Френски съд постанови присъди до 8 г. затвор за членове на наркобанда и наети от тях български биячи

Според прокуратурата са били наети общо 30 души, които били настанени в хотели, снабдени с превозни средства и щедро възнаграждавани с до 3500 евро на месец

Обратно в новината

Коментари - Френски съд постанови присъди до 8 г. затвор за членове на наркобанда и наети от тях български биячи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите да са биячите, а не , примерно, шефовете на схемата. Имайте малко себеуважение.

1. Аз в цялата история едно българско име не видях. Просто констатирам. 2. "В края на 2019 г., след освобождаването си от затвора, Хафид Шауш" ... така де, пича поема търговията с наркотици, ама тия двама братя решават, че това е за тях и решават да му го вземат. За това наемат 30 умни и красиви хора с български паспорти, които да им помогнат да прогонят лошия Шауш. Е да, ама май Шауш се е отчитал редовно на ченгетата и за това умните и красивите, барабар с всички с не български имена ще лежат по занданите. 3. От цялата работа става ясно едно - ако се отчиташ на ченгетата, няма да те бутнат, а ако някой ти мъти водата, ще го вкарат в затвора!

Българска история Халил продавал дрога, а Мутлу искал да му вземе бизнесе. Наел Хасен Хасенов да набие Халил. Как ще пропусне френската преса да обяви всичко това за чисто българска работа??

Четейки целта тая помия установих че за наркобароните се знае всичко... Защо съюзо не ги прибират....или това не е изгодно...?

В общия случай, когато прибереш бароните, веднага даваш път на нови и неразследвани лица, които могат да създадат повече проблеми. Да не говорим за времето нужно на полицията да ги изучи и контролира. За полицаите понякога е по-ценно да държат някак си юздите на бандите, а не да ги ликвидират. ПС. Думата която си искал да употребиш е "прочитайки", а не "четейки"

Това звучи като "търпете боко щото не се знае после кой ще дойде"

Леле колко познати ,,български,, имена, които живо ме интересуват, видях в тази статия. Кой на кого брТ и сват и как 30 българи биели в тази североафриканска Южна Франция.

шенген ли??? две петилетки след като приемат там севернамакедония!

я пак да чуя колко мекушав бил българския закон. И тия колко ще лежат от присъдите. Пиши го бегало сичкото Европа.

мангало-турски съспенс