Френски служители започнаха гладна стачка срещу задължителните ваксини

Италия задължи всеки работник да показва сертификат, тест или доказателство за прекаран Covid-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиоти има навсякъде. Но тукашните антиваксъри не схващат, че протестите са срещу задължителните сертификати, а не срещу ваксините.

Схващаме, схващаме, аз даже агитирах моя дядо (90г) да се ваксинира

Гражданчета, както и да го въртите и сучете, който разчита на "държавата", "икономиката", "инфраструктурата" вече е роб, само веригата още не се е опънала. Ако не днес, утре ще трябва да огъне коляно, за да продължи да живее, защото в градския начин на живот си зависим от "системата". Мен никой не може да ме принуди да си слагам каквото и да било, защото имам моя си храна, имам и кладенец, можете да ми спрете само тока и интернета, но от това не се умира. Мислите си че някой ви бръсне за слива, защото като поскачате малко за вдигане на заплатата и ТЕ "клякат"? Е,защо не работи номера сега? В промитите ви мозъчета парите са "целта на играта", и щом ви го дават, значи "побеждавате". Пълни наивници, ТЕ дават пари охотно, защото колкото повече пари получаваш, по-зависим роб ставаш. Парите са истинските окови, и когато протестираш защото не ти стигали, разбира се че ще ти ги дадат (смеейки се наум колко си глупав).

Сигурно и за апандисит може сам да се оперираш.

Ами не мога, но важна част от "селската" философия е приемането на рисковете от смърт като нормална част от живота. Който търси сигурност, става роб.

Това ок, ама няма връзка.

Връзката е че тия във Франция нямат никакъв шанс, те живеят изцяло във/от системата, и каквото им каже системата, това ще стане.

Добре, сельо. Остава само никога да не стъпваш в града, да не пишеш по нашите форуми, да ни освободиш от присъствието си, да си живуркаш в селцето и да оставиш образованите хора да живеят както намерят за добре. Излишно е да се обясняват на недоразвитото ти мозъче неща като социум, отговорност, икономика и пр.

скоро и при нас. Леко се прокрадва тази идейка. В тази пландемия няма нищо медицинско.

Ти явно си от джендърчетата дето до вчера ни даваха за пример "свободолюбивите" французи и гърци, как си знаели правата и не оставяли да ги мачкат. Не можеш да преглътнеш колко грешна е била преценката ти, и продължаваш тъпоглаво да вярваш че щом "свободолюбивите" джендърчета се огънаха, значи и нас това ни чака. Е, мисля че ще си изненадан, макар че като се замисля все някакво оправдание пак ще си намериш.

Не разбрах коментара ви. Просто споделям,че при нас се очаква да стане същото. Както и вече има предложение.

Най голямата изродщина ще дойде от Германия след изборите след 10 дена.Тея тука направо ще ни пречукат и ще ни затворят като нищо ,само защото не искаме да ни самоубият.Който има връзки и е от местното население си вади хартиени сертификати.

Работата май нещо не върви по план, а? Нещо овците започнаха да ви се зъбят?

https://www.bitchute.com/video/KtiFa6RxQ8De/ https://www.bitchute.com/video/eVQIBAATPtkR/ https://www.bitchute.com/video/Sfmt6pwnBzvE/ https://www.bitchute.com/video/EVOH7AQ9CVKB/ https://www.bitchute.com/video/mn3LgwsacrJw/ https://www.bitchute.com/video/eTnpkvlK34yD/ https://www.bitchute.com/video/lSErxDtRhhgg/

Всичко, което беше УЖ конспирация, стана Реалност....

Всичко, което беше Уж конспект, стана РЕАЛНОСТ....

Уникални дебили са писали долу. Нямало вирус. Смешковци, елате в някое ковид отделение за 3 дни, но после няма да ви се подава кислород и никаква първа помощ и лечение. Стиска ли ви, селски дебили?

Maloumnik. Pederast.

Дебил Иванов. Недоразвитият ти мозък няма отговор, нали?

Стига с тия призиви до отидат в ковидарниците да "видели нещо". В отделението ни имаше доброволец,който се кълнеше във вируса. Месец по късно рязко смени плочата. Не знаете за какво става дума. Не случайно достъпа до ковидарниците е забранен.

