредява - може би заради празниците. На този ден гневът е бил насочен срещу медиите

Обратно в новината

Коментари - Френските "жълти жилетки" се събраха за седма поредна събота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сбогом другари няма кой да ни замести

дългата ръка на Кремъл, която дава пари за справедливост и борба на масите за равенство. А зад тази ръка стоят световните капитали на най- големите капиталисти.

много слабо...

Няма ли едни мустачки, брадатите с черни дрешки, широкополи шапки, кюнец панталон и огромни трандафори ще командват.

И зад тях стои дългата ръка на Кремъл, която дава пари за справедливост и борба на масите за равенство. А зад тази ръка стоят световните капитали на най- големите капиталисти.

който не рботи няма да яде - това е!

Капитализма храни само таткива,които не работят. Затова протестират хората.

Алчността на комунистичските влъхви води до това. Едни бачкат, за да има други, които да кряскат.

Още ли не си вдянал? Не е виновен социализма, не е виновен комунизма! Жълтите жилетки протестират против капитализма! Големият проблем е капитализма!

Русия и Англия не са съгласни с новия световен ред и бълват комунизъм в Европа Тези жилетки нямат политика имат само реакция!

Това равина в синагогата ли ти го спусна."Нов свтовен ред"=нов еврейски комунизъм отварачков.

Хубаво вижте снимката и си спомнете фрнския национален отбор по футбол-тук все едно гледате цветен телевизор, а там черно бял, но със съвсем малко бяло.Тук сред протестиращите не виждам нито един кюмюр.Кой и защо измисли думата "расизъм', права на човека и разни подобни.Кой докара тази черна и дрговерска, мързелива и агресивна , примитивна и плодяща се само заради удоволствието от секса пасмина.Тези паразити станаха изключително много и поне оловината не работят.Другата половина пък не работи безплатно.Много изпростя белия човек.Този който на времето се е мятал на едно дървено корито, за да опознае света, да измисли съвремените благинки, за да се възползват чернилките.

Не виждате ли, че върхушката полага непрекъснати усилия да бъдете бедни и да живеете в мизерия

Какво правят,усещаме ,че обедняваме,ама искат да ни внушават,че,,уж,,сме добре.Богатите стават невероятно богати,а ние масата ставаме по зле и у нас и в чужбина

Българите забогатяват

Чета ви глупостите тук, че руснаци били виновни за протестите. Ами не. Белгия беше спокойна страна, където нищо не се случваше. Където всеки беше сигурен къде ще бъде дори след 100 години. Имаме малцинства, да. Имаме цели квартали с араби, италианци и т.н., но никога не сме имали конфликти с тях. Аз съм белгиец, родителите ми са от БГ, но аз съм роден в Белгия преди 45 години. Пиша тук като един среден жител на малък град в Белгия (Генк), който в момента е в БГ за празниците при рода си. Всичко си беше спокойно, до момента, в който от ЕС решиха да вкарват нелегални бежанци в Европа. Съсипаха ни градовете, културата и живота. Банките и корпорациите завзеха целия пазар. Средната класа в Белгия умира-предполагам и във Франция. За това са жилетките. За това ще протестираме!!!! Отговор до Белгиец Ела си в България чернилки нямаме , но за сметка на това имаме висок стандарт. Ще работиш в в някоя от фирмите на месните дерибеи. И ще получиш добра пенсия.

Жълти жилетки, глупости.

Гледам пишете за арабите ... ха ха ха ... Що никои не надигна глава когато бомбехте ИРАК , ЛИБИЯ , СИРИЯ ,АФГАНИСТАН, СЪРБИЯ и прочие ??? Защо като беше Садам и Кадафи , там хората не бягаха и живееха 10 пъти по добре от сега ?? И за терор освен от Ирландците срещу нещастните англичани НИКОИ не беше слушал ...

Кой е живял по-добре бе?

Нормално е около празниците да има затишие, но то е временно. Назряват големи промени, които трудно ще спрат. Глобалния капитал и кукловодите нямат националност, дори и континенти. Всички и всичко са им длъжни. Да познавате държава без дългове? Тактиката им е да сблъскат хората на национална, етническа или религиозна основа. За да не виждат истинския враг. За това и набутаха емигрантите в ЕС. За да създадат безредици и да отклоняват вниманието. Има ли идиот, който да мисли, че неграмотните африканци умрели от глад... Сами са се организирали, финансирали и тръгнали на поход към ЕС? Затова и се прави Русия плашило, а Путин е вечния виновен. Това плашило е за бавноразвиващи. Но много хора усещат истинския враг и опасност. И война ще има. Войни на кукловодите са повечето дебилизирани и неграмотни тълпи. Като основната част от мигрантите, ислямизирани сектанти марионетки (истинския ислям не е опасен), нашите цигани и др. подобни. Спокойствието на запада свърши. Все по-смазан е гръбнака на западното благоденствие - средната класа. Тепърва се започва. И както е казано: "Не дай БОЖЕ да живеем в интересни времена"

Още ли не сте вдянали? Не е виновен социализма, не е виновен комунизма! Жълтите жилетки протестират против капитализма! Големият проблем е капитализма!

Много си зле, именно алчността на комунистичските влъхви води до това. Едни бачкат, за да има други, които да кряскат.

Тотално си се объркал! В България комунисти няма! В целия свят, никой не протестира срещу социализма и срещу комунизма! Всички протестират срещу капитализма!

Дали четат гербавите калъфи какво ги чака? Французинът Гилотен е измислил за тях едни специални люлки. Скоро май ще ги люлеем на тях :)

Четем и се смеем.

Ерата на водолея не търпи експлоатация и лъжливи новини.

А как се вписва в ерата на водолея годината на свинята ?

Дивите капиталистчета са много уплашени. Идва им краят. Не обичам Путин и не обичам американци и подлогите им.

В бастилията ще му хареса ,там е пълно с черни мамули

Тези са тъпи като нашите протестиращи защото социални помощи без увеличение на данъци няма.

Чета ви глупостите тук, че руснаци били виновни за протестите. Ами не. Белгия беше спокойна страна, където нищо не се случваше. Където всеки беше сигурен къде ще бъде дори след 100 години. Имаме малцинства, да. Имаме цели квартали с араби, италианци и т.н., но никога не сме имали конфликти с тях. Аз съм белгиец, родителите ми са от БГ, но аз съм роден в Белгия преди 45 години. Пиша тук като един среден жител на малък град в Белгия (Генк), който в момента е в БГ за празниците при рода си. Всичко си беше спокойно, до момента, в който от ЕС решиха да вкарват нелегални бежанци в Европа. Съсипаха ни градовете, културата и живота. Банките и корпорациите завзеха целия пазар. Средната класа в Белгия умира-предполагам и във Франция. За това са жилетките. За това ще протестираме!!!!

Веднага се оправдават с путлер.Нима той ги покани на вечно гости ,и ги направи хората по бедни,въпреки ,че работят.А паразитите никога няма да се интегрират,а ние ди имаме в изобилие цигани

сте. Нямало е конфликти, защото е имало паралелно общество, но проблемите са зреели и са били на лице. Не са новите мигранти виновни. Виновно е обществото, което е позволило съществуването на паралелно общество с коренно различни ценности. Конфронтацията е неизбежна.

Хммм, нямаше паралено общество. Поне през 80те и 90-те години. Проблемите започнаха тогава, когато либералите позволиха на разни новодошли да мътят мозъците вече интегриралите се обществото ни мюсулмани. Никой не е правел проблем дотогава дали ли католик, протестант или мюсулман. Изведнъж се създаден напрежение между религиите. Не ме наричайте повърхостен, без да имате наблюдение от живот в Белгия може би.

Имаше силна средна класа в Европа, която движеше прогреса през 80-те и 90те години. Когато обаче богатите решиха да стават все по-богати, те прокараха закони в ЕС, които дават власт на банките и корпорациите над пазара. Така започнаха да убиват средната класа и обществото ни започна на се дели на много богати и на много бедни. Така е и в целия ЕС - едни държави искат да са богати за сметка на други. За това България никога няма да стигне равнището на Германия, Лихтенщайн или Люксембург. Просто защото България е избрана в ЕС да бъде обслужваща държава - слуга на богатите.

"богатите... прокараха закони в ЕС", Не са богатите, а послушните управници, които работят за тях, а ги избираме ние, и ги избираме пак, и пак, защото продажните медии облъчва населението с лъжи и то не чува истината, не разбира какви закони се приемат, смачкават се лесно бунтарите.Тези либерали наил ние сме ги допуснали, даваме власт а нямаме механизми да я вземем обратно веднага, и най вече да стига истината до народа. Сложиха цензура и на форума, кажеш истината и хоп те изтриват. А БГ е бананова република, заробена от богатия запад, по волята на народа-неграмотен и беден, будните отдавна напуснаха.

Ела си в България чернилки няма и се радваме на висок жизнен стандарт. Ще работиш в някоя от фирмите на месните дерибеи. Ще зароботиш и добра пенсия.