Да, троле. Ще вярвам на теб, анонимният общак, а не на интубираните хора, които виждам всеки ден в реанимацията, която се намира до нашето отделение.

Без да гръмне пушка няма да стане. Явно те това искат за да обвинят хората и да си оправдаят цирка.

Този вирус се разпространява изцяло в медиите. 2 години вирус. Аре няма нужда. Само тъпаците ви вярват лайнари.

Абе тези хора конституция нямат ли. Или всички се кланят на Билгей и сие.

В БЪлгария, ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пуска арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ....

Здравния министър незнам, но ако забранят всички медии със сигурност ще изчезне вирусът.

И Кунчев - буум буум, да го няма

А беше-КОНСПИРАЦИЯ? АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ НЯМА ДА СПРАТ САМИ-ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!!!

Както има фалшиво ваксиниране, така има и фалшиви PCR тестове. След като ви "излезне" положителен, стоите под карантина и получавате документ ще сте го прекарали - така нито ваксина, нито вирус и си ходете на работа. Но да си знаете, че като ви удари здраво в органите и ще си го носите до живот, НО все пак си имате вариант да избегнете ваксинирането или ограничителните мерки. Всеки карантиниран си получава сертификат за прекаран Ковид.

И това са го измислили сатанистите ковидали.Ако случайно се докопаш до такъв сертификат ,той важи само 6 месеца и след това нъцки!!!!Виждаш ли с какви долни същества си имаш работа.Мръсни долни сатанисти!!!!

Ей, голям зор да ваксинират мивките.. нищо де, дано имат добри пречиствателни станции във Франция и Италия.. така са ваксинирани всички в последните 2 месеца там

Хора събирайте се и се организирайте. Приятели,ако ще родата съберете се и бъдете заедно. Ако трябва ,а то трябва започвайте да се подготвяте за най лошото. Провизий и е ясно вече че ще трябва да се въоръжите. Иначе ще сте лесна плячка.

Някои хора подвеждат властите да въвеждат глупави мерки като ги лъжат че така ще се справят. В Италия имаха гениалната идея да затварят парковете и нашите управници решиха че щом някъде нещо е въведено трябва да се изкопира, което е една от най-големите глупости които може да се направи.

Защо ли ми спират постоянно постовете... Казвам, и пак, и пак, че тези експериментални препарати, незнайно защо наричани ваксини, нямат доказан ефект, нито са безопасни... Е, какво лошо казвам и на кого това не се харесва???

При мен е същото. От 10 поста я ми публикуват един я не. С нищо не нарушават правилата на форума. Медиите са оръдия на кукловодите, плутокрацията и на олигархията за манипулации и промиване на мозъците на "овцете".

Какво убеждаване,те ги принуждават. Трябва тези боклуци да се убият. Правителство,,всички впрегнати в това.

Няма ли снайпер за Бил Гейтс и компания?

Това са Конспиративни теории!

не гладна стачка, нова Френската революция, даже по-велика от Великата френска революция трябва, дано и този път французите поведат света към по-добро

Защо, след като ваксините са толкова "полезни" за здравето, ни карат да подписвам, информирано съгласие??? Наистина хората се съмняват в информацията, която получават от здравните власи!!

Западна Европа ще се върне към фашизма, а Източна - към соца.

Стачкуват емигрантите във Франция. Не се обърквайте. Франсетата са си ваксинирани.

Ваксинирани са и си чакат газовите камери. Само емигрантите рипат.

Уф, чичко Бил Гейтс НИ ПОДГОТВЯ за НОВОТО НОРМАЛНО / за НОВА световна пандемия: "В момента не се прави достатъчно за подготовката за следващата глобална епидемия. „Леко съм притеснен, че фокусът върху готовността за пандемия е по-нисък, отколкото очаквах. Адекватната подготовка трябва да включва способността да се разработи ваксина за 100 дни и след това да се произвеждат достатъчно дози за света през следващите 100 дни“

С протести няма да стане, трябва си бой!

Няма как да стане с бой при над 50% овце. ;(

При нас овцете са под 20%. Имаме някакъв шанс.