дано успеета да изритате соросоида-педерас и на нас господ да помага да изритаме соросоида-пожарникар на следващите избори

българите дапедеругата соросоидо-педераст,дано господ помага и на нас българите да изритаме на следващите избори марионетката -пожарникар

Най-подходящото място за почивка на Макарона е Бастилията ! Предлагат се екстри "ол инклузив" !

Бастилията не съществува, бе простак.

Много се свиха протестите!

Нова френска мода. Жълти жилетки. Ми кво пречи и ние да си ходим облечени по модата.

Време е за революция

ги ние ваще революции...помияри московски...

ТИ ЗА РЕВОЛЮЦИЯТА? нЕкакви хора, което не искат да плащат, а искат да получават? Такива недоразумения, като "жълтите жилетки" и бг-вариантите им, обезмислиха истинските протести. От сега нататък никой протест няма да е приеман като истински и искрен! Колкото истински и искрен да е! Голям грях за всички, употребили протеста за лични/платени цели!

тия защо плачат са средна класа която Хитлер въведе в Германия! Нали се бориха против него! Сега да си гледат арабчета,негърчета,и циганчета,и да не се оплакват!

открита фашиска пропаганда.... трий го, че ще си правите в затвора компания с него...

Кво праи там младият Митко Пенев и защо е направил такава свинска муцка?

Къде е г-н Макрон? Според непотвърдена информация, бил и той сред протестиращите, облечен с жълта жилетка, защото не можел да си плати отоплението на замъка.

Разглобяване на стария свят.

Ами време му беше!

кви времена доживяхме драги зрители- президентЪТ да го е страх да отиде на почивка в резиденциите си.

Пък да о и нашите изроди се стреснат,да помислят ,че тука беднотията е в разцвет

А в България стефан тафроф протестира срещу елхичка!;)))))))))

Могат да прахосват пари за глупусти ама ако трябва да дадат центове за да може децата им да не дишат сажди и да се подобри екологията протестират... Като тези в България дето дават 200 лева за цигари на месец ама мрънкат като винетката поскъпне с 2.40

Па то и хляба е глупост!;))) ....аре на фотасинтезата!;)))

Терористи. Същите като платените от руската пропаганда протести унас.

ПОЗДРАВЯВАМ французите ,защото не са покорно навеждащи като заспалия български народ .......

За живеещите в бедност, да.. Но какво ще направят за живеещите в митоза?

Руска банка даде „заем“ на кака Мара. Мобилизирала е лумпени и членове на нейната партия, точно както у нас.

Руска банка бе гноясал от сперма козяшки мозъко ?

руската банка е Първа руска чешка банка. И хубаво правят руснаците. Крайно време е да ни направят един референдум и да се присъединим към тях както стана с Крим. Напред Владимир Владимирович. В състава на Русия ще победим в световната революция и ще направим целия свят православни, дори Мари Льопен ще пее на черковнославянски "За многая лета" на Путин.

Иване, ами кой ти пречи да се присъединиш още сега? Виза ли не ти дават?

като победим капиталистите ще отидем в Африка и там който не иска да стане православен ще го пратим в Сибир. Ако кацнат извънземни и те като видят Владимир Владимирович ще станат православни. Ако не искат ще ги хванем за топките и право в мината да копаят руда. Да живеят православните бойци!!! Долу извънземните, рептилите, краварите, африканците и седесарите!

Горните франсета си мислят, че Обединението прави силата и се мъчат да се обединят за и срещу нещо си. Те за където са тръгнали ние оттам се връщаме. Та да знаят, обратно е - силата прави обединението.

В последните минути на работната 2018 задникът Иван Иванов събра високоплатените търтеи от КЕВР-прислужниците на оня от Банкя и вдигнаха цената на водата и газта на бегееца, но на тъпия бегеец хич не му пука-важното е дебеланчо да им осигурява талончета за триене!

Не мрънкай. Това заслужаваш

Нашето овчедушие,те стават милиярдери,за тъпаците цигари и талончета.Ама жалкото и ,че не толкова тъпи са прстрастени към алохол и цигари,търсят утеха и се самоубиват

В БГ това никога не може да стане....................

Оредявали?- за сега оредява само косата на Макарона- Само да изчакатда минат празниците, пък и като се затопли към пролета та ще видят какво означава край на търпението на французина. А се запре Макрон, а Франция току станара готова за Франкекзит. Макарона да си влиза в час на преподаване от мама Бриджит.

Жълтите жилетки протестират срещу Президента на богатите, а той се отдал на романтична почивка с баба си... Идилия :)

Бодигарда ги оправял и двамата

Ама тия хора не виждат ли , че жилетките им са зелени...., да се прекръстят